Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
jeej dalsia tehulka, gratulujem a nicoho sa neboj, hlavne vela pozitivity !!! a vsetko bude ok 😉
@seraa Ďakujem poklad 🙂 ešte si to veľmi neuvedomujem po toľkých negatívnych testoch ale radosť je neskutočná a pozitívna nálada a myslenie mi nechýba 🙂
🙂 🙂
ako dlho ste snazili a ake vysetrenia si podstupila?
no 14 dni meskania a dve palciky to uz istejsie byt nemoze 😉 , uz sa raduj 😀
@seraa Mojko snažili sme sa tak, že intenzívne 4 mesiace atento piaty to klaplo 🙂 Brala som INOFOLIC a po mesiaci užívania sme si našli 2// 🙂 Už len aby to lekárka potrdila a tešíme sa naplno 🙂
@acerka11 juuuj, no vyzera to priaznivo 😉 , teraz mate vacsiu sancu, aj pohodicka v hlave je vacsia po laparke a navyse je asi spravna konstalacia hviezd, ked jedna po druhej tu dava take krasne foto teho testov. 😉 Tak ja verim, ze to bude len a len pribudat s tymi tehulkami 🙂 Ideme do tohoooooo 🙂
@lucianellamartin wow! to je ukazkovy testik. GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂 🙂
@acerka11 beries inofolic? ak dobre pocitam, co nam pribudli tehulky, 3 v poslednom case, tak vsetky brali inofolic. ak neberies, tak sup sup .... @rica1 a pre teba to plati tiez ...@seraa ateba tiez.... 🙂 .... tak sup sup... @veroon ahojky ..a ty beries inofolic uz, ci sa pletiem? ak nie, tak rychlo kupit..... 😉
@lenkaa33 Lenka ja som ho mala kúpený a brala som ho cca 20 dní a do ovu a neviem ale aj ten cyklus som mala ovu posunutú, keď som nebrala nič tak proste cyklus vždy ako hodinky, ako som začala zhanať zaručené prípravky na pomoc pri otehotnení tak koniec , cyklus rozhádzaný zo všetkého tak teraz skúsim uplne bez ničoho max , alchemylkový čaj do ovu..
@lenkaa33 Ďakujemeeeeee srdiečko 🙂 veľmi pekne a ty ako inak? Čo noveho?
@lucianellamartin gratulujeeem!!! to su ake krasne palice!fiiha.moj obdiv,ze si vydrzala netestovat 14 meskajucich dni.wao!
teraz uz mozes ist rovno k Dr aj 🙂ja zrovna mozem tie 2 tyzdne cakat.blahozelam a tesim sa ako sa to tu rozbieha.
v juni tipujem baby boom 🙂
@lenkaa33
@rica1
@lenkaa33
@veeeron
baby inak svata pravda s tym infolicom.ja si myslim,ze mi to pomohlo.tiez je pravda ako pise rica,ze sa mi z toho posunula ovulka z 16DC na 22DC,ale ved to je v podstate jedno ci?ak budete aj merat BT alebo inak sledovat ovulku,aby vam neusla,tak sa to stale oplati 🙂
sup sup nakupit
@zuzuzu30 Ďakujemeeee veľmi pekne 🙂 Tak snažila som sa nato nemyslieť a zrovna som mala promócie tak som sa venovala prípravám a tak 🙂 Takže to v podstate rýchlo ubehlo 🙂 Písala som Dr. a ešte sa mi neozvala tak čaká,m čo mi napíše termín a už aj idem na potvrdenie 🙂 Neviem sa ešte nejako naplno tešiť ale dufam, že to len a len potvrdí a všetko bude oki 🙂
@zuzuzu30 🙂 ahoj 🙂 .........no budem s asnazit si to hlavne uzivat a ten inofolic pijem ako to najlepsie vinko 😀 ......dufam te da ze pomoze......dakujem za doveru ze som tvoj tip a slubujem ze sa posnazime.....inac mohloby to byt lebo jun je nas mesiac na vyrocie svadby tak by to bolo pekne kebyze to vinde 😉 .......BT meriam aspon mi to napovie ako pises kedy bude ovulka a aj na folikulometriu pojdem tak uvidime........HP esteneviem to az ked pojdem na folikulometriu 3.6 tak sa spytam ci to doslo......a manzel ako zareagoval ked si mu to oznamila?.......
Aj my sme už začali :🙂 🙂 dúfam že to bude čoskoro ,neviem sa dočkať, najradčšej by som posúvala dni 🙂 🙂
Tak a zajtra sme objednaný pani doktorke a na prvý ultrazvuk či je všetko ako má byť 🙂 Potom vám dám vedieť čo a ako 🙂
ahojte baby my sa snažíme už rok a stále nič dneska som si kupila alchemilku vela som o nej čítala tak dúfam,že pomôže 🙂

@seraa
Skúšame od novembra, čo sa týka plodných dní, orientujem sa podľa "plodného hlienu" a poctivo sa nadájam alchelmilkou 🙂 ešte som neriešila lekára, teda ani žiadne lieky. Snažím sa veĺmi netlačiť na pílu, ale vždy ked príde ms, mám výčitky, že sme neurobili dosť. A ty?