Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu och ale je to riadna otrava čo? inak nikdy som nemala problém so sopľami 😀 v nose ale od kedy som tehu tak sa toho nedokažem zbaviť a dnes som sa dočitala že je to spôsobene vačšim množstvom krvy a tym padom sa to rychlejšie prekrvuje ... a ževraj môžu byť aj dasná dosť podráždené a môžu krvácať čož sa mi tiež stáva
dobre ranko. ja dnes pokles http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@kikaneu no pekne ti to zosilelo. tesim sa 😀
@gelinka75 cica a ty si natom ako? čakaš na nemrchu alebo na ovu?
@vardzikova riadna, ja to mám len odvčera a už mi to ide na nervy 😅 uf, ešte aj toto ma môže dobehnúť.....tak to bude už len sranda 😠 😝 ale všetko vydržím, len nech je tá bodočka zdravá
@vardzikova ja? ja beriem antikoncepciu 😀 😀 cakat mozem akurat tak na mrchu..a potom cakam na schvalenie od poistovne na umele..takze len cakam a cakam ale vsak niekedy sa aj dockam dufam 😎
@lucecita kočka dobré ránko prajem 🙂 tak pozri 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@kikaneu 😀 a nieake zvlašne chute ešte nemaš alebo ti nebyva zle? začalo byť zle až niekedy v 7tt a trvalo to dosť dlho
@gelinka75 ty berieš antikoncepciu? od kedy? ako to že som to nezaregistrovala?
@vardzikova zatiaľ nemám ani chute ani nevoľnosti....dúfam, že nedorazia, neviem ako by som to rozdýchavala v robote 😒
@vardzikova nevie asi si necitala, dnes s tym koncim, mam este jeden plat, rozmyslam, ci brat alebo nie..mne ju dali na liecbu cysty, tak to musim vydrzat 😠
@kikaneu ja som to mala dobre v tom že akurat v tom zlom obdobi som bola doma 🙂 , a čitaš si aj na internete niečo o tom? ja si čitam každy tyžden novinky ... napr. teraz som sa dočitala že stena maternice sa da u mna nahmatať tak 3cm pod pupkom a žeby sme mali mať okolo14cm 😀
@gelinka75 jaaaj takže ty maš cistu ? no tak to ked sa dari tak sa dari 😠 a riešite umele hej? a to koľko stoji?
@vardzikova dost, ukon preplaca poistovna, lieky vsak doplaca pacient a mne hovorili cca do 600 eur plus veci co robia s embryjkami od predlzenej kultivacie po mrazenie, kazdy ukon stoji tak 150 eur, no ide to dost do penazi a vysledok nie je zaruceny, ale my budeme dalej skusat aj prirodzene keby sa nezadarilo, kedze vajcovod mam priechodny, len muz ma slabsie spermie, len zlikvidovat tu potvoru a bude co nebolo 😀 😀
@gelinka75 toľko prachov? ja som si myslela že to stoji oveľa menej, uff tak to pri mojom plate by somsi toto určite nemohla dovoliť,a už vieš aj termin umeleho oplodnenia?
@vardzikova no ale moja ked moc nemas na vyber tak by si do toho isla aj keby si si mala pozicat ver mi 😉 termin neviem, uz cakame 3 tyzdne na vyjadrenie poistovne, trva to tak 5 tyzdnov, potom mi v car daju protokol ako pichat lieky a odber a transfer sa stanovuje podla vyzretosti a poctu vajicok, je to dlhy proces 😉
@gelinka75 ach cicuš tak to ti budem siiiiiiiiiiiiiiiiiiiilno držať prsty aby sa podarilo na prvykrat 🙂
@vardzikova dakujem, musim tomu verit aj ja ze to bude ok 😉
@vardzikova no včera som čítala prvýkrát.....že koľko dni trvá kým sa vajko presunie, zahniezdi a také infošky 🙂
@kikaneu
@gelinka75
@vardzikova
@moni1007 krasne ranko bambulky 🙂 ako mame?? dufam, ze je vseeetko v najlepsom poriadku a urivate si sviatky 🙂
@kikaneu zlatko nech len ciarocka silnie 🙂 davaj na seba pozor 🙂
@gelinka75 drzim palce, nech ti poistovna schvalli, co treba 🙂
@vardzikova neboooj svokrovcov prezijes 🙂

@gelinka75
@vardzikova je v albume, ale dáv vám aj tu 🙂 aj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913....asi idem v tvojich šľapajách s tým spánkom