icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nancycka
7. apr 2012

@pacica ahoj, tak gratulujem, to je super sprava, prajem ti vsetko dobre do celeho priebehu, videla som, ze zijes v zahranici, uvidis, ze si vsetko pozistujes, a bude fajn, drzim ti palce 😉

spula22
7. apr 2012

@gelinka75 tak ked ti kazala max 2 platy, tak potom staci.... 😉

spula22
7. apr 2012

@spula22 dober 2 a budes mat ciste svedomie, ze si nic nezanedbala 🙂

spula22
7. apr 2012

@gelinka75 dober 2 a budes mat ciste svedomie, ze si nic nezanedbala 🙂 uz si sama sebe pisem 🙂

vardzikova
7. apr 2012

@spula22 si si ista? 😀

vardzikova
7. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a dufam že si sa poriadne obliekla aby ti nebola zima 😖 😀

svintekova
7. apr 2012

Ahoj kocky. Prajem vam prijemne prezitie velkonocnych sviatkov 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
mistisa
7. apr 2012

@gelinka75 veru zatial sa to aj mne oaci 🙂 uz ma ani nic tak neboli nastastie 😀 a ty ako mojka? 🙂

mistisa
7. apr 2012

@moni1007 no ja tiez teraz peciem tatovi dia kolac slivkovy a nam tvarohovy kolacik nedia chachacha 😀 😀 😀 a robime s maminou velkonocnu babu a ked to dorobime hnusno sa vyvalim na gauc a nerobim nic 😀 joj aj ja som rada aspon mozem normalne chodit uz a nic ma neboli 😀 😉 😉

moni1007
7. apr 2012

@mistisa no ja som uz vyvalena hodnu chvilku, sami nejako drieme. mm som poslala na gulasovku, dufam,ze mi donesie trosku gulasiku 😀 no mnam ako vypekate. ja som len oblizprst piekla, moj najoblubenejsi 😀

mistisa
7. apr 2012

@moni1007 no ja som tiez nejaka cudna 🙂 a ked dlho robim citim tu pravu stranu este ma zacne normalne pichat ttak uz si musim dat pauzu a lazkat 🙂 no na ten sa chystam teraz nejako to je jediny kolac ktory moj mm zje.🙂 tyk mu ho urobim asi v tyzdni 🙂 ako lubi aj ine ale toto ma na prvom mieste 🙂

moni1007
7. apr 2012

@mistisa tvoj mm ma vkus. 😀 no tak to by si sa mala setrit,ked ta to este takto pobolieva 🙂

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu micka si tu či ešte "makáš"? ja som na dnes hotová....ešte varím krkovičku, ale o chvíľu to vypnem a basta fidli...nevládzem, rozbolel ma ľavobok, lebo už dva dni som vkuse na nohách a neodpočívam 😠 ale už STOP dneska, počkám na mm, dáme dačo dobré a možno vhupneme pod perinu 😀 😀 😀

e.l.i
7. apr 2012

@moni1007 no ja myslim ze este skoro na klesanie.. ja mam 30dnovy cyklus.. cize mam este 5 dni na klesanie... 😠

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita tu som.....tiež som to asi prehnala, zase mi tiekla krv z nosa ☹ ale už tiež nejdem nič robiť....

moni1007
7. apr 2012

@e.l.i no ja mam tiez dostat az vo stvrtok 😉

e.l.i
7. apr 2012

@moni1007 no dufam ze nam uz nepride.... 😉

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu fuuuuha, a čo si dávaš na krv? ja si dávam ascorutin, ale neviem, či môžeš aj keď si tehu

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita ani nemám, studený uterák na krk, studená vreckovka na čelo.....už je lepšie 😉

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu tak aj to je dobré...a do kostola ideš či si už bola?

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita dnes som nebola a ani nejdem, pomodlím sa len doma

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu dobre robíš, len radšej odpočívaj aby ti nebolo horšie 😉

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita 😉 tak, tak.....je mi riadne nanič

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu a to je vždy na začiatku tehu takto na houby? že či sa mám na niečo takéto pripraviť, ak by sa mi náhodou podarilo otehu 😀 a včera večer som sa zabudla pomodliť Tadeáša, dneska musím začať od začiatku 😉 ale šak aj tak som len začala, takže pohoda 😎

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita neviem mojka ešte som nebola tehu 🙂 je to ako na hojdačke, chvíľu dobre, chvíľu zle 😉 dá sa to vydržať, ale príjemné to nie je....hlavne tá krv z nosa teda..... no, tak začni znovu a Lucka, vytlačila si si to alebo sa modlíš z compu?

su_san
7. apr 2012

@kikaneu paráda 😀 😀 😀 pamätáš ako som Ti hovorila, že si videla tehotenského bociana???si mi neverila a ja som to vycítila...asi podám lotto 😀 😀 😀

kikaneu
7. apr 2012

@su_san pamätám 🙂 neverila som, ale mala si pravdu 🙂 juj, mám rada bocianiky 🙂

lucecita
7. apr 2012

@kikaneu ja viem, že ešte si nebola 😀 len som si všimla, že kopec tehu báb má chrípku, alebo sopel, alebo niečo také, preto sa pýtam....a už ste to niekomu povedali z rodiny, či to viete len vy a my? 🙂 začnem večer, keď budem sama...ja to čítam z notebooku, netlačila som si to...prečítam to ponaučenie, potom modlitbu a basta, ale rozmýšľam, že by som k tomu aj dačo pridať mala, či nie? 😨

kikaneu
7. apr 2012

@lucecita asi je to bežné 🙂 nie, nikto to zatiaľ nevie 🙂 ja by som chcela povedať, až keď doktorka potvrdí 😉 manžela máta, povedať to jeho rodičom už v pondelok....no uvidíme 🙂 skús tak úprimne niečo pridať 😉 stíš sa, nenechaj sa vyrušiť ničím a nikým, a povedz si to tak od srdca, spontánne nechaj plynúť myšlienky a slová 😉