Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita možno.....no on sa ani nemodlil, niekoľkokrát som ho o to prosila, aby sa pomodlil spolu so mnou, no bez výsledku 😒 ráno? zmerala som, opýtal sa, že ako? vravím, že stúpla, idem robiť test. ....odhováral ma, že ešte nie, že skoro 😀 tak som sa vycikala do pohárika, namočila test, počítala sekundy, vybrala, položila na umývadlo a išla som si naspäť ľahnúť k manželovi....ten asi aj zabudol, že som nejaký test robila, lebo sa dožadoval, vieš čoho.....tak som mu vyhovela, že čo už s ním a potom som išla mrknúť ten test a tam dušík, a ďalej už vieš 😉
my zaciname teraz na jar
@kikaneu modlitby pomozu 🙂
@franzziska viem 😉
@franzziska čo myslíš? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita budem čakať, vypínam sa mojka....som unavená už....tak sa dobre vyspinkaj a prajem pekné ráno 😉
@franzziska mojka, my tu kadečo stíhame riešiť 😀 asi si nedomýšľaš 😉
Dobre ranko.babulky,zelam vam krasne sviatky,oddychnite si a uzivajte si 🙂
Dobre ranko Babiky potrebovala by som poradit som dnes 12DC a mam mrchovske bolesti a chcela by som sa opytat ci to moze byt ovulkou alebo zahniezdovanim 😉 .... Mimochodom krasne sviatky a vela vody 😀
@dominika1516 ahoj🙂 no kedze si 12 DC, tak predpokladam ze ovulkou🙂 zahniezdovat sa este nema co podla mna🙂
@mel84 ahoj 😉 ... Tiez som si myslela no viac by ma potesilo to druhe 😉 ... Nevadi tak kedze je ovulka tak treba makat 😀
@dominika1516 ked dobre zamakate, tak o tyzden uz mozu bolesti bruska znamenat uhniezdovanie 😉
@su_san ahoj, tak celkom dobre, len ma obcas tak zaboli brusko presne ako ked mrcha ma prist. a prsia ma neskutocne bolia nemozem v noci ani spat kvoli nim. je to na nervy dobre. ked ma prist mrcha tak nech pride. sice cakam ju az v nedelu, ale predsa. inak ja som si robila ovu a aj tehu testy. tak ovu test mi vysiel s duchom a tehu boli prazdne, ale ja som to vedela lebo este skoro som sa testovala. a ako???? ovu bola?????
ahojte dievcata. prejem Vám príjemné prežitie veľkonočných sviatkov plné pohody a lásky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte 🙂 aj ja vám všetkým prajem príjemný deň a krásne sviatky, oddýchnite si a načerpajte z nich silu, tak ako ja 😉
@lucecita no čááááu, kde si? ešte spíš? ja už som po raňajkách a idem aj variť začať 🙂 graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 som zvedavá na ten tvoj 😉

@gelinka75 zajtra netestujem mojka, až v sobotu 😉
@lucecita veru, len tak bude, inak už nie....čakám to IP 😉