icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
8. apr 2012

@kikaneu ahoj, ja mám tiež riadnu nadchu ako hrom ☹

kikaneu
8. apr 2012

@fifitko25 ahoj, už aj ty? ja už dnes kýcham oveľa menej, tak prajem aj tebe, aby ti to čo najskôr prešlo 😉

dijusa
8. apr 2012

@kikaneu co ja vidiiiim 🙂 vravela som,ze ked pridem po tyzdni,cakam same dobre spravy 🙂 myslela som na teba a modlila sa,to je uzasne,blahozelaaaaaaam! ako sa citis?

kikaneu
8. apr 2012

@dijusa ďakujem moja za modlitby 🙂 pomohli.....celkom fajn dnes 🙂 no včera a predvčerom som mala brutálnu nádchu, až mi včera dvakrát tiekla z nosa krv, ale brutálne ako ešte nikdy 😠 ☹ ale dnes aj nádcha ustúpila, už toľko nekýcham, len občas 🙂 tak som rada 🙂 a inak ma občas zabolia kríže, občas podbruško, občas prsia 😉 pohodka 😉 a veľmi sa s manželom tešíme, on by to najradšej už všetkým povedal, tak ho musím krotiť 🙂 a vy sa máte ako?

dijusa
8. apr 2012

@kikaneu to su dobre priznaky 😉 verim,ze sa tesite,bude to krasny vianocny darcek 🙂 konecne to vyslo,uz si si to zasluzila..velmi sa tesim 🙂 my v pohode,zvykame si vo vlastnom,mm sa smeje,ze ani do roboty nechodim a nic nestiham 😀 teraz sme u nasich,ostavame do zajtra,vecer mame v dedine zabavu,tak sa pojdeme troska odreagovat,ale inak nic nove..ale ako citam tak marec bol riadne plodny co 😲

e.l.i
8. apr 2012

ahojte babulky... tak mna zrana tak potesila teplotka...hehe zase som hore.... tak uz nech len pekne tam zostanem.,.,..inak prsia mam strasne naliate a och ako bolia....a brusko ma boli zatial len tak jemno na mrchu....a to ma zvykne uz v 26DC boliet riadne.. zvyknem mat krce...ale zatial je to v pohodke... jaj zajtra asi nevydrzim a asi testnem... budem zajtra 10DPO 😉
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu to asi nikto nemá rád takéto návštevy...ale chvalabohu neboli tu dlho a my sme s mm potom oddýchli po svojom 😀 😀 😀 😀 😕 😕 😕

spula22
8. apr 2012

@fifitko25 ale moje chudiatko ☹. tak pekne cajickuj a do nosteka si kup Quix, alebo Mar....a pekne sa lieckaj a davaj pozor na fazulku 🙂 aspon ta zajtra nemozu oblievat 🙂

jarmila82
8. apr 2012

Ahojte.Baby od kedy mám rátat cyklus?25.2 ,to bola sobota som dostala taký slabší menzes.Potom dalšiu sobotu na to ,to bolo 3.3 som dostala normálny menzes.má to rátat od toho 25 alebo 3?

lucecita
8. apr 2012

@jarmila82 ahoj, os poslednej, čiže od toho 3.3.

svintekova
8. apr 2012

@e.l.i budem ti drzat palce 😉.

lucecita
8. apr 2012

Vidno, že sú sviatky, nikto tu nie je, len ja na PN 😠 a všetky ste porozliezané po rodinách...tak si to užívajte babuľky moje 😉

kikaneu
8. apr 2012

@dijusa prepáč, musela som sa vypnúť, prišla návšteva 🙂 veru, budú to najkrajšie Vianoce 🙂 a s tým nestíhaním to poznám, kým všetko roztriediš, vybalíš, uložíš 🙂 premyslíš, kam čo dáš 🙂 ale sú to príjemné povinnosti 🙂 my nikam nejdeme, ja už okolo deviatej padám od únavy, takže my len pekne domka pri telke 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita to znamená ako? 😅 😀 aj nám došla návšteva 🙂 môj bratranec, a zdržali sa celkom dosť dlho, ale vídame sa málo, keďže žijú v Čechách, tak to aj dobre padlo 🙂

mistisa
8. apr 2012

ahojkajte koceny ako sa dnes mame? chystate sa na zajtrajsiu vodicku? 🙂

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu no hádaj ako 😀 ja čas ovulácie, tak to máš malinkú nápovedu 😝 teraz tlačím mäsko do seba a kukám kamilu a jej varenie 🙂 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita však viem, len som zapárala 🙂 😀 dobrú chuť 🙂 ja si asi dám na večeru už len jogurt a jabĺčko, nemusím ten šalát teda vôbec 😀 síce mamča spravila pre nás s jogurtom (je dobrý, ale aj tak mám radšej ryžu alebo klasické zemiaky) 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@mistisa ahoj 🙂 oveľa lepšie ako včera 🙂 a ty ako? zajtra žiadna vodička nebude, maximálne tak od ocina a ten oblieva s poldecákom 😀

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu ty si taká múdra, že viem, že si vedela ako 😀 bolo to teraz také fakt že nečakané a celkom fajnéééé 😅 😅 😅 už som dojedla, ani ja nejako nemusím ten šalát, dala som si ho len tak na raňajky a ja ho jedávam tak jeden, maximálne dvakrát a nie viackrát 😀
@mistisa ahojky ja som už druhý rok po sebe chránená od veľa vody a šibania, ale viem, že sa tentoraz tomu extra nevyhnem, ale chlapci môžu len s mierou 😀 😀

dominika1516
8. apr 2012

@mel84 ani si nevies predstavit alo by som zahniezdovacie bolesti prijala 😉 ... A ty sa ako dlho snazis??

mistisa
8. apr 2012

@kikaneu tak je dobre a co ti bolo zle vcera?no aspon ze tak 🙂 u mna bude to iste 🙂 na sestru kuje jej muz nastavenie hadice na dvore takze mi jej je aj luto chacha a to chcel nech tam ostaneme u nich spat chachacha 🙂 este ze ma nikto nemoze oblievat chvalabohu lebo nesmiem ochoriet teraz ked mam po tej laparke chacha a este mam aj stehy tak ani nebudem otvarat maximalne kamaratovi s maly synom ten ma isto kyblom neobleje 😀 mna v noci boleli tie ranky ☹ ale inak uz je dobre uz ani nemam krvacanie vobec tak super 🙂

eri28
8. apr 2012

krasne sviatky prajem 😉 vsetkym....

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita nepreháňaj 😀 také akcie sú najlepšie....aj za mnou manžel stále chodí, že odkedy som tehu som viac sexi....šiknem z neho 😀 až mi ho je občas ľúto 😒 ja tiež len tak raz alebo dvakrát

mistisa
8. apr 2012

@lucecita tak tak moja treba si poriadky narobit 🙂 netreba im dovolit 🙂 a inak ako sa mavas? nieco nove? 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@mistisa strašne som kýchala...tak to bude u sestry veselo 😀 ja zdrhám hneď ráno ku svokrovcom, takže budem mať pokoj 🙂 tak, ty len nedovoľ nikomu oblievať 🙂 musíš dávať na seba pozor 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita mojka, idem do vane....prídem neskôr 😉

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu ja a preháňať? to by som si v živote nedovolila 😀 😀 😀 aj ja to mám rada a vytoto to manžel, že či nejdeme, tak sme TO 😀 😀 😀 😀 chúúúúúúďa tvoje, ale tak zrazu chce a keď mal chcieť, nechcel 😀 ale aj tak to padlo na úrodnú pôdu 😅 😅 😅
@mistisa ani nedovolím, lebo nemôžem 😅 celkom fajne, len som už unavená, lebo 3 dni stojím v kuchyni pri sporáku a buď varím alebo pečiem a všetko ma bolí, tak dnes len oddychujem, lebo mám toho fakt plné brýle 😀 a ty ako?

mistisa
8. apr 2012

@kikaneu no pekne a co na teba nieco lezie moja? no veru ano nechcela by som byt u nej zajtra este ma dalsich troch susedov takze ked sa vsetci na nu vrhnu pomoc ani sa nemusi prezliekat chachacha len aby v potoku neskoncila 😀 chacha 🙂 no veru mojka presne tak 🙂 minimalne do utorka kym doki povie ako na tom som 🙂 som inak dobre nedockava uz taka nervozna chachacha 😀

red_kika
8. apr 2012

@e.l.i ked mas naliate prsia a bolia ta tak to podla mna moze byt 🙂 budem drzat palce

mistisa
8. apr 2012

@lucecita tak tak 🙂 ja tak isto 🙂 no my sme z maminou tiez teraz vcera aj piekli aj varili aj vsetko pred tym upratovali tak dnes mam oddychovecku boli sme u sestry na chvilu a teraz sedime a oddychujeme 🙂 ja uz lepsie uz vobec nekrvacam bolesti mam uz minimalne tak hadam bude dobre.v noci ma boleli tie ranky trochu ale v pohodke zvladla som to aj bez tabletiek proti bolesti 😀 nastastie to vyzera dobre len som nervozna uz nech je utorok idem na kontrolu a na stehy tak nech viem ako to tam vnutri vyzera a kedy mozme zacat snazilkovat 🙂 ved uz mam dva tyzdne absenciu hned ako budem moct tak mojho mm polubkam ze az ani spat mu nedam chichi 🙂