Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@e.l.i nebojkaj moja to nemam sice ani ja rada ale berme to tak ze ked nie teraz nabuduci mesiac uz urcite 🙂 ja tiez sa bojim ze mi doki povie ze musim este mesiac pockat po laparke ale tak ke dbudem musiet co uz ☹ tak pockame ale ten buduci mesiac to bude stat za to a tie dve ciarky tam budu aj ked co bude 🙂
Dievky mali ste po laparke take pichanie na vajecnikoch? ja som tyzden po laparke ale v piatok mi skoncila mrcha nic ma nebolelo a dnes ma picha na pravom vajecniku a neviem co to moze byt ci dozvuky z laparky alebo co. 😅 😅 😅
@kikaneu jeminkoooo, šak ja kukám jak puk a ja som sa s tebou nerozlúčila 😀 tak to naprávam 🙂 dobrú noc a sladké sny aj tebe, konečne sa vyspi 😉 ani ja tu zajtra nejak extra nebudem, oblievačka a idem oslavovať narodky s našimi a svokrovcami...takže až večer tu budem...tak aj tebe pekný deň zajtra a vidíme sa neskôr, papa
@e.l.i no co? testovala si sa? som netrpezlivá 😀
Dobre ranko mojky 🙂 takuto otrasnu noc ako bola tato, som asi este nezazila ☹ o pol noci som ledva zaspala, a o 03:30 som uz bola hore... a uz som nezaspala... boli ma hlava ☹ co si mozem dat od bolesti?
Prajem Vám krásny slnecný velkonocný dnik 🙂
@l_e_n_o_c_k_a
ahojte kocky.. tak ja uz len mrchu mozem cakat ... teplota mi uz pada dole... a dnes 10DPO som mala test biely ako sneh..stihla som si ranoaj pomrnkat..ale uzje to v poho.......takze budem sa modlit aby dalsi mesiac bol moj... 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahojky🙂 paralen mozes, ale ked to neni az tak strasne, tak ja by som radsej vydrzala, ked ste v tatrach tak prechadzka na cerstvom vzduchu urcite pomoze 🙂

@kikaneu ja som to prepla späť na hlas, mňa také filmy nebavia 🙂 a asik si vezmem knižku a budem čítať, dneska som začala štvrtú čítať 🙂 🙂 🙂