Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 jejdaaaa ☹ a ja som sa tesila na novu fotocku...nevadi,nabuduce 😉 kedy ides opat??a zajtra uz letis,co? 😉 stastnu cestu...
dufam,ze ja dnes dostanem prvu fotocku...a snad je drobcek moj na spravnom mieste...bojim sa...
@mata_ba oki mojko ona je uplne nova segrina malá na nej bola dokopy 3 krat ona tam nechcela sedavat vobec ona bola divoka ani podbradniky nechcela chacha 🙂 joj moja dakujem bola by si mala pravdu.uvidim v utorok vcera som volala aj so svagrinou a hovori ze ak je to vsetko dobre urobene a nic nam nebrani k otehotneniu tak urcite bude vidiet doki foliky´.tak sa neviem dockat 😀 mojka hned daj vediet joj to som zvedava .-) a ani s vianockou ti kakauko nerobi dobre?
@mistisa sak v pohodicke ja sa nehnevam nahodou sa tesim ze na nas myslis 🙂 inak sa mame v pohodicke pekne rastieme a tento mesiac som ani nepribrala tak sa celom tesim 🙂
@mata_ba no nabuduce neviem kedy idem lebo si mam o tyzden volat za vysledky testov na dedicne choroby a podla toho mi daju dalsi termin takze zatial neviem ale to uz na dalsi mesiac by mi mali isto robit sono 🙂 takze by mala byt aj nova fotecka... 🙂 no pekne mojko neboj ak bude nieco vidiet tak fotecku si vypytaj 🙂 ja som si pytala az ked bol vidiet mimco 🙂
hej hej zajtra vecer uz ideeeem 🙂 moj sa nas uz nevie dockat strasne sa tesi ze bude mat dceru 🙂
@lusinda1989 no mojko este aby si sa hnevala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chacha vstala som do dobrej nalady 😀 tak je dobre moja ja uz prestavam krvacat konecne dnes uz skoro nic nemam tak som zvedava co bude dalej 🙂
@lusinda1989 juuuj,to verim...si vas silnoooo vystiska urcite 🙂 moj ma nechcel pustit 😀 tak si to uzite a opatrujte sa...no ja chcem fotecku,lebo v sobotu sa chystame povedat to nasim,tak nech to mam podlozene 😀
@mistisa ale to osm papala v rozne dni..nie dnes 😉 dnes len tu vianocku s kakaom..ved co ma nezabije,to ma posilni 😀 a inak ak ti aj doki povie,ze nedorastaju vajka,ber si priklad zo mna 😀 ani mne tento mesiac nedorastali...a vidis,ciarky na teste 😉
@franzziska neboj,coskoro uz nebudeme vsetky prvosnazilky,ale prvo-druho-treto maminy 😉
@franzziska vsak su 4 dni volna, to sa neoplati stat pri sporaku a vykepat a upratovat. Treba sa odreagovat 😉
@franzziska tsss sak aa ako inak my sme si nasu malu pravdepodobne spravili na vylete 🙂 tak treba chodit na vylety... 🙂
@azzura no mna to caka 😀 😀
@mata_ba jaj ja ze dnes vsetko chichi 🙂 no dufam ze budu uz to mam ciste vsetko ale kupim ovu testiky a budem robit.ako nahle budem citit divne veci co som nikdy necitila lebo kedze som ovu nemavala tak neviem ako to prebieha 🙂 tak uvidime neviem sa toho hlupeho utorka dockat 🙂 aj sa tesim aj nie lebo mi bude aj stehy vaberat ☹
@franzziska no moja, ked si si to tak zariadila 😀 😀 😀 . Ja som tento rok povedala, že nechcem byt doma a od rana vyckavat mm surodencov a potom na neho ked dojde zo sibacky. Ono to je zaujimave ked su male deticky, tie maju z toho radost
@mistisa no ale ber to tak,ze vyberie a bude dobreeee 🙂 a snad budu pekne rast 🙂 drzim paste...hadam uz aj styri 😉
@lusinda1989 juj,neviem sa dockat,..len na hodiny furt kukam 😀 ale som nervozna ako na statniciach 😀
@lusinda1989 noooo mojka ak bude vsetko tak ako si myslim je to viec nez mozne a modlim sa za to aby to tak bolo 🙂 uvidime v utorok budem mudrejsia ked tam nic neuvidi je jasne ze ovulka nebude ale mohol by lebo budem 9-10 DC a to uz by mohlo byt vidiet foliky narastajuce 🙂
idem kocky ale za dve hodky som tu 🙂 tak papa a tesim sa 🙂
@kikaneu ahoj moja, je to taaam-gratulujem a tesim sa velmi s tebou 😵
@mistisa ahoj mojka. Dakujem za ponuku, ale pre mna ju kupa stolicky straaasne zavcasu a vzhladom , ze zijem v Irsku tiez nerealne. Ale dakujem. Inak veeeelmi pekna stolicka 😉
Babulky moje,idem k lekarovi na 12:15..prosim,drzte palce,nech je vsetko ok a nech sa uz drobcek ukaze aspon ako bodecka...Dakujem..

@franzziska noooo, lebo my sme tu posledné mesiace prežívali spolu a rovnako, to preto...len mi dve s @kikaneu vieme prečo 🙂