Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nancycka no to ano veru moja 🙂 som aj ja nadmieru spokojna 🙂 je to super vsetko postupne krok po kroku a budeme tam 🙂 jupi.uvidime budeme snazilkovat úz teraz a uvidime mozno IUI ani nebude treba 🙂 bodaj by veru ale tak aj ked nie tak co pojdeme na IUI a potom to uz hadam vide 🙂 a ty ako moja? nieco nove?
@l_e_n_o_c_k_a supiš,som rada,že si dobre došla 🙂 jasnéé,posnažíme a bude mimčo 🙂
@nancycka veď ja viem a je super,že sa tu tak podporujeme 🙂 verím,že bude aj pre nás úspešný mesiac 😉
@mistisa ja obkukavam od rana ducha na mojom teste, som 10DPO, ale je mi nejako divne zle a vcera som skoro odpadla a hrozne ma boli podbrusko....do mrchy mi chyba este 4 dni....ked nahodou zajtra teplotka vystupi, testnem uz zajtra, inak az vo stvrtok.....mne doki povedal, ze u mna ma tazkosti sa uchytit vajo, jednak mam ten krcok zapaleny a tie ranky, a moze to ist aj na maternicu a ta je podrazdena....a tiez som mala trosku rozhadzanu stitku, vraj aj preto....ak to zasa nevyjde a bude dlha lutealka alebo silny duch, vraj ma objedna na ten zakrok na krcku, ale caka sa asi dva mesiace, aj viac..... tak tiez cakam, ako sa pan boh rozhodne, ci sa mam este obrnit trpezlivostou 😀
ahojte babenky, dlho som tu nebola. co mate nove?
baby, kedy by som mohla skusit clearblue? 13 DPO nie je skoro?
@l_e_n_o_c_k_a podla mna uz mozes, ja som testovala 15 DPO a uz som tam mala 2-3 tyzden
@vavenecka ja som dnes 18 DC. Tak to vyzera, ze budeme spolu testovat 😵 . Drzim silnoo palce 😉
@svintekova supeer 🙂 a ovu si už mala,či ešte len čakáš? 😉
@vavenecka no ved to, ze nie som si ista. Vies teraz 24.3. som dostala prvu mrchu od MA. po 5 tyzdnoch a 4 dnoch tak ja teraz vobec neviem co a ako -tak skusame. Snazilkovanie nam odobril aj doktor kedze som nebola kyretazi a sama som sa vycistila.
@vavenecka a ty si ako na tom s ovulkou? uz si mala?
@svintekova jasné,ale tak keď máte dovolené,nič vás nedrží snažilkovať a dotiahnuť to do úspešného konca 😉 dnes som bola na folikulometrii,vľavo 18mm,ovu zajtra/pozajtra aj ovutest tmavne,takže musí byť 🙂 síce neskôr ale lepšie ako vôbec 😀
@vavenecka supeeeer, tak pekne snazilkujte. Drzim palce 😉
@svintekova budemeee a ďakujeme 🙂 ja vám tiež a potom už len ten krásny //ový testík sem dáme 😉
@bubacik5 u nás už dobre, cez víkend som schytala nádchu ale poriadnu, ale už je to omnoho lepšie 😉 stále bolia prsia a dnes cítim také pnutie v brušku, jesť zatiaľ môžem, ale nie všetko mi dobre trávi, najradšej mám asi ovocie a sladké 😀 na kontrolu idem už zajtra o 17tej 😉 už ťa chytajú nevoľnosti?
@fifitko25 jj pomalicky...najprv mi bolo iba tazko. a dneska mi bolo zle na grc ani naobedovat som sa nemohla...a straaasne unavena, no nakonec som isla do prace. ale nebolo mi moc dobre. a bojim sa aj preto, ze su tam chory kolegovci. a ked som robila jarne poriadky zacala som zasa spinit, ked sa nenamaham a odpocivam tak nic, vsetko je ok....

@svintekova kto vie 😀 dnes som 20DC,možno o dva týždne,možno neskôr a najlepšie keby sa neukázala vôbec 😠 😀 😀