icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
10. apr 2012

@vavenecka aha no doteraz to je tazko kedze moja mrcha bola ozaj kadejako chacha 🙂 no uvidim skusim asi pozajtra a uvidim 🙂 to by mal byt 11 DC tak uvidime 🙂 mala som si ich kupit az vo stvrtok chacha neviem ci vydrzim ci neurobim uz zajtra 😀 😀 😀 😀 takze idete na to ano? 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 my sme mali ríbezľové,taký bolehlav,ale pila som ho ako sirupovú vodu,no našťastie mi nič nebolo (veď som ho ani veľa nevypila) 😀

mistisa
10. apr 2012

@moni1007 no tak to musi vyst mojka to je aky darcek k narodeninkam 🙂 to by si mala krajsi ako ja ja som vyfasovala laparku k narodkam 😀 😀 malo kto ma taky drahy darcek ako ja ze 275 euri 🙂 chachacha 🙂 no moja mas pravdu veru nedam mojmu mm ja spat teraz mame absenciu kedze ma bolelo vsetko ale uz ma moj drahy smolu chachacha oddychol si dva tyzdne teraz bude makat 😀 😀 😀 😀

vavenecka
10. apr 2012

@mistisa vyskúšaj 😉 koľko si si ich kúpila? 🙂 jasaaan,ideme,veď zajtra je streda,... treba 😀 😀 😀

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka no to ani ja nestiham nejak vela vypit, mne sa stane obcas, ze uz aj po pohariku mi nohy slabnu a hlava sa mi toci. raz sme mali take dost drahe a tuhe vinko, ale to by som tiez veru nezvladla vypit viac ako 1 poharcek 😀 😀 😀 a ribezlove sme tiez mali,ale to bolo fajnucke, sladucke fakt ako sirup 😀

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 no veru,aj mne niekedy stačí jeden pohár 😀 ale rada sa aj toho vzdám kvôli bejbinku 😉

mistisa
10. apr 2012

@vavenecka no v tom baleni ich bolo 5 kusov za nejakych 6,50 ci ako.tak nejak tusim 🙂 no uvidim mozno vydrzim 🙂

moni1007
10. apr 2012

@mistisa snad nezabudol ako sa to robi 😀 ale nie. hlavne ze uz je u teba vsetko v poriadku a ze ta to uz neboli. no to by bol skvely darcek, aj moj krstny ma narodky ako ja.... tak to poriadny darcek si dostala, to si zapamatas na cely zivot 😀

vavenecka
10. apr 2012

@mistisa tak to vydrž radšej 🙂 ja už pomaly míňam tú moju mega zásobu z ebayu 😀 😀

moni1007
10. apr 2012

@vavenecka no to urcite aj ja, ja uz kavu obmedzujem, zvykla som na ranajky pit ale teraz si dam tak raz za tyzden.zo zaciatku mi chybala, ale teraz uz nie 😝

mistisa
10. apr 2012

@moni1007 presne tak to ma moj tatino tak jeho mamina sa narodila 24.3 a tatina porodila 24.3 presne na narodeniny svoje tak krasne 🙂 mozno aj vam to tak vide 🙂

dariana263
10. apr 2012

Ahojte kocky,potrebujem poradit,dva testiky s citlivostou 25 mi ukazali dve ciarocky,avsak ta druha bola iba taky slaby duch.Treti test s citlivostou 12,5 mi ukazal iba jednu ciarku.Takze co si mam o tom mysliet? Menstruaciu som mala vzdy ako hodinky presnu po 27 dnoch,lenze teraz sa mi nejako zmenila a uz ju mam po 29 dnoch,takze by mala prist zajtra. Navyse mi z praveho prsnika vyteka nejaka priesvitna alebo taka trosku dozlta tekutina,ked si stlacim bradavku.Uz vobec nechapem svojmu telu 😠 😖 😀

mistisa
10. apr 2012

@vavenecka chacha 🙂 exotkaskusim to vydrzat ved uz ten jeden den 🙂 ty si kolky den?

moni1007
10. apr 2012

@mistisa bodaj by, bolo by to fakt krasne. 🙂

bipa
10. apr 2012

@mata_ba ahooj, dlho som tu nebola, ako vidim ze cakas babo, srdecne gratulujem! nech sa dari 😉 vidim aj fifitko25 tiez, a pribudli tu dalsie nove tehulky?

bipa
10. apr 2012

@fifitko25 Ahooj, som prekvapena, si tehulka.Srdcene gratulujem! Je to krasny pocit. Nech sa ti dari vsetko dobre 🙂

e.l.i
10. apr 2012

@moni1007 ja som mala tiez negat na 10DC... a dnes,,, po obede je tam slabulinky dusik.. joj si ma inspirovala si testnut.... len mam strach ze rano tam nic nebude....

moni1007
10. apr 2012

@e.l.i ale neboj. urcite bude.. 😀 drzim palcek y aku znacku si pouzila?

fifitko25
10. apr 2012

@dariana263 Fiha to je ozaj divne... Skús testovat z ranneho mocu a ak Máš tak test mamatest, ten je 10tkovy a najlepsi 😉

e.l.i
10. apr 2012

@moni1007 kupila som Dr max. pruzkovi 2v1..a dnes som kupila mamatest.. tak som zvedava co ukaze tento rano..

nancycka
10. apr 2012

@moni1007 vobec sa ti nedivim, aj ja som mala steklenie, ze idem testnut, mam zo desat testov doma, moj by mi ich ani nekupil, prave preto, ze vie, ake sme nedockave my zeny 😀 kukala som na konika, a niekomu vyjde uz na 10dpo pozitivny aj poobede a niekomu az po tyzdni meskania, je to o tom, kolko hormonu sa vyplavi do mocu, mne asi malo, alebo tam nic nie je.....ja cakam zajtra rano, lebo dnes klesla teplota, co urobi zajtra, ked sa zvysi, testnem rano, ked nie, az vo stvrtok.....mne by mala prist cervena medzi piatkom a nedelou.....ale ked tam nieco je, tak si to tam pocka 😀
mna hrozne rozbolelo hrdlo, kycham, smoklim a troska kaslem, asi som prechladla.....chcela som si dat aj ja troska vinka, ale som si odchlipla od mojho a vobec mi neslo, tak mam nepitny rezim, kym nepridem na to, ci nemam v brusku navstevu 😀
mojmu som ani nehovorila, ze som testovala, by ocami gulal, ze co tak skoro....az ked sa tam objavi druha ciarka, mu to poviem, inak mu nic nepoviem, staci, ze som sklamana ja....on bude aj tak, ked nahodou pride cervena....
jaj, tak den porodu, keby nam to vyslo, mame rovnaky, to je fajn, moj priatel ma narodky 17.12. 😀

moni1007
10. apr 2012

@e.l.i ja som mala rapiclear, ci ako sa vola 😒

fifitko25
10. apr 2012

@bipa jeeeej Ďakujem 😉 konečne to vyšlo po toľkom trapeni 😉 dúfam že sa k nám čoskoro pridas 🙂

vavenecka
10. apr 2012

@moni1007 ja som už dávnejšie prestala piť zelený čaj,ale teraz som si ho po dlhej dobe uvarila a hneď som aj dlho vydržala byť hore 😀 a kávu ani nepijem,varím si Inku 🙂
@mistisa ja dnes 20DC,ovulka dala na seba čakať 😀 a tých ovutestov mám ešte 8,dúfam,že ich už ani nebudem musieť míňať 😠

bipa
10. apr 2012

@vavenecka su-san@ ahojte, ako sa vam dari? dlho som tu nebola..Minule som pisala o meskacujej cervenej pani, konecne po 2.mes cakania som bola na gynde dneska, robil mi sono a pricina obcas meskacujej menzes je ze vraj mam pco 😒 aspon viem na com som,..nebude lahke otehotniet, to bude ako loteria 🙂

dariana263
10. apr 2012

@fifitko25 tak v nasej lekarni mamatest nemali,takze som si kupila nejaky gravitest,uvidim co to ukaze rano,a ked tak potom si kupim ten mamatest,uz som ho mala viackrat a bola som s nim spokojna 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@nancycka aj Moj mm ma vtedy narodky 😉

bipa
10. apr 2012

@fifitko25 dakujem 🙂 ako sa vravi trpezlivost prinasa ruze 😉

fifitko25
10. apr 2012

@dariana263 tak budem držať palce, aby tie príznaky boli dobre znamenie 😉

moni1007
10. apr 2012

@nancycka ale ved tebe vysiel duch,nie? sa mi zda ze som citala. no ja som si dnes dala tiez poharik vinka, ale prislo mi z neho tak zle. akurat ma akosi rozbolelo vpravo v podbrusku. a s tym dnom porodu je to sranda. bolo by to skvele keby to vyslo 🙂 ja budem testovat az pri meskani, nastastie do zasoby testy nekupujeme. 😝