Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@acerka11 mam foto jasne,sak by som si za 5min myslela,ze sa magorim 🙂 ale tak sa bojim,ze to este nejdem ani davat. a mozno to tam ani neni jak tak na to kukam..no proste zasibava asi haha,takze som 30DC a do 32-33 snad vydrzim este.uf.
inak k tej tvojej uzavretej branke - s tymto mala problem dr aj u mna,ked mi robili tu priechodnost.nevedela sa tam dostat a potom ani do maternica(akoze mala skara heh).aj so spravy to napisala.ja myslim,ze to sa ti hned po MS spravi spat,nebude to problem uvidis.
@zuzuzu30 no to myslím úplne že vážne mrcha riadna ....ani neviem ci sa mam radovať alebo plakať...asi tak mi je....ale čo narobím....nič ..teraz sa musím zamestnať niečím iným...ideme stavat teda zatial len vybavovať veciohladom stavania domčúra..tak možno prídem na ine myšlienky....teraz si hovorim že to takkto asi malo byt...jednoducho ked nemame vlast. byvaníčko tak mimčo si neviem predstaviť vychovávať u svokrovcov....tak si poviem ze fajn ze nie som este tehu...chapes....tebe držííííím palce dúfam že toaspon tebe vyjde...bolo by to supeeeeeeeer....momentalne ani na čoko nemam chut...ten žalúdok neni ešte v poriadku ale tak je to ovela lepšie nez to bolovcera
no to su dobre spravy nie! takze teraz nemate ziadnu prekazku, to je super takze tento cyklus cakam dve ciarky 😉
no ja nic nove som circa 2-3 dpo a tento mesiac akoze mam cakat, tak cakam co
ale aj potom budem cakat a nehcam to na chvilku tak trosku oddych uz mam celkom toho dost ☹
uuuf to mi je luto ☹ neverim , vlastne aj verim lebo ako som to tu uz pisala ak cakame tak telo si z nas robi srandu
ja som tiez uz dvakrat mala take priznaky ze som si bola ista, aj ma natahovalo na zvracanie a spat sa mi chcelo
a vela bab co som tu citala a viac meskala ms viac priznaky tehu
no nevadi ide sa dalej ako hovoris asi to tka ma byt a na vsetko je spravny cas! a niekedy rpave v nespravny cas
cize ked budete stavat ci vybavovat tak to pride 😉
@zuzuzu30 ejha......ten test vizera skvele.......je tam duch ako svina 😀 ........tesim sa na dalsi a silnejsi........nejdem este gratulovat lebo predcasna radost nemusi priniest ovocie.....som v tomto opatrna ale verim ze to tam jeeeeeeee........super super super.......inac k tej branke......seriem na nu.......ta mala spermia sa tade musi predrat stoj co stoj....ja natom trvam
@seraa no uvidme ale ideme do toho na plne obratky.....konecne dnes mrcha skoncila a veselo sa budeme luuuubit 😀 ........mam pocit ze nas bude o jednu menej.....@zuzuzu30 to dala co myslis?........velmi jej to praje a nam vsetkym.......no a ja neviem ci nam nic nebrani.......ale hadam nie......no niesme idealny ako dr. povedala ale tak hadam laparka k niecomu pomohla.......uvidime......a tebe drim silno palceky teraz v tychto dnoch ocakavania........nemerias si BT?.......ak nieco hned sa ohlas ako si natom.
ahoj moja, noo aj ja myslim ze zuzuzu30 je uz minulost tu na tejto teme 😉
drzim vam palce som si sita ze to date nemate ziaden problem coby tomu branil a laparka vzdy pomohla 😉
ja si meriam , som 6-7 dni po ovu a teplota 37,0 (v ustach) kazdy dne stupne o jeden stupen
tak nam veelmi vsetkym drzim palce aby smee mohli zalozit uz inu temu , treba zmenu 😲
@seraa ty kokso aka by to bola pecka keby ze sa vsetky presunieme do dalsej skupiny naraz a este do nasej......fuuuu tak presdtavit si to viem tak musime preto robit vsetko aby sme sa stretli v nasej dalsej skupine 😀 .....teplota zatial dobre tak som zvedava co namerias dalej....tfuj tfuj tfuj
@acerka11
@seraa babule sak aj sa som radsej opatrna,vyklepana som jak svina 🙂
tieto 2dni boli asi najdlhsie ever,zajtra rano si idem robit test. uuuuuf. baby ja by som tak strasne chcela,ved asi ako vsetky tu.. ale urcite sme vsetky na dobrej ceste!babyyy tak zajtra bud vyskam od radosti alebo revem jak male decko!!!
informujem samozrejme.
acerka po laparke to date,uvidis to!
seri teplota 37 je velmi dobraaaa
PS mne dnes skocila teplota z 36,9 na 37,1 tak sa modliiiiiim
@zuzuzu30 drzim palec, nech zajtra reves jak male decko od radosti!!!! Ja ked som si uvidela dve ciarky, tak som asi hodinu v kuse revala a reval a revala a nevedela som sa nijako utisit 🙂 🙂 🙂 strasne moc na teba myslim a hned nam sem daj vediet 😀 😀 lebo tehulky nemozes moc natahovat 😀 😀 😀 krasne palicky, tak nech su len silnejsie a silnejsie 😀 mooooc ti to prajeeeem!!!!!
Ahojte babuľky 🙂 tak moja najpravidelnejšia mrcha bude v utorok meškať presne 14 dní, nikdy mi nemeškala tak silno verím, že sa nám zadarilo. Dlho som tu nebola a ako tak pozerám tehuľkovské bacilky sa tu krásne šíria 🙂 Nechcem to u mňa zakríknuť ale v malilinkatom kútiku duše sa neviem dočkať testu. Takže vám zatial prajem všetkým veľmi veľa šťastia a v utorok ráno sa vám ozvem ako na tom som 🙂 Ďakujem za všetko ste neskutočné 🙂
@acerka11 @zuzuzu30 @veeeron @seraa @11miuska11 @mistisa Ahojte babule 🙂 tak vzdy som sem narychlo mrkla na maily a to bolo vsetko. a teraz tu ciiiitam a hybe sa to tu teda spravickami a novinkami jedna radost 😉 .
V prvom rade @veeeron to mi je luto, ze nakoniec mrcha dorazila ☹ .... taketo napatie, ze najprv to vyzera slubne a potom toto, tak take natahovanid by som asi tazko niesla. Hlavinu hore, sustred sa na byvanie auvidis, ze sa zadari prave ,ked budes mat hlavinu plnu inych veci 😉 a hlavne troezlivost a nestracaj vieru 😉 . Zadari sa coskoro. ... @zuzuzu30 ....woooooow. ja tam vidim ciarku totalne. mne je jedno, ze je slabunka... je to jasna ciarka mojim okom 🙂 .Gratulujeeeeem. Ja si myslim, ze si dalsia, ktora prebrala stafetu a po tebe bude opat dalsia. Pekne sa to tu rozprudilo. @11miuska11 ako sa mas tehulka 😉 ? brusko rastie? a v ktorom si uz tyzdni? mavas ranne nevolnosti alebo ani nie? @seraa ahoooj...ako pokracujete? posielam ti mailik 😉 @acerka11 🙂 🙂 🙂 MS uz odisla? o chvilku bude ovula, ze? tak do,tohooooo naplno, mate velkuuuu sancu teraz, takze pozitivne myslenie...@mistisa no co moja? ako to ide? uz sa to blizi? kedy to vidis, ze ides si pre dve lasocky?
babulky, ja nemam nic nove zatial... stale to cakanie. hadam tento mesiac sa to uz pohne dopredu...vsetky polienka , co sa budu blizit mojim smerom odkopnem este predtym ako stihnu pristat pri mojich nohach ako futbalista Ronaldo alebo ich preskocim ako tatransky kamzik, ci australska kengura 😀 😀 ...lebo ozaaaaaj uz nastal ten spravny cas, som pripravena byt tehulka 😀
@acerka11
@lenkaa33
@veeeron
@11miuska11
@seraa @mistisa
baby.revem ako male decko. ani nevidim ako to tu pisem..revem ale od radosti,ze sa nam KONECNE podarilo!!!
nemam slov ani. asi sa fakt treba ukludnit,prestat tlacit na pilu.tento mesiac som ani nedufala,podla BT sme sa troska"sekli s ovulkou".
dnes som 33DC a dnes som cca mala dostat MS a dostala som takyyyyto darcek:
haha som tak mimo ze aj foto je hore nohamiii 🙂

@veeeron nemyslis vazne totok???!a normalna riadna mrcha,ci len taka slaba? no tak to je fasa,to uz clovek ake ma garancie,ze uvidi duch a potom nic toho.dokelu veron to ma strasne mrzi:( ja sa bojim teraz,nejdem ani testovat az v nedelu - pondelok mozno skusim ak mrcha nedorazi.
vies co daj si cokoladku nejaku na nervy dobre padne