icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
10. apr 2012

@mata_ba Maťka,v tebe mám príklad,ty si moje svetlo v tuneli stúpajúcej beznádeje 😠 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. apr 2012

@vavenecka jaaaaaj to som nevedela, tak si pekne polenos a za chvilku pojdes na foliky 🙂
a volala som do Heliosu, tak som sa objednala na 18.4., a k svojmu doktorovi pojdem asi az potom

vavenecka
10. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru,nič nerobím,len na nete som 😀 akurát som sa ospršila,idem sa namaľovať a o pol 12 na MHD smer dobré správy 😠

anett6212
10. apr 2012

@mata_ba hej pojdem za nim. to je neskutocne co to sa deje.

mata_ba
10. apr 2012

@vavenecka och,kolko poezie takto zrana 😀 moja,vidis..ked si Pan Bozko povie,ze teraz,tak sa lekari mozu aj na hlavu postavit...ja mam taky pocit,ze nas uz nenechas dlho cakat na kolajnicky 😉

mata_ba
10. apr 2012

@anett6212 a mozno sa chce mrsina len riadne rozlucit 😉

anett6212
10. apr 2012

@fifitko25 hej pojdem. idem sa teraz objednat, aby som hned po mrche mohla ist. to je dobre, ze uz ti je lepsie. ja uz taham kasel a nadchu 4 tyzden. nic mi nepomaha

l_e_n_o_c_k_a
10. apr 2012

@vavenecka cicka mojka, cakam na dobru spravicku 🙂 ale je jedno ci ovu bola - bo ste sa aj tak snazili... a ak bude - tak sa budete snazit

vavenecka
10. apr 2012

@mata_ba jasné,ja má básnické črevo už odmala 😀 😀 to tie Hviezdoslavove Kubíny a Šaliansky Maťko 😀 😀 bodaj by si mala pravdu,strašne by som sa potešila 🙂 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a presne tak,hlavne,aby tam čosi bolo 🙂 najlepšie ďalší dorastajúci folík vpravo 😀 😀 to vieš,ja hneď dvojičky,aby mi málo nebolo 😀 😀

anett6212
10. apr 2012

@mata_ba ktovie. ale treti den a taketo bolesti?????? a aj prsia???? co cez mrchu ma nikdy neboleli?????iba pred???? to je hrozne toto. doktor vravel, ze mi ho dava proti bolesti a na meirnejsiu mrchu. a mrcha je stale neskutocne silna a aj bolesti mam. tak nezaberaju asi

mata_ba
10. apr 2012

@vavenecka tiez som bola raz-ci dvakrat na sutazi..a dostala som diplom za ucast 😀 no v kazdom pripade ti drzim paste!

@anett6212 no to teda asi ozaj netrafil...nech ti da daco ine...ja som sa nastastie k duphiku ani nedostala..

vavenecka
10. apr 2012

@mata_ba no veď keď neprší,aspoň kvapká 😀 a ďakujem,potom dám vedieť 🙂

moni1007
10. apr 2012

@anett6212 no ja som na konci augusta vysadila antikoncepciu. cize od septembra a zda sa mi to uz strasne dlho a vy?

mata_ba
10. apr 2012

@vavenecka daj,daj..som zvedava 🙂

l_e_n_o_c_k_a
10. apr 2012

@vavenecka presne tak... mojka ja odchadzam na Oravu, poobede pridem, tesim sa na kazdu spravu 🙂 cauko 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a dávaj si na seba pozor 😉 určite písnem všetko,čo mi povie 😉 paaap

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka citam tu tak o tej tvojej praci a chcem ti povedat, ze nie si v tom sama. ja som tiez skoncila absolventsku prax a poriadna praca nikde. 😠 a drzim palce, aby to u dr dopadlo dobre a mal pre teba len tie najlepsie spravy 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 to je presne ten problém,že proste nie je práca 🙄 ty si tiež končila minulý rok? ďakujem,verím,že budú dobré správy,alebo nech má aspoň riešenie na tie menej dobré 🙂

anett6212
10. apr 2012

@mata_ba tak to hej. som zvedava co mi povie. a co mi da.

anett6212
10. apr 2012

@moni1007 aj my od septembra a je to dost dlho na snazilkovanie. uz som na to nemyslela, prestala som si merat, pozerat priznaky a tak, ale uz je to dlho.

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka hej koncila vysku. uz mesiac som po praxi. a teraz len hladam, aj ked som uz trosku polavila,lebo mam nejake problemy s okom,ale mam taky pocit, ze aj tak o nic neprichadzam 😒 drzim palce a kolko sa uz snazite? snad, nebudes potrebovat ziadne riesenia a vsetko bude tak ako ma byt. 🙂

moni1007
10. apr 2012

@anett6212 no ja som teraz merala prvykrat s tym,ze urcite nam to vyjde, bola som celkom kludna, lebo dr mi povedal,ze je vsetko v poriadku, videl tam folik, ovulka bola, snazilkovanie tiez dobre nacasovane, graf vyzeral tiez dobre,.boli sviatky,tak som sa nejak netrapila. ale dnes uz sa zacinam, som riadne nervozna, aj ked sa snazim na to nemysliet ale to sa neda 😖

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 ja som tiež v júni skončila,potom som až tak prácu neriešila,lebo som svadbu chystala na október a aj tak ma nikde nechceli 😠 a vlastne od svadby sa snažíme,od decembra tak poriadne,už by to mohlo mať dobrý koniec 🙂 inak je to s tou prácou naprd,všetko na DIČ,živnosť,len aby nemuseli platiť odvody 🙄

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka no presne aj ja som po skle riesila svadbu, tu sme mali 10,.9., stahpvali sme sa v auguxte a este aj starku sme mali dost choru a pred svadbou aj zomrela, takze bolo kopec starosti, v septembri som nastupila na prax a teraz tie problemy s okom...a co sa tyka ponuky, tak len realitny makler, obchodny zastupca a welness a stale dokoliecka 😠

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 tak to sme na tom podobne 🙂 my sme mali 1.10. 🙂 a tie ponuky si presne vystihla..ešte IT,proste nič pre mňa...a mne dali absolventskú len na 4 mesiace,neviem podľa čoho to určujú 😠

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka no tak zo neviem preco, co ja poznam, tak vsetci boli na 6 mesiacov. ak si medzitym nenasli robotu. tak mozno aj podobne budeme tehu,aj ked ja dufam,ze zajtra mi este ta teplotka stupne. este som to nevzdala a vo stvrtok mrcha nedorazi!!!!!! kedy asi tak, mozu moze tehu zene vadit pachy?nevies nahodou?

anett6212
10. apr 2012

@moni1007 a kedy nema prist mrcha????? ja pojdem k doktorovi nech mi zmeni lieky a nech nieco zacne robit. nech mi urobi vysetrenia

moni1007
10. apr 2012

@anett6212 vo stvrtok, ja este stale dufam,ze nepride...dnes mi je uplne na figu. krize ma dost bolia a mam pocit akoby som aj mrchu uz mala, aj rano som sa s takym pocitom zobudila... 😒 no len chod. nech sa na teba riadne kukne...

anett6212
10. apr 2012

@moni1007 este enmusi prist. baby tu mali priznaky na mrchu a neprisla. este ver. hej pojdem lebo mam nervy z toho vsetkeho. aj muz chce ist na spermiogram