icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
6. apr 2012

@kikaneu aj ja by som dala len jedno..ale slub je slub 😉 a chceli by sme asi Adamka..ale uvidime este 🙂 predsa len musime stastlivo dobojovat 9 mesiacov 😉

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba podľa mňa nikdy 🙂 bude to najkrajší darček aký som kedy dostala a chcela dostať 😉

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba no to mi je jasné 🙂 my by sme chceli dievčatko, ale nepohneváme sa ani keď bude chlapček 😉 len aby sme to dobojovali až do konca 😉

mata_ba
6. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a jasne,ze je..kazde babo..ale na vianoce je to ako keby symbolika..tak som to myslela 🙂

mata_ba
6. apr 2012

@kikaneu presne tak..tiez by sme asi bambulku skor brali,ale aj chlapceka budeme rovnako lubit..len nech je zdrave...

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@mata_ba Mati v ktorom tyzdni si bola u dokiho na krvi?

mata_ba
6. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a moja mne doki krv nebral..az za 3tydne mi vezme a to uz na nejake prve testy..

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba tak, tak...zdravie je teraz to najdôležitejšie pod slnkom 😉 aj mňa zaujíma to isté, čo Lenku 🙂
@l_e_n_o_c_k_a

mistisa
6. apr 2012

@su_san ajojkaj moja citim sa uz fajn len ma svrbia tie ranky ale neboli ma uz nastastie nic.trocha to este citim ked som na wc ale inak uz v pohode aj chodim a neboli to uz 🙂 mrchana uz skoncila dnes uz mam len spinenie tak som moc zvedava na ten utorok co doki povie.som uz nettrpezliva neviem ci je tam po tej laparke vsetko oki alebo ako 🙂 uz nech som v BA na kontrole 😀 a ty mojka ako sa mi mas? co nove? 😉 😉 😉

mata_ba
6. apr 2012

@kikaneu tak kuk vyssie 🙂 ja som sla k nemu,ked mi mrcha mrskala 3dni..bolo vidiet len vysoku sliznicu..a o tyzden gest.vacok 😉 a najblizsie tam idem o 3 tyzdne..kukneme babo so srdieckom,vezme mi krvicku a dostanem tehu knizku 🙂

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@mata_ba ouky, takze to by si mala byt niekde v 8 -9 tyzdni,ked pojdes na krv, ze?

mata_ba
6. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaaano,presne tak..ale co som si vsimla,tak vela babam brali hned na potvrdenie tehu..mne moj povedal,ze netreba a vezme mi az na tie testy..

l_e_n_o_c_k_a
6. apr 2012

@mata_ba oki... zalezi na gyndošovi 😀

kikaneu
6. apr 2012

@mata_ba už som prečítala 🙂 tak ja pôjdem na 12 deň meškania, ak bude doktorka robiť 🙂 musím sa objednať budúci týždeň 🙂 nooo, u teba to pekne rýchlo prebieha, už aj tehu knižka 😉 super 🙂

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu no zajtra budem uz 14 DPO tak urobim a uvidime. zatial mrcha nedorazila a pravy vajecnik ma boli ako pred ovulkou

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 ráno podaj hlásenie 🙂

anett6212
6. apr 2012

@mata_ba mojka zajtra budem 14 DPO. urobim zajtra a uvidime a ked tam nic nebude a mrcha nepride, tak urobim potom az o par dni. a boli ma teraz iba prave vajko ako pred ovulkou

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu podám. i ked odpoved poznam uz teraz 🙂

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 nebuď pesimistka, hoci ja už mám teraz stres z toho, či bude zajtra čiarka silnejšia 😉

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu isto bude silnejsia ciarka. neboj sa a nestresuj. skodi to fazulke. ja si radsej hovorim, ze tam mat nic nebudem a najdem tam // a spon sa budem tesit 🙂

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 snažím sa, no občas mi to napadne 🙂 ale budú tam, dve určite...aj u teba 😉 verím tomu, podľa tých príznakov 😉

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu isto si tam najdes poriadne kolajnice 🙂 potom mi napis 🙂 a priznaky som mala aj predtym a nic nebolo. tak neviem. ale nenahovaram si tie priznaky lebo teraz ked sa dotknem z vnutornej strany prsnikov a stlacim ich dovnutra, tak ma zaboli to okolo bradavky z vonkajsej strany to iste a zase vajecniky ma tiez obcas pobolievaju. tak toto si nenahovaram a ine priznaky nemam

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 a spať v noci môžeš? lebo ja sa budím pred budíkom, okolo štvrtej-piatej a potom horko ťažko ešte zaspím 😉

kikaneu
6. apr 2012

@lucecita mojka kde si? chýbaš mi 🙂

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu ja sa budim castejsie v noci na bolest v prsnikoch ale dam sa na chrbat a potom zaspim opät a pred tromi dnami som mala take, ze som sa zobudila skor a uz som nemohla zaspat ale to kvoli snom co sa mi snivali

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 no, tak ešte raz držím prsty 😉 som zvedavá, že ako to u teba dopadne 😉

anett6212
6. apr 2012

@kikaneu to som aj ja zvedava a dakujem 🙂 ale ked zajtra nevijde, tak aj tak budem este verit ze to vyslo. kym mrcha nepride nie je nic stratene 🙂

moni1007
6. apr 2012

@anett6212 inak,aj mne tie bradavky takto bolia a najma to okolie okolo nich. a dnes rano ako som si lahla na brucho tak to bola riadna bolest 😒

kikaneu
6. apr 2012

@anett6212 veru tak, kým nedôjde červená, stále je šanca 😉

lucecita
6. apr 2012

@kikaneu mojka tu som 🙂 bola som na opušťáku a hneď som začala dorábať koláčik, teraz mi tuhne plnka v chladničke, tak to pôjdem ešte spojiť, poliať čokoládou a bude hotovo 😉 a pijeme s mm 😀 už mám v sebe dva poháre fernetu s colou (akože fernetu viac ako koly) a trasú sa mi ruky a všetko točí, tak som zvedavá ako ten koláč dokončím 😀 😀 😀 😀 a ty ako?