icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu ja som to prepla späť na hlas, mňa také filmy nebavia 🙂 a asik si vezmem knižku a budem čítať, dneska som začala štvrtú čítať 🙂 🙂 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita nie? na toto nemáme rovnaký vkus? 🙂 šikovnica..... 🙂

mistisa
8. apr 2012

@e.l.i len oddychujte veru moja 🙂 joj uz nech je rano ved som zvedava ako keby sa to jednalo o mna 🙂 moc ti prajem aby ti dialnicky nabehli aj ked iba slaba ta druha ale nech je tam 🙂

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu veru nie, už sa začíname odlišovať 😀 ty si tehu, ja nie 😀 ty môžeš také filmy, ja nie 😀 ty môžeš ryby, ja nie 😀

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita to je sranda 😀 ani som si neuvedomila, že je toho až toľko 😀

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu pcheeeee, a ešte viac, len som si nespomenula 😀 ale asi vieš ktorá odlišnosť ma serká najviac? 😠 😠 😠 😠

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita viem mojka,.....nezabudni sa dnes pomodliť 😉

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu áno viem, nezabúdam....ale môžeš mi to každý večer pripomínať 😀 😀 😀 aby som fakt nezabudla 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita dobre, sme dohodnuté 🙂

e.l.i
8. apr 2012

@mistisa jaj mam strach zo sklamania... 😒

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu ja to nechápem, normálne mám zasa chuť na keks a mm nie je doma 😠 asi mi to tam prepli alebo čo 😀 😀 😀 ale sused je doma 😀

mistisa
8. apr 2012

@e.l.i nebojkaj moja to nemam sice ani ja rada ale berme to tak ze ked nie teraz nabuduci mesiac uz urcite 🙂 ja tiez sa bojim ze mi doki povie ze musim este mesiac pockat po laparke ale tak ke dbudem musiet co uz ☹ tak pockame ale ten buduci mesiac to bude stat za to a tie dve ciarky tam budu aj ked co bude 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita no fúúúúha, tak ty takto 🙂 len suseda nechaj na pokoji 😀

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu keď ale ja mám chuť a mm tu nie je 😀 😀 😀 a bohvie kedy ten príde 😠

mistisa
8. apr 2012

Dievky mali ste po laparke take pichanie na vajecnikoch? ja som tyzden po laparke ale v piatok mi skoncila mrcha nic ma nebolelo a dnes ma picha na pravom vajecniku a neviem co to moze byt ci dozvuky z laparky alebo co. 😅 😅 😅

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita len na neho počkaj 🙂 alebo si spravíte pekné ráno 😉

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu ja už aj tak skoro spím, tak pôjdem zaľahnúť a keď príde v noci buď na neho vhupnem alebo ho prekvapím ráno 😅

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita ja dopozerám ešte ten film, 10 minút 🙂 a tiež idem 🙂 dobrú noc a pekný deň, zajtra tu budem minimálne, tak aj pekný deň 🙂

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu jeminkoooo, šak ja kukám jak puk a ja som sa s tebou nerozlúčila 😀 tak to naprávam 🙂 dobrú noc a sladké sny aj tebe, konečne sa vyspi 😉 ani ja tu zajtra nejak extra nebudem, oblievačka a idem oslavovať narodky s našimi a svokrovcami...takže až večer tu budem...tak aj tebe pekný deň zajtra a vidíme sa neskôr, papa

kikaneu
8. apr 2012

@lucecita dobre moja, uži si ten krásny narodeninový deň 🙂 a nenchaj sa veľmi obliať 🙂

lucecita
8. apr 2012

@kikaneu ten bude až utorok 😀 nenechám, som hendikepovaná 😀 a ani ty sa nedaj 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@e.l.i no co? testovala si sa? som netrpezlivá 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

Dobre ranko mojky 🙂 takuto otrasnu noc ako bola tato, som asi este nezazila ☹ o pol noci som ledva zaspala, a o 03:30 som uz bola hore... a uz som nezaspala... boli ma hlava ☹ co si mozem dat od bolesti?
Prajem Vám krásny slnecný velkonocný dnik 🙂

jarmila82
9. apr 2012

tak toto su moje čiarky...je to zle odfotené

e.l.i
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a
ahojte kocky.. tak ja uz len mrchu mozem cakat ... teplota mi uz pada dole... a dnes 10DPO som mala test biely ako sneh..stihla som si ranoaj pomrnkat..ale uzje to v poho.......takze budem sa modlit aby dalsi mesiac bol moj... 😉

jarmila82
9. apr 2012

@red_kika ahoj.pozerám že si z okres senec.ja som zo sc.uz som pridala foto mojich čiarok.

mel84
9. apr 2012

@e.l.i neboj ona este moze poskocit, na 10 DPO to az tak nevadi 😉 ja som dnes 4DC a konecne zaciname opat so snazenim, takze keby nahodou ti predsa len ta mrska dosla tak april je nas 😉

mel84
9. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahojky🙂 paralen mozes, ale ked to neni az tak strasne, tak ja by som radsej vydrzala, ked ste v tatrach tak prechadzka na cerstvom vzduchu urcite pomoze 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. apr 2012

@e.l.i nevesaj este hlavu 🙂 mysli pozitivne, mozno len test bol naprd 😉

@mel84 zatial som vydrzala, ale je to fakt hrozna bolest... skusim si lahnut a troska podriemat