icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
10. apr 2012

@fifitko25 tak som rada, ze sa mas lepsie 🙂 babjko bude urcite ok 🙂 potom aj fotku daj 🙂 uz sa tesiiiim 🙂 dufam aj ja, ze sa "Dominicka" otoci 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@bubacik5 inak je dobré si oddýchnuť, hlavne v prvé týždne, vtedy sa všetko vyvíja a všetko na mimčo vplýva, stres, choroba, únava.... ja si každý deň musím pospať, lebo by ma bolela hlava.... na grc mi bolo v sobotu, keď som zjedla hranolky s kečupom... takú chuť som na ne mala a potom som to rozdýchavala asi 3 hodiny

bubacik5
10. apr 2012

@fifitko25 jaaaaj tak to potom hej 🙂 sa mi zdalo cudne ze tak neskoro, reku mas nejaku protekciu 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@spula22 tajne dúfame, že bude dievčatko?? heeeeeeeej? 😀 😀 😀 tak bodaj by sa otočila 😉

spula22
10. apr 2012

@fifitko25 no dufam 🙂 aj ocinko a babjko uz aj s malym volaju Dominika 🙂. tak zajtra cakam na spravicky 🙂 musim ist nieo mm zbuchat na veceru, lebo sa mi tu zvyjaju aj s malym hladom 😀.papiky zatial

fifitko25
10. apr 2012

@spula22 jasné, hlad je hlad 😀 dobrú chuť k večeri 😝

bubacik5
10. apr 2012

@fifitko25 to je uplna pravda, prave preto sa najviac bojim o babenko. tiez si musim davat pozor co zjem. ale mne bolo najviac zle z bublinkovej vody 🙂 tym sa zdaleka vyhybam 🙂

moni1007
10. apr 2012

@mistisa som rada, ze si dnes taka spokojna a ze to celkom dobre dopadlo. no ja dnes pokles a poobedny test cisty ako lalia ☹

moni1007
10. apr 2012

@nancycka aj mm si myslel,ze nam to teraz vyslo a vlastne si to stale mysli, aj napriek negativnemu tehu testu, co som si poobede spravila. ☹ bodaj by si mala pravdu a vyslo by nam to 😉

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka tesim sa s tebou. a sup na snazilkovanie, radsej si zo mna neber moc priklad, robila som si poobede test a bol bez druhej ciarocky. ☹

mistisa
10. apr 2012

@nancycka no mojka moc ti prajem aby vam to vyslo aby sa ten duch na tom testiku zosilnoval a zosilnoval 🙂 budem zvedava daj vediet potom mojka 🙂 takze si toho mala az az co? no u mna tiez stitka sice pracuje dobre ale protilatku su vysoke tak idem na endokrinologiu a este dat okuknut inzulinorezistenciu 🙂 inak by to malo byt uz oki kedze som tyzden po laparke 🙂 tak snad odstranil vsetko co bolo treba 🙂 teraz uz len snazilkovat teraz som 9 DC tak uvidim mam ovu testiky tak skusim urobit a ked nic tak buduci mesiac clostylbegyt a potom IUI 🙂 u mna ovulacia nikdy nebola tak som zvedava 🙂

moni1007
10. apr 2012

@e.l.i joj, tak to sa s tebou tesim a gratulujeeem. dufam,ze uz bude len silniet.... aj ja chceeem 🙂

mistisa
10. apr 2012

@moni1007 no potesili ma.mam testy ovu kupene skusim urobit a skusime teraz prirodzene a ked nic tak buduci mesiac clostylbegyt a potom IUI tak uvidime 🙂 mojka moc vam to prajem a skusala si testik rano robit? a ktory den si? neni skoro este?

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 ďakujem moja 🙂 a veď vieš,že poobedné testy nemusia dobre ukázať,keď máš ešte nízke hcg,tak to ešte nevzdávaj 😉

moni1007
10. apr 2012

@mistisa no ptaveze som chcela robit zajtra rano ale nevydrzala som a donutila som mm nech mi ho da a spravila som ho poobede. 😒 som strasna kozina...skusaj, nech vam snazilkovanie skonci babulkom 🙂 a som 10 DPO

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka no to je moja jedina nadej, ze je este skoro na to, aby poobede vysiel pozitivny. ale ked ja som bola taka nedockava. 😒

l_e_n_o_c_k_a
10. apr 2012

@e.l.i juchuuuu, potichucku gratulujem 🙂 tesim sa na foto

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 joj ty nedočkavec 😀 ešte nezúfaj,kým sa mrcha neukáže nádej je vždy 😉

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka no co uz. aj mm mi vravi, ze este nie je nic stratene. akurat mi tu rozprava, ze som si ho mala spravit rano, ze teraz si budem mysliet, ze nie som tehu a nebudem si davat pozor 😉 ze mi ho ani kupovat nemal 😝

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka ale napriklad e.l.i je 11 DPO a ja 10 DPO a jej dnes poobede uz vysiel pozitivny testik, tak neviem, neviem 😖

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 veru,pravdu má 😉 pekne vydrž,kúp ďalší a testuj ráno 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 mojaaa,každá sme iná,jednej ukáže na 28DC pozitívny,ďalšej na 40DC 😉 rovnako ako aj ovulku máme každá inak 🙂 nič neboj,ako hovorím,kým nie je mrcha,nestresuj sa 😉

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka rozkaz, nejdem sa stresovat 😀 predchvilou som si dala poharik vinka, boli sme na pohrebe a potom prisla k nam navsteva a tak mi z neho prislo zle,az ma napinalo.- bodaj by sa mimi stazovalo, ze co mu to tam posielam 😀

mistisa
10. apr 2012

@moni1007 mojka skus tak za dva tri dni este 🙂 ja sa chystam robit ovu testik ale neviem kolky den som teraz 9 DC tak asi tak 11-12 ze? ved hadam mozme keksikovat uz ved budem uz 2 tyzden po laparke to uz by sme snad mohli 🙂 moc drzim palceky moja aby sa ta druha ciarka ukazala 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 veď preto,že tak pekne poslúchaš 😀 ja som mala vínko v nedeľu,ale keďže zatiaľ žiadne mimčo nemám,tak nemalo byť komu zle a mne taak dobre padlo 😀 😀 😀

vavenecka
10. apr 2012

@mistisa od toho 11DC kľudne začni,závisí to aj od cyklov,aké dlhé máš,mne tmavne od včera 😀 😀 😀

moni1007
10. apr 2012

@mistisa ved snazilkovat mozte zacat aj skor, aspon si to nanecisto vyskusate 😀 a dostanete sa do kondicky. dakujeeem moc. ja po tom tak tuzim 🙂 asi ako kazda z nas. a keby sa aj podarilo vo ff mi ukazalo termin porodu 22.12. a ja mam narodky 18.12.

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka tak to verim,ono to sem tam fakt skvele bodne. a ja som si vzdy rada dala nejaky sampus alebo perlive vinko a dnes mi teda vobec nesadlo. 😝

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 ja som z perlivého rýchlo opitá 😀 😀 😀 tak ja radšej klasiky nešumivé 😠

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka tak ja klasicke len s kolou alebo nejake sladucke... 😀