icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
7. apr 2012

@gelinka75
@vardzikova je v albume, ale dáv vám aj tu 🙂 aj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913....asi idem v tvojich šľapajách s tým spánkom

gelinka75
7. apr 2012

@kikaneu noo silnie, tak je to jasne, tesim sa 🙂 🙂

kikaneu
7. apr 2012

@gelinka75 veru, aj ja sa teším 🙂

vardzikova
7. apr 2012

@kikaneu och ale je to riadna otrava čo? inak nikdy som nemala problém so sopľami 😀 v nose ale od kedy som tehu tak sa toho nedokažem zbaviť a dnes som sa dočitala že je to spôsobene vačšim množstvom krvy a tym padom sa to rychlejšie prekrvuje ... a ževraj môžu byť aj dasná dosť podráždené a môžu krvácať čož sa mi tiež stáva

moni1007
7. apr 2012

dobre ranko. ja dnes pokles http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@kikaneu no pekne ti to zosilelo. tesim sa 😀

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 cica a ty si natom ako? čakaš na nemrchu alebo na ovu?

kikaneu
7. apr 2012

@vardzikova riadna, ja to mám len odvčera a už mi to ide na nervy 😅 uf, ešte aj toto ma môže dobehnúť.....tak to bude už len sranda 😠 😝 ale všetko vydržím, len nech je tá bodočka zdravá

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova ja? ja beriem antikoncepciu 😀 😀 cakat mozem akurat tak na mrchu..a potom cakam na schvalenie od poistovne na umele..takze len cakam a cakam ale vsak niekedy sa aj dockam dufam 😎

kikaneu
7. apr 2012

@moni1007 aj ja 🙂 a dakujem 🙂a ty ešte môžeš stúpnuť, 7DPO je na mrchu skoro preskoro 🙂

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita kočka dobré ránko prajem 🙂 tak pozri 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913

vardzikova
7. apr 2012

@kikaneu 😀 a nieake zvlašne chute ešte nemaš alebo ti nebyva zle? začalo byť zle až niekedy v 7tt a trvalo to dosť dlho

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 ty berieš antikoncepciu? od kedy? ako to že som to nezaregistrovala?

moni1007
7. apr 2012

@kikaneu no tak ja v to aj verim, ze stupnem. 😀 ved nemozem byt stale len hore, musim kuknut aj dole 🙂 je to este skoro, cakam az vo stvrtok, len uz sa neviem dockat 😉

kikaneu
7. apr 2012

@vardzikova zatiaľ nemám ani chute ani nevoľnosti....dúfam, že nedorazia, neviem ako by som to rozdýchavala v robote 😒

kikaneu
7. apr 2012

@moni1007 dočkáš sa, štvrtok je tu ani sa nenazdáš, len sa snaž na to až tak nemyslieť, to pomáha 🙂

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova nevie asi si necitala, dnes s tym koncim, mam este jeden plat, rozmyslam, ci brat alebo nie..mne ju dali na liecbu cysty, tak to musim vydrzat 😠

vardzikova
7. apr 2012

@kikaneu ja som to mala dobre v tom že akurat v tom zlom obdobi som bola doma 🙂 , a čitaš si aj na internete niečo o tom? ja si čitam každy tyžden novinky ... napr. teraz som sa dočitala že stena maternice sa da u mna nahmatať tak 3cm pod pupkom a žeby sme mali mať okolo14cm 😀

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 jaaaj takže ty maš cistu ? no tak to ked sa dari tak sa dari 😠 a riešite umele hej? a to koľko stoji?

moni1007
7. apr 2012

@kikaneu no myslim,ze sa mi aj podari na to nemysliet, kedze nas cakaju same navstevy a ty sa hlavne setri, nieze sa budes s chalanmi nahanat pri oblievani a sibani 😀

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova dost, ukon preplaca poistovna, lieky vsak doplaca pacient a mne hovorili cca do 600 eur plus veci co robia s embryjkami od predlzenej kultivacie po mrazenie, kazdy ukon stoji tak 150 eur, no ide to dost do penazi a vysledok nie je zaruceny, ale my budeme dalej skusat aj prirodzene keby sa nezadarilo, kedze vajcovod mam priechodny, len muz ma slabsie spermie, len zlikvidovat tu potvoru a bude co nebolo 😀 😀

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 toľko prachov? ja som si myslela že to stoji oveľa menej, uff tak to pri mojom plate by somsi toto určite nemohla dovoliť,a už vieš aj termin umeleho oplodnenia?

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova no ale moja ked moc nemas na vyber tak by si do toho isla aj keby si si mala pozicat ver mi 😉 termin neviem, uz cakame 3 tyzdne na vyjadrenie poistovne, trva to tak 5 tyzdnov, potom mi v car daju protokol ako pichat lieky a odber a transfer sa stanovuje podla vyzretosti a poctu vajicok, je to dlhy proces 😉

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 ach cicuš tak to ti budem siiiiiiiiiiiiiiiiiiiilno držať prsty aby sa podarilo na prvykrat 🙂

gelinka75
7. apr 2012

@vardzikova dakujem, musim tomu verit aj ja ze to bude ok 😉

kikaneu
7. apr 2012

@vardzikova no včera som čítala prvýkrát.....že koľko dni trvá kým sa vajko presunie, zahniezdi a také infošky 🙂

kikaneu
7. apr 2012

@moni1007 to určite nehrozí 🙂 ideme hneď ráno po kostole ku svokrovcom 🙂

moni1007
7. apr 2012

@kikaneu no my tiez ideme jeden den ku svokrovcom a druhy ku nasim, takze ani doma riadne nebudeme 😉

kikaneu
7. apr 2012

@moni1007 aj my sme zajtra u našich, ale ideme po raňajkách pomáhať mamke 🙂

spula22
7. apr 2012

@kikaneu
@gelinka75
@vardzikova
@moni1007 krasne ranko bambulky 🙂 ako mame?? dufam, ze je vseeetko v najlepsom poriadku a urivate si sviatky 🙂
@kikaneu zlatko nech len ciarocka silnie 🙂 davaj na seba pozor 🙂
@gelinka75 drzim palce, nech ti poistovna schvalli, co treba 🙂
@vardzikova neboooj svokrovcov prezijes 🙂

moni1007
7. apr 2012

@spula22 dobre ranko aj tebe. u mna to celkom ujde. a ty sa mas ako?