icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
7. apr 2012

@moni1007 ja v pohodicke 🙂 varim si zemiaky a idem robit bombove sunkove trojuholnicky 🙂 mnaamka :-ň maly je dolu u starinkej aj s neterkou 🙂.tak mam aspon klud na upratovanie a varenie 🙂

moni1007
7. apr 2012

@spula22 ja teraz este relaxujem, naberam energiu. ide mi v tv jedna relacia. a potom sa chystam poupratovat, vyzdobit velkonocne bytk a upiect kolacik, no a potom nas caka gulasovka,ale neviem,ci tam neposlem len mm, bo to vyzera tak,ze tam budu len chlapi a nechce sa mi ich obsluhovat. 😀

spula22
7. apr 2012

@moni1007 tak treba si porelaxovat 🙂 a mm posli sameho, ked tam mas byt jedina zena 🙂 si spravia z teba casnicku 🙂.

moni1007
7. apr 2012

@spula22 no vsak to si aj ja myslim. len budem riady umyvat a obsluhovat ich a po dnesnom upratovani a peceni, neviem ci budem mat na to chut a este ked sa tam opiju 😀 😀 😀 poviem mm nech mi domov gulasiku donesie 😀

l_e_n_o_c_k_a
7. apr 2012

@kikaneu
@spula22
@gelinka75
@vardzikova dobre ranko babulky 🙂 tak ja mam uz po nevolnostiach 😀 slniecko vyslo a treba sa nam vydat ne cestu do Tatier... no akosi by som najradsej ostala doma v postielke 😀

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu dobré ránko maminka, pcheeeee, aj ja mám aha aký grafisko 😀 toto je môj klasický pokles pred ovu a teraz len hore stúpať budem http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a ty už máš tehu krivkuuuuu, jupííííííík 🙂

mistisa
7. apr 2012

@su_san joj mojka hm mas to tusim tie ovulacie ako tak co? no ja som nemavala ziadne dufam ze teraz sa mi uz spusti po laparke.uvidim v utorok 🙂 mojka no tak teraz znova cakat co? a tak ked ju mas tak vselijak mozno ste sa trafili hm?ci nie? no uz by som bola veru rada.neviem sa toho utorka dockat som zvedava co povie.uz nemam ani krvacanie uz druhy den nastastie tak sa vytesujem 🙂 😀 😀 😀

mistisa
7. apr 2012

@moni1007 @kikaneu @spula22 @gelinka75 @vardzikova @l_e_n_o_c_k_a ahojkajte koceny.prajem krasne ranicko 🙂 ako sa dnes mavame? 🙂 u mna nove nic iba to ze uz nekrvacam vobec uz druhy den 😀 😀 😀 😀 tak sa vytesujem a viem ze to bola mrchana 😀 este som ju mala aj normalne 🙂 mavam 7 dni a teraz som mala 5 dni 😀 😀 😀 😀

lucecita
7. apr 2012

Dobré ránko babuľkyyyyyyy, krásnu oskarkovú, aj keď studenú, sviatkovú sobotu želám 😉

mistisa
7. apr 2012

@lucecita aj tebe mojka aj tebe 🙂 vyspinkana do ruzova? 🙂

lucecita
7. apr 2012

@mistisa dá sa povedať že áno 😀 a ty?

spula22
7. apr 2012

@moni1007 tak tak 🙂 muuudro 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ajoooj micka 🙂 tak si uzi tatry 🙂 treba si vychutnat takuto slnieckovu sobotu 🙂
@mistisa tak to je super 🙂 som rada 🙂. my v pohode . idem piect slane sunkove trojuholnicky 🙂

mistisa
7. apr 2012

@lucecita ja dobre´mojka bolesti uz az take nemam uz dva dni nekrvacam tak to bola mrcha pravdepodobne 🙂 a uz len nech je utorok nech viem viac idem na kontrolu a na vyber stehov 😅 🙂 😀

mistisa
7. apr 2012

@spula22 mnaaaam aj ja chcem 🙂 my ideme robit velkonocnu babu a ideme piect babovku 🙂

spula22
7. apr 2012

@mistisa poslem ti recept ? 🙂 alebo buchticku po holubovi 🙂

lucecita
7. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a šťastnú cestu do Tatier 😉 poriadne si tam oddýchni a testovať budeš tam?

mistisa
7. apr 2012

@spula22 nooo ten receptik ak budes mat cas veru by si mohla 🙂 moj mm zboznuje taketo hovaddinky 🙂 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
7. apr 2012

@spula22 uzijem 🙂
@lucecita díky moja 🙂 ak nevydrzim tak sa testnem a mozno testovanie necham na utorok to by som mala byt 13DPO

spula22
7. apr 2012

@mistisa 1kg hladkej muky, 700ml mlieka, 1dl oleja, 2 lyzicky soli, 1 lyzicka cukru, 1 kocka drozdia, 2 uvarene zemiaky v supke( pretlacene,alebo nastruhane najemno)
urobime si kvasok a vsetky suroviny spolu zmiesame. nechame vykysnut.po vykysnuti si cesto rozdelime na 4 casti, rozvalkame a plnime plnkou.zrolujeme ako zavin a na sikmo krajame na trojuholniky.potrieme rozslahanym vajickom a dame do rury piect na 200 stupnov.
Plnka: 1 hera, 5 strucikov prelisovaneho cesnaku, 30dkg sunkovej salamy nakrajanej na jemno, 2 lyzicky soli. ja este davam aj kecup a pizza korenie podla chuti 🙂 je to lepsie 🙂. vyslahame a rozdelime na 5 casti a natrieme na cesto.nezlakni sa ked ti pri peceni bude vytekat to maslo 🙂

vardzikova
7. apr 2012

@gelinka75 aj ja ti budem veriť že sa vam čo najskôr podari 😉
@kikaneu ja to čítam každý týžden a je to celkom zaujimave 😀
@spula22 ja viem cica že prežijem ale s akymi nasledkami 😝

vardzikova
7. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale chod a si to poriadne uži 😉

spula22
7. apr 2012

@vardzikova hehe neboj 🙂 si silna zena 🙂 to zvladnes 🙂

vardzikova
7. apr 2012

@spula22 😖 tak to dufam ... aj ked v tomto pripade si silna nepripadam

spula22
7. apr 2012

@vardzikova musis si stale opakovat : som silna sebaedoma zena 🙂 a svokra ma nezlomi 🙂

spula22
7. apr 2012

@vardzikova ja s mojou byvam...

vardzikova
7. apr 2012

@spula22 😀 😀 😀 😀 tak toto si budem hovoriť určite a začinam od dnes pre istotu 😀 no ja keby že byvam s mojou tak si dam rovno slučku okolo krku božeeeeeeeeeeeeeee ved to by som neprežila pozabijali by sme sa

spula22
7. apr 2012

@vardzikova 😀 😀 😀

mistisa
7. apr 2012

@spula22 jej mojka dakujem vyzera to dost dobre asi pojdem surovinky nakupit chacha a dam wsa do toho 😀 my taketo veci mozme mnamik 🙂
😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
7. apr 2012

@spula22 to ti pride smiešne? 😀 😀 😀 😀

222macka222
7. apr 2012

@su_san ahoj dakujem ti velmi pekne. Praveze ma to nesvrbi, ono mozno to ani nie je mykoza, mozno mam proste iba viac vytokov ako maju niektore, citala som o tom na internete, ze vela zien ma silnejsie vytoky a musia nosit stale intimky. Dakujem ti velmi pekne za odpoved, prajem peknu velku noc 🙂