icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

seraa
27. máj 2013

no kenecne trosku pozitivit pre tuto nestastnu skupinku tak baby a teraz ktora je na rade ??
a pekne rychlo 😉

lenulikus
27. máj 2013

My sme snazilkovali pilne cez vikend 😀 ..ale jak na potvoru,dnes rano som musela ist k lekarke a vyfasovala som antibiotika (trocha kaslem, a nemam hlas..) tak neviem,..ci ich mam teraz 3-4 dni pobrat (drahy je momentalne odcestovany, cize dalsie kolo snazilkovania az ked tak piatok pripada v uvahu..) ..alebo ich nebrat a len to vylezat s citronom a cesnakom 😒

seraa
27. máj 2013

@lenulikus
nie som lekarka ale mne takto v zime dala antibitotika a lutujem ze som brala
pockaj 2,3 dni skus vylezat ak sa nezlepsi pouzi , inak antibitotika su potom este v krvy aj dva tyzdne ale to moc neovplyvnuje znazenie, viac to zmeni veci u muza ako u zeny

11miuska11
27. máj 2013

@zuzuzu30 ja som ti to hovorila, ze skakanie od radosti sa konat nebude, ale ze budes revat ako nepricetna!!!!! wuaaaaa....gratulujeeeem, mojkaaaaaa!!!!!! huraaaaaa!!!!!!!! uz revem aj ja od dojatia s tebou!!!! ale ja revem furt a za vsetko teraz!!!!!! wuaaaaaaa....kedy oznamis muzickovi ? 🙂 my sme sa tiez ten cyklus sekli s ovulkou a snazilkovali sme takmer 2DPO 😀 a presne, ako pises, to je proste tak, ked si myslis, ze to fakt tento mesiac asi nevyjde, tak taketo prekvapko....juchuuuuuu....pekne sa nam to tu trhaaa....huraaaa

11miuska11
27. máj 2013

@lenkaa33 mojka, budem na teba teda tento cyklus silno mysliet, ked teda vravis, ze uz je fakt cas 🙂 a posielam par tehuvirusikov 😀 V sobotu koncim 3tí mesiac, tak som vytesena, ako leco, vsetko je v poriadku, nevolnosti som mala len tyzden, ale aj tak si pekne oddychujem kazdu volnu chvilku, nech ma babo dost energie na rastenie 🙂 ale od 4 mesiaca, co zacne v nedelu, tak zacinam uz pomaly cvicit pilates tehulkovsky, nech nemam zadok ako maslo 😵 😵 😵 Brusko uz vykuka trosku, ale nie je moc vidiet, do vecera vzdy mega narastie, ze uz ho aj je vidiet a potom do rana zase len taka vypuklinka pod pupkom 😅 😅 vo stvrtok ideme na dolezite testy, tak na nas mysli, nech nam vsetko dobre dopadne 🙂 a uz nech sa to tu pekne rozsype v tejto skupine a pekne sa vsetky poukladate do 1.trimestra 😀

lenkaa33
27. máj 2013

@zuzuzu30 wupiiiiii! GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂 . Presne ako hovoris, niekedy sa to stane, ked to clovek najmenej caka, len je tazke si to rozkazat v hlavine, ze klud. ... Tak a uz je to iste. Krasne testiky 😉 . Krasne sa to tu rozbieha! som zvedava, kto bude dalsi 🙂 🙂 🙂

lenkaa33
27. máj 2013

@11miuska11 dakujem 😉 ....
uz treti mesiac koncis? ten cas strasne letiiiiii 🙂 ... ved o chvilku budes kocikovat tymto tempom 😉 . ake su to testy, co ides? lebo viem, ze jedny testy su take, co mozu byt nepresne vraj, ked sa to zle vypocita. .... neboj sa, vsetko bude OK 😉 . Budem na teba mysliet 😉 , ja idem vo stvrtok tiez k lekarovi na kontrolu, ci je vsetko ako ma byt, tak tiez drz palce 😉 . Budeme si drzat navzajom 😀 .

11miuska11
27. máj 2013

@lenkaa33 stvrtky su pozitivne, takze budeme mat urcite dobre spravy 🙂 ja idem teraz na NT screening, co sa robi od 11 do 13tt a v kombi s krvou je presnost az 87 %. Ale tie, co sa robia v 16tt iba krvne testy, tak tam je pravdivost vysledkov iba 67%. Takze tie druhe, co ja ani nechcem absolvovat, keby tieto dopadnu dobre, tak tie druhe su take nepresne a zbytocne maminky vydesia...tak budem aj ja na teba mysliet vo stvrtok...a na aku kontrolu ides? ktory si DC teraz:? acerka mi pisala, ze na teba ma tusaka ako na dalsiu tehulu z prvosnaziliek 😵 😵 😵

rica1
27. máj 2013

@zuzuzu30 gratulujem aj ja🙂 kolko ste sa snazili ak smiem vedieť?

lenkaa33
27. máj 2013

@11miuska11 aha, ano mala som na mysli tie druhe. mojej kamaratke vysli zle, tiez bola vydesena a isla na amniocentezu a vsetko bolo bez problemov a terazma zdrave babo. ty si uz ako pekne zbehla a scitana o tom 😀 ......... hahaha, @ acerka11 zlata, ze si mysli, ze som dalsia na zozname 😀 ..... idem na kontrolny utz 😉

kikaneu
27. máj 2013

@mistisa o mne vieš moja, že ako sa máme......takže nemusím písať, no nie?
ty sa pochváľ

11miuska11
27. máj 2013

@lenkaa33 ja vam vsetko porozpravam, hned ako sa otehulkujete vsetky do nohy 😀

zuzuzu30
27. máj 2013

@seraa dakujeeeem 🙂 boze ja som stastna jak blcha!
musim sa ukludnit,vsak je este moc skoroooo,lekar musi potvrdit,ci je vsetko ok.ale taky mini balvan mi padol zo srdca 🙂
laparku som nestihla,ale bola som teraz maji na priechodnostii vajecnikou takou kontrastnou latkou.myslim,ze mi aj to pomohlo,mozno to tam popreplachovali 🙂
seri no pomaly ale iste sa blizis na radu! kedy vychadza najblizsia ovu?

zuzuzu30
27. máj 2013

@11miuska11 dakujeeem zlaticko,asi som od teba chytila ten tehu virusik🙂
musim troska na baby zakaslat!
drahemu sa chystam dnes vecer oznamit..vies co mi to dalo namahy mu nepovedat,ze som videla ducha..?
a ze mozno sa zadarilo..nechcela som dopredu aj jeho vykolajit keby nic z toho neni.
musim povedat,ze meranie BT bolo pre mna najvacsim prinosom,lebo ja mam nepravidelny cyklus a bola som z toho niekedy dost jelen!
a plus ten infolic som aj brala,@baby urcite odporucam!!! Hlieniku som mala jak vo votrelcovi IV🙂

zuzuzu30
27. máj 2013

@lenkaa33 lenik dakujem!a ako povedali baby si na rade 🙂budem ti drzat palce,napis mi kedy..
a ty si bojovnicka,ked uz si taketo veci preskakala,uz to dotiahnes do ciela,no nie?
neviem kde je ta spravodlivost sice,ked niekto sa ani snazit nemusi,niekto sa musi poriadne snazit a niekto si toho aj poriadne odtrpi...no ale my sme silne zeny a zvladneme toho!
pis

zuzuzu30
27. máj 2013

@rica1 dakujem!!! no "busili"sme do toho od decembra.ale nechranili sme sa uz od septembra.
cize cca polroka - vzdy cez ovulaciu resp plodne dni. inak zevraj 80%parov trva 1 rok splodit potomka,dla WHO je to dokonca 2 roky...tak neviem,mozno sme len nedockave ...
drzim palceky,aky je stav u teba?

11miuska11
27. máj 2013

@zuzuzu30 ano ano,...inofolic je zazracny a pekne im tu nakaslime este trosku, tehu virusikov nikdy nie je dost 🙂 juuuuj, taaak sa tesim..potom nam vsetko napis, ako drahy zareagoval a tak 😀 aach to bude krasne leto, vsak? 🙂Inak, pozeram, ze ste snazilkovali rovnako dlho, ako my 🙂 my tiez v decembri prvy krat na ostro, ale uuuuuplne mimo plodnych dni...cez moje plodne dni (ovulku) som si robila test, lebo mi "meskala" MS 😀 hehehe....takze tiez mi BT pomohla...a teraz sme sa vlastne prvy krat trafili do obdobia ovu, sice az 2DPO, lebo nadcha, ale Boh chcel, aby sme mali babo, tak budeme mat 😀 aaach...to bude placu este vecer 😅 😅 tak odbivujem, ze si vydrzala nic nepovedat!!!!

seraa
27. máj 2013

@zuzuzu30

Ja som Dnes 7dpo
No a ake mas ak mas pocity, citis nieco.? Bolo cosi preco si si myslela ze si.? Alebo vobec nic?

rica1
27. máj 2013

@zuzuzu30 no my sa snazime od novembra, ja pojdem teraz do osmeho kola 😝

lenkaa33
27. máj 2013

@zuzuzu30 hahaaaa, no zlate ste babule, ze tak vo mna verite. uvidime. pre zaciatok mi mozes drzat palce a paste teraz vo stvrtok 😉 ...a potom uvidime, ze co bude dalej 😉 .... a kedy pojdes vlastne k lekarovi na krvicku, kedy sa chodi? a citis sa nejako ' inak' , tehotne 🙂 ? nam sa tak poposuval cyklus troska. kedysi sme mali rovnaky, pamatas?

acerka11
27. máj 2013

@zuzuzu30 krasa krasa krasa.....GRATULUJEM......je to jasne ako facka......ja som touz vedela od miusky len som sa cez den nemohla prihlasit na konika........strasne sa tesim ze sa vam to podarilo.......kedy sa chystas dr?........no mojka tak uz sme zas o jendu menej,.......rozpada sa nam partia 😀 ....ale to je dobre musime to tu rozbyt na cucky 😀.....dufam ze sa este ohlasis a das vediet co a ako postupujes

acerka11
27. máj 2013

@lenkaa33 cavik zlatko......mrcha je uz prec aj ked sem tam este neaka ta spinka ale uz je to dobre........ale este stale hram vsetkymi farbami ako chameleon(mylsim tu modrinu 😀 ) ale uz konecne zas meriam BT a tesime sa obaja na snazilkovanie........dufam a verim ze mame velku sancu ale nechcem byt zas nato tak velmi upäta lebo sa to nepodari......chcela by som si to aj uzit to snazenie no dufam ze sa nam to podari a pridam sa k babam s //.........tebe strasne micka drzim palceky aby to uz bolo......ak budes mat nieco nove a bude sa to blizit resp......ak budes chciet uz nieco napisat tak sem s tym.....budem cakat na spravu.....takze do juna pre nas vsetki tfuj tfuj tfuj 🙂

nagulinka
27. máj 2013

@seraa Ahoj, riešime asi podobnú situáciu ... ja som tento mesiac na 5 dpo mala bolesti v podbrušku a začali ma bolieť i prsia, tak som bola taká natešená. No dnes som si urobila test a bol negatívny ☹((((( mám síce ešte týždeň do ms,takže ešte malá nádej je.

seraa
27. máj 2013

@nagulinka

To este vobec nie je stratene, test este nemoze ukazat takze pockaj si ten tyzden a me raj, Drzim palce!!!!
A este mas bolest v podbrusku?

nagulinka
27. máj 2013

Môžem povedať, že stále, ale ten 5-6 deň to bolo také, ako keby mala prísť ms. Včera ma napríklad 4 krát po sebe intenzívne pichlo. Aj prsia stále bolia, pričom bežne zvyknú iba tak pár dní pred ms. Máš podobné stavy, či vôbec nič?
@seraa

zuzuzu30
27. máj 2013

@seraa nic mi neni zlatino.vobec.jedina "haluska" kedy ma napadlo,ze ci to nahodou nevyslo bola,ze sa mi zacali snivat take divne sny. ale to nemusi samozrejme vobec suvisiet 🙂 nic konkretne,len take velmi realne sny
ejha tfuj tfuj budem silno drzat palce!
a este teplota sa mi celkom slusne drzala hore inak nic
ty ako sa citis?

zuzuzu30
27. máj 2013

@lenkaa33 jasne,ze pamatam! a podla mna cca spolu aj zabalime ten cyklus,co povies?
leni je jar,ide leto a tento rok je rok viery..to su vsetko super znamenia a ja verim,ze nam to vsetkym vyjde a budeme si pisat o tehulkovskych stavoch 🙂
stvrtok myslim na teba!!!

zuzuzu30
27. máj 2013

@acerka11 cau kocanda!!jooj dakujem velmi.takto ti poviem,mojim tipom na jun si ty!
bola si na laparke,takze mas vajcovody ako nove 🙂,merias BT takze ovulku neprepasies a daj si pekne ten infolic,aby si mala poriadne hlieniku,nech spermie sa zakonzervuju aj na tyden!
a ako dopadol HP?
a ako hovoris,moc sa na to zase nesustred,skus si uzit ten sexik🙂
Dr sa chystam az za 2tyzdne,uz som sondovala u miusky..ejha 2 tyzdne,ved to ty uz aj po ovulke budes mat..

seraa
27. máj 2013

@nagulinka

Mna tiez tak trosku pobolieva ani nie pobolieva ale taky tlak trosku jak pred ms ale asi kvoli hormonom Co som brala
Kazdy cyklus mam nieco ine , minule som mala ako pred ms uz 8 ,9 dni
Takze uz som z toho jelen..
Meras si bt? Kolko skusate?

seraa
27. máj 2013

@zuzuzu30

Ja Zuzu sa citim ako pred ms trosku a oritom je moc skoro ale aj minule som to mala
Ja som sa uz citila vslijako za tohto polroka co sa sledujem a vysetrujem u dokyho
A Tom sne sinneni prva co to pise , nieco na Tom bude