Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 no tak to musi vyst mojka to je aky darcek k narodeninkam 🙂 to by si mala krajsi ako ja ja som vyfasovala laparku k narodkam 😀 😀 malo kto ma taky drahy darcek ako ja ze 275 euri 🙂 chachacha 🙂 no moja mas pravdu veru nedam mojmu mm ja spat teraz mame absenciu kedze ma bolelo vsetko ale uz ma moj drahy smolu chachacha oddychol si dva tyzdne teraz bude makat 😀 😀 😀 😀
@vavenecka no to ani ja nestiham nejak vela vypit, mne sa stane obcas, ze uz aj po pohariku mi nohy slabnu a hlava sa mi toci. raz sme mali take dost drahe a tuhe vinko, ale to by som tiez veru nezvladla vypit viac ako 1 poharcek 😀 😀 😀 a ribezlove sme tiez mali,ale to bolo fajnucke, sladucke fakt ako sirup 😀
Ahojte kocky,potrebujem poradit,dva testiky s citlivostou 25 mi ukazali dve ciarocky,avsak ta druha bola iba taky slaby duch.Treti test s citlivostou 12,5 mi ukazal iba jednu ciarku.Takze co si mam o tom mysliet? Menstruaciu som mala vzdy ako hodinky presnu po 27 dnoch,lenze teraz sa mi nejako zmenila a uz ju mam po 29 dnoch,takze by mala prist zajtra. Navyse mi z praveho prsnika vyteka nejaka priesvitna alebo taka trosku dozlta tekutina,ked si stlacim bradavku.Uz vobec nechapem svojmu telu 😠 😖 😀
@dariana263 Fiha to je ozaj divne... Skús testovat z ranneho mocu a ak Máš tak test mamatest, ten je 10tkovy a najlepsi 😉
@moni1007 vobec sa ti nedivim, aj ja som mala steklenie, ze idem testnut, mam zo desat testov doma, moj by mi ich ani nekupil, prave preto, ze vie, ake sme nedockave my zeny 😀 kukala som na konika, a niekomu vyjde uz na 10dpo pozitivny aj poobede a niekomu az po tyzdni meskania, je to o tom, kolko hormonu sa vyplavi do mocu, mne asi malo, alebo tam nic nie je.....ja cakam zajtra rano, lebo dnes klesla teplota, co urobi zajtra, ked sa zvysi, testnem rano, ked nie, az vo stvrtok.....mne by mala prist cervena medzi piatkom a nedelou.....ale ked tam nieco je, tak si to tam pocka 😀
mna hrozne rozbolelo hrdlo, kycham, smoklim a troska kaslem, asi som prechladla.....chcela som si dat aj ja troska vinka, ale som si odchlipla od mojho a vobec mi neslo, tak mam nepitny rezim, kym nepridem na to, ci nemam v brusku navstevu 😀
mojmu som ani nehovorila, ze som testovala, by ocami gulal, ze co tak skoro....az ked sa tam objavi druha ciarka, mu to poviem, inak mu nic nepoviem, staci, ze som sklamana ja....on bude aj tak, ked nahodou pride cervena....
jaj, tak den porodu, keby nam to vyslo, mame rovnaky, to je fajn, moj priatel ma narodky 17.12. 😀
@vavenecka su-san@ ahojte, ako sa vam dari? dlho som tu nebola..Minule som pisala o meskacujej cervenej pani, konecne po 2.mes cakania som bola na gynde dneska, robil mi sono a pricina obcas meskacujej menzes je ze vraj mam pco 😒 aspon viem na com som,..nebude lahke otehotniet, to bude ako loteria 🙂
@fifitko25 tak v nasej lekarni mamatest nemali,takze som si kupila nejaky gravitest,uvidim co to ukaze rano,a ked tak potom si kupim ten mamatest,uz som ho mala viackrat a bola som s nim spokojna 🙂
@dariana263 tak budem držať palce, aby tie príznaky boli dobre znamenie 😉
@nancycka ale ved tebe vysiel duch,nie? sa mi zda ze som citala. no ja som si dnes dala tiez poharik vinka, ale prislo mi z neho tak zle. akurat ma akosi rozbolelo vpravo v podbrusku. a s tym dnom porodu je to sranda. bolo by to skvele keby to vyslo 🙂 ja budem testovat az pri meskani, nastastie do zasoby testy nekupujeme. 😝

@vavenecka aha no doteraz to je tazko kedze moja mrcha bola ozaj kadejako chacha 🙂 no uvidim skusim asi pozajtra a uvidim 🙂 to by mal byt 11 DC tak uvidime 🙂 mala som si ich kupit az vo stvrtok chacha neviem ci vydrzim ci neurobim uz zajtra 😀 😀 😀 😀 takze idete na to ano? 🙂