icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
7. apr 2012

@pacica blahozelam 😉 sa to tu pekne rozbehlo 🙂

spula22
7. apr 2012

@mistisa je to fajne 🙂 skus a daj mi vediet, ako vam to chutilo 🙂
@vardzikova nieeeeeeeeeeeee.............. 😀 😀 😀

kikaneu
7. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a trošku ti závidím, že nič nemusíš robiť a ideš na výletík.....ja dnes akosi nič nevládzem 😒

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita krásny grafík moja, fakt 🙂 ja sa dnes nemám bohvieako, tá nádcha ma ničí ☹

kikaneu
7. apr 2012

@vardzikova aj ja už budem 🙂 síce čo to viem z výšky, ale nie tak, že týždeň po týždni 😉

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu ja viem, že je krásny, šak je môj a sú tam štvorlístky šťastia 😀 to ti je až tak blbie? vieš čo pomáha mojej mame? namočené nohy v lavóri s horúcou vodou a soľou 😉

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita to hej, tie štvorlístky sa mi páčia 🙂 dosť nanič mi je....dá sa to vydržať, to je jasné, ale mohlo by mi byť aj lepšie no....najradšej by som si ľahla a spala 😉

spula22
7. apr 2012

@pacica jeej mojka 🙂 gratulujem 🙂 troska neskor ,ale predsa 🙂

spula22
7. apr 2012

@fifitko25 caff maminka ako?? unava ta stale trapii??

gelinka75
7. apr 2012

@spula22 dakujem moja, bude tak ako este nebolo, to pouzivam slova od @lucecita a @kikaneu 😀 😀

spula22
7. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj tebe gratulka 🙂 nech pekne len a len silniet 🙂

gelinka75
7. apr 2012

@mistisa tak to mas fajn, zatial ides dobre so zotavenim, len tak dalej 🙂

spula22
7. apr 2012

@gelinka75 hehe super 🙂 a dokedy este beries anti??

l_e_n_o_c_k_a
7. apr 2012

@vardzikova Hlasim sa z Tater 😀 je tu pekne ale zimaaaa brrrrr 😝

gelinka75
7. apr 2012

@spula22 dnes posledna tabletka, ale este mam 1 cely plat, rozmyslam, ze sa nato vykaslem ale potom zas ze to este vydrzim a tak dokola, no pribrala som uz kilo z toho a je mi z toho blbo... ☹

spula22
7. apr 2012

@gelinka75 hm to nieje bohvieco ☹ ja som brala antiku,ale tiez som z nej priberala...

spula22
7. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak sa teplucko oblec 🙂

gelinka75
7. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a no zima je aj u nas, som prikryta dekou, ale musim vstat a zacat fungovat, lebo to tu vyzera ako po vybuchu a to nam dojde navssteva navecer 😀

gelinka75
7. apr 2012

@spula22 no toto, ale bojim sa ze ma dr. sprdne ked to nedoberiem 😀 ale zas nemusi o tom vediet, ale budem mat mindraky, ze som vsetko preto neurobila, sakra 😠

l_e_n_o_c_k_a
7. apr 2012

@spula22 jasne, mam so sebou zimnu bundu 😀

@gelinka75 dnes to vidim len na kratucku prechádzku a lenosenie pri krbe 😀

spula22
7. apr 2012

@gelinka75 tak mesiac este vydrzis 🙂 kazal ti vsetky vybrat???
@l_e_n_o_c_k_a no ved preto 🙂

lucecita
7. apr 2012

@gelinka75 @spula22 tak tak, bude ako nebolo...toto som vravela párkrát @kikaneu a pozrite, už je tehu 😀
@kikaneu to mi poradila delideli, tak som hneď aj vyberala z množstva obrázkov 😀 tak a prečo si teda neľahneš a neodpočívaš?

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita nemôžem 😒 teraz som si hodinku posedela pri obede, tak mi je už lepšie.....idem ešte k mamči, nech si utrie prach a ja jej pobehám s vysávačom a je u nás bratranec s dcérkou, tak idem sa pomojkať trošku 🙂 potom zas prídem 🙂 zatiaľ sa maj 🙂

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu dobre mojka, ja mám o hoďku opušťák 😀 tak idem k našim na kávičku a skočím do kauflandu na nákup a prídem okolo piatej domov, tak sa dám až potom na net...príjemný dník a moooooc sa nenamáhaj 😉

e.l.i
7. apr 2012

no tak ja dnes mam pokles...aj brusko ma nejak zacina pobolievat mrskovskz... ach jaj.. toto nevesti nic dobre 😒 ...
no dufam ze ja este stuptem hore....
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

moni1007
7. apr 2012

@mistisa ahojkaj. aj ja ti prajem pekny dnik. nemam nic nove. akurat som upratala a piekla. som rada, ze sa ti takto polepsilo... 🙂 verim, ze to bude len a len lepsie 🙂

gelinka75
7. apr 2012

@spula22 povedala, ze 1 maximalne 2 platy, ale potom som nevolala ci mam prist na sono a buduci tyzden mam dostat mrchu, asi doberiem aj ten druhy plat a bude pokoj 😠

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
moni1007
7. apr 2012

@e.l.i ahoj. no ja tiez dnes pokles, a tiez verim,ze este stupnem http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02