icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@su_san ahoj mojka 🙂 dakujem 🙂 verim, ze vsetko bude v poriadku 🙂

su_san
6. apr 2012

@franzziska sia 🙂 dokedy musíš čakať na tie výsledky???

moni1007
6. apr 2012

ahojte... aj ja vam vsetkym prajem prijemne prezitie sviatkov v kruhu svojich najblizsich... 🙂

http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

franzziska
6. apr 2012

@su_san ajoj asi do utorka a potom ked ma objedna

pacica
Odpoveď bola odstránená
su_san
6. apr 2012

@pacica no páááááááááááááááááni, nestíham gratulovať, jedna za druhou tu tehotniete 😀 😀 😀 😀 😀 gratulka, krásne to vidno, božinku, ja sa tak teším, tu sa musí dačo nalepiť už aj na mňa 😀 😀 😀

anett6212
6. apr 2012

@su_san ahoj zlatik, tak vraj sa ma keksikovat den pred a den po ovulke. mna napr. picha vo vajecnikoch aj ked mam ovulku. takze sa neboj. ja sa mam stale rovnako. nemozem spat pretoze ma prsia neskutocne bolia a muz ma rano stiskal, a tak strsne ma boleli ze az. aj podbrusko ma boli, ale citim, ze mrcha dozrazi kazdu chvilu. ja sa uz tka potrebujem vyspat leb dnes to tu v praci nevydrzim. najradsej by som to tu zatvorila a sla domov spat. neviem si najst polohu v noci lebo ked spim na chrbte, tak sa mi prsia rozleju a bolia. na boku taktiez ma bolia a na bruchu ani nehovorim. to to sa mi este nestalo aby ma bolesti prs v noci budili. neviem co sa to deje. asi bude riadne silna mrcha

kikaneu
6. apr 2012

@pacica blahoželám 🙂

anett6212
6. apr 2012

@pacica blahoželám 🙂

su_san
6. apr 2012

@franzziska pozri mojka, ďalšia tehuľka na obzore, tu sa nakazíme aj my, neboj, skôr či neskôr, veď to tu prepuklo ako super nákazlivá chrípka... 😀 😀 😀

moni1007
6. apr 2012

@pacica gratulujeeeeem 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@pacica juchuuu tesim sa s tebou 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
kandee1201
6. apr 2012

@anett6212 alebo bude riadne silny pozit.test 😀

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 aj mňa bolia prsia moja, tak aby si nehlásila o pár dní pozitívny test a nie mrchu 😉

anett6212
6. apr 2012

@kandee1201 myslíš? ale ma mrchovsky boli brucho. isto nie. ona pride

pacica
Odpoveď bola odstránená
anett6212
6. apr 2012

@kikaneu a bolia ta tak isto ako aj mna????? aj cez den ma bolia ked som vystreta. ale mrchovsky ma boli brucho. ona isto pride. a inak robila som si skor tehu a aj ovu test, tak tehu bol prazdny a ovu tam bol slaby duch. robila som si ich hned rano a asi pred dvomi dnami

kandee1201
6. apr 2012

@anett6212 no ked pozeram tak sa tu pozitivne testy len tak sipu tak mozno budes dalsia 😉

kandee1201
6. apr 2012

@pacica no ja ho uz chytam dufam ze doleti az ku mne 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
kandee1201
6. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a si si zmenila fotku a ja ze tu nova baba pribudla 😀

anett6212
6. apr 2012

@kandee1201 to by bolo super, ale isto nie. ako mna kazdy mesiac bolia prsia, ale takto je to prvykrat. tak neviem no. ale isto sa nic nenalepilo. som stale prechladena a uz som chytila aj nadchu opät. tak pochybujem. a este ma aj teraz zacala pichat lava strana krizov. ked sa zohnem, nemozem sa vyrovnat ale to len obcas tak zaboli

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 hej, najviac bolia keď ležím na bruchu a keď sa chce manžel mojkať s nimi....na chrbáte dokážem ešte ležať, vtedy je to ok....a brucho ako na mrchu ma bolí už týždeň.....síce v takých etapách, raz hej, raz nie....ale aj teraz ešte chodím na wecko či náhodou nedorazila 😉 koľký si dnes DPO?

kandee1201
6. apr 2012

@anett6212 ved aj nadcha je vraj priznakom 😕

kikaneu
6. apr 2012

@kandee1201
@anett6212 no mňa dnes dobehla nádcha už, stále kýcham 😀

anett6212
6. apr 2012

@pacica no mna uz brucho boli druhy den, ale je to v takych etapach. obcas to tak pichne, ze az oci vypliestam dookola. tak uvidime no. v nedelu ma prist potvora

mata_ba
6. apr 2012

@anett6212 ahojky 🙂 akurat som zalahla do postele..nejaka som ko..a zacinam pomaly zistovat zmeny,co sa cuchu tyka..a aj jedal..takze tak 🙂 a ty ako mojka?dufam,ze sa pridas ku mne a ostatnym tehulkam 😉

kandee1201
6. apr 2012

@kikaneu no len si davaj pozor na seba 😉 aby si teraz nepochorela

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu aj mne sa najlepsie spi na chrbate teraz. a manzel ma rano postiskal, tak som az spiskla od bolesti. az v bradavkach ma zabolelo. a som dnes 13 DPO. v nedelu cakam mrchu. no neviem lebo tie bolesti v bruchu su aj nie. a najmä v podbrusko ma picha aj to len obcas a ked pichne, tak az oci vypliestam