icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
10. apr 2012

@mata_ba no tak potom daj su uz len hlavu na stol, zavri oci a pospi si trochu. aj ja chcem takeho sefa

franzziska
10. apr 2012

@lucecita hej uz to preslo, dakujem 😵 😵 nabuduci tyzden mam termin u dokiho,ideme pokonzultovat tie viaqcere vysledky..ale co tak viem tak vysledky odberov dopadli tak ako sme predpokladali, takze sa to potvrdilo...

a co ty?

azzura
10. apr 2012

@franzziska ahoj, kedy ides dokimu? Ja v stredu...

vavenecka
10. apr 2012

@mata_ba jj a prípadne by som to aj na PN využila,keďže s tým zamestnaním je to naprd 😒 určite bude všetko OK, neboj 😉

nancycka
10. apr 2012

@mata_ba ako velmi dufam, ze mas pravdu a ze zajtra stupne.....mne na 37 nevysla, teda iba posledny cyklus jeden den, teraz sa pekne drzala, tak snad.....ja si beriem z teba motivaciu,ako sa ti nakoniec zadarilo...doktor povedal, ze ta dlha, pre mna nezvycajna lutealka, mohla byt mikropotrat a ze teraz je dobra sanca, snad ma pravdu...testnem od dva dni, vo stvrtok......a brucho ma od vcera hrozne boli, ako silna ms....
daj si zaparkovat do roboty gauc, buduca mamicka musi predsa oddychovat 🙂

@moni1007 ja som mala od tretieho dna ovu take bolesti prs, ze som musela spat v podprsenke, ked som sa pohla, au, este, ze nespavam na bruchu....teraz sa to ukludnilo a od vcera mam aj ja silne bolesti na mrchu, presne ako pises ty, ani pri mrche take nemavam, a s tym spanim to iste.....mne ma dorazit asi v nedelu....nikdy sa mi takto vysoko teplota nedrzala, tak stale dufam, ale len tak troska, lebo uz sa ani ja nechcem prilis radovat...testnem asi este vo stvrtok, ked mi bude takto, uvidim este podla bazalnej, ale ked klesne, ani nebudem testovat.....aj ja som dnes 10DPO...muz si vcera robil srandu, nech oddychujem, lebo coskoro to uz bude makacka, bodaj by mal pravdu, chlapi sa niekedy trafia s tumi ich odhadmi 😀
inak zaujimavost, robila som krvne testy,take co mi robia kazde tri mesiace kvoli mojim chorobam a vysli divne, doktor ich nechal zopakovat.....pyatl sa, ci som zmenila liecbu alebo dietu, ze sa to tak znizilo - zapalove markery - vraj sa v tehotenstve zvykne, lebo telo znizi imunitu.....bodaj by mal pravdu....kym neuvidim, neuverim....ja idem zaborit do postele, som k.o.
zelanm nam, nech nam to vyjde, mame tie grafy pekne, uz len nech pan boh odsuhlasi 🙂

nancycka
10. apr 2012

@vavenecka to je super sprava, tak ti drzim palce, uz nech je to tam, a nech coskoro pridas dalsie dobre spravicky 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@nancycka ďakujeeeeem 🙂 verím,že sa to podarí tentokrát 😉

e.l.i
10. apr 2012

@su_san nastastie mi vidu len maximalne 2 nocne do tyzdna...cize tymi hodnotami sa moc neriadim,....

A BABULKY NEUVERITE ALE SOM SI PRED HODKOU TESTLA....A CO TAM VIDIM DUSIKA........II......SLABUCKY JE NEVIEM HO FOTNUT.....ALE AK RANO BUDE VIDITELNEJSI TAK SA POKUSIM HO FOTNUT...
JA SOM Z TOHO TAK MIMO....NESKUTOCNY POCIT.. KD SO TO TAM VIDELA DO MINUTY.. TAKSOM SA ROZPLAKALA... ZEBY KONECNE? 😀 😉

fifitko25
10. apr 2012

@vavenecka ja to vidím na Tehu 😀

@mata_ba s tým spánok ta úplne chápem, som si teraz zdriemla 1,5 hodiny a je mi lepšie 😉

vavenecka
10. apr 2012

@e.l.i držím palčeky,nech tmavneeeeeee 😉 tento apríl bude veeeľmi úrodný na tehuľky 😀

franzziska
10. apr 2012

@azzura aj ja v stredu 😀 😀
@e.l.i drzim palce

vavenecka
10. apr 2012

@fifitko25 moja,keď to ty povieš,tak už mi nič iné nezostáva 😀 už som tak odsledovaná z každej strany,že nech ani neskúša nebyť 😠 😀 😀

fifitko25
10. apr 2012

@e.l.i joooooj bodaj by to tam bolo 😉 najlepšie sa foti na okennej bielej parapete ked je svetlo, škoda že sa ti to nedá teraz, ale ak ti tam je, ranný moc to ukáže 😉

e.l.i
10. apr 2012

@nancycka ja som tento mesiac podobne.. dokonca mam aj ducha....jeeejjjj... mam strach ale verim ze stvrtok mrcha uz nedorazi... 😉 😉

nancycka
10. apr 2012

@e.l.i to je super, drzim silno silno palce....ja som dnes videla dusika, ale zatial sa neradujem, aj minule som videla a nakoniec prisla...tak ako sa to predtym stalo fifitko.....tak testnem stvrtok....nech uz hlasime vsetky kolajnice, ved na jar sa vsetko prebudza 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@vavenecka síce ovu neskôr ale predsa 😀 teším sa s tebou 😉

e.l.i
10. apr 2012

@vavenecka joj budem sa modlit nech je rano riadna kolajnicka,,,,, 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@nancycka no veru, január bol kruty ☹ ale zas aj teraz to začalo duchom 😉

vavenecka
10. apr 2012

@fifitko25 nech je aj na 50DC,hlavne nech je 🙂 no dáva si potvora načas,ale presne,hlavne,že bude...inak môže sa stať,že nepraskne a vajko nevyjde?

vavenecka
10. apr 2012

@e.l.i aj ja sa za teba pomodlím 🙂 akurát si idem vytlačiť nejaké modlitbičky 😉

e.l.i
10. apr 2012

@fifitko25 joj kukam nan ako puk.,. avidim ho zo vsetkych stran,,, a som hrozna ,, bo som nevydrzala a mm som povedala ze mam nejakeho dusika.. a som chcela byt ticho do rana kym sa neukaze riadna ciarka...som strasna.... 😠 dufam ze to dobre dopadne a ze nebudeme znovu sklamany....

nancycka
10. apr 2012

@fifitko25 no hej, to bol moj jediny cyklus, kedy mi vysla teplota tak vysoko, na 37, ale iba jeden den, teraz sa drzala par dni, uvidim, co bude zajtra rano....doki mi povedal, ze po tom dusikovi minulom to bolo zrejme aj u mna neudrzanie a nasli mi aj trosku rozhadzanu stitku....a este povedal, ze teraz je vacsia sanca a este sme sa aj krasne do ovu trafili, ako este nikdy....koniec dobry, vsetko dobre.....uz som toho dusika tolko okukavala, zachvilu sa mi ten test rozpadne 😀

e.l.i
10. apr 2012

@nancycka no mne sa uz tiez stalo v decembri ..ale bol slabsi ako teraz...preto verim ze nam to uz teraz vide.....ja budem tehula...!!!! 🙂 😉

e.l.i
10. apr 2012

@vavenecka dakujem.. budem ich teraz potrebovat..a potom ti budem posielat speci tehu bacilky.. 😉

fifitko25
10. apr 2012

@vavenecka no stať sa Môže to, že praskne vo vajkovode a nevyplava von a tým pádom by ho bicikovce nenašli... Ale to nie je tvoj prípad, lebo ty budeš Tehu 😉 😉

svintekova
10. apr 2012

@e.l.i drzim silnooo palce aby si si zajtra rano nasla //

nancycka
10. apr 2012

@e.l.i budes, budem aj ja, a aj ostatne snazilky 😉

fifitko25
10. apr 2012

@nancycka to áno, najhoršie su falošné nádeje ....ale teraz to aj u teba vyzera dobre, takze treba veriť na šťastné konce 😉

vavenecka
10. apr 2012

@e.l.i supeer,teším sa 😉
@fifitko25 ahaaa,ale to je príliš komplikované,to sa tomu môjmu isto nebude chcieť 😀 😀 potom dáme tehustretko 😉

fifitko25
10. apr 2012

@vavenecka veru dáme 😉 a ako sa ma @zujka2 ? Dlho tu nebola.... 😕