Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 Ďakujeeeeem veľmi pekne 🙂 hej hej v tom čase ako ty nejako 🙂 a zajtra ideme k lekárke tak som zvedavá čo nám povie 🙂 Ani som tomu nevenovala pozornosť lebo som mala štátnice a promócie a zrazu 14 dní meškania a ja, že urobím testík a vidiš kolajnice ako svet 🙂 Mm od radosti až plakal a ja budem zajtra až mi to potvrdí Dr. 🙂
Inak babuľky chcela som až zajtra až to bude potvrdené ale nič sa nestane keď vám tu nechám tehu bacilky 🙂 tfuj tfuj tfuj tak nech sa aj na vás čím skorej nalepia a možme sa z vás tešiť a pstupne sa všetky stretneme v novej skupine 🙂
@lucianellamartin neboj, urcite potvrdi 🙂 taaak sa tesim, ze sa to tu rozpadava...juuuuj 😵 😵 😵 drzim palce a hned daj vediet!!!! 😀
@11miuska11 Samozrejme hned ako budem doma od lekárky sem napíšem čo sme sa nového dozvedeli 🙂 🙂
@gabuliatko84 ahoj no co moja ako si na tom ja som sem po dlhej dobe zavitala a snazin sa mysliet iba pozitivne. Kaslem a vsetko ja uz nemam nervy ocakavat kazdy mesiac co sa bude diat. Uzivim sa na plno a ziadne obmedzovanie sa. Mozno to nakoniec aj zaberie a cudujem sa ze sa tak drzim
@lucianellamartin jeeej super! drzim palce a napis ake to bolo 🙂 ja este musim pockat cca tyzden na kontrolu k Dr. cize v tom cca 7tt uz bude aj srdiecko byt myslis?juuuj parada. A este raz gratulujem!
@zuzuzu30 Ďakujemeeee veľmi pekne 🙂 Tak malo by už byť srdiečko takže by to malo byť vidieť 🙂 Celu noc som poriadne nespala a ešte musím počkať do 15.30 než sa dozviem na čom sme 🙂 Verím, že bude všetko oki a tak ako má byť 🙂 Potom dám vedieť 🙂
@seraa ona dava nejake bylinnky a obklady,ktore si mas doma pripravovat.nelieci tak,ze by nejako prikladala ruky alebo co.kamaratka u nej bola a pomohla jej.davala si nejake obklady na noc na podbrusko.teraz je tehulka..
a hormonalny profil bol ok?nechces skusit tu priechodnost hycosy aj ja som bola na tom..
ahojky, dik za info
ja by som aj chcela skusit ale s abojim aj bolesti aj vysledku 😖
takze teraz chcem trosku pauzu mam toho dost
no hp na zaciaktu nebol uplne ok, ze mi klesa rychlo hormon co tvory zlte teliesko
pootm mi dal clostyl a ovu bola teda cely cyklus perfektny a ani tka nic
dam si teraz 2,3 mesiace pauzu a uvidim na co dalej sa odhodlam
@anuska3107 ahoj ja zatial dobre,uz nadtym tak nerozmyslam,aj ked niekde v podvedomi to stale je...
a kdoktorovi chodim stale kedze mam tusim pco alebo nieco take.stale vysoky hormon,a ja neviem co este.zajtra idem zas aby mi zistili ci mam ovulku ak zistim ze ju mam tak budem kludnejsia.tak uvidim...a inac stale nieco robim,a zadruhe mam chlapa skoro stale prec,uz zacal robit tak sme neni spolu kazdy den...
Kočky chcem sa spýtať som tehulka oficiálne odvčera to mám aj od lekárky potvrdené a som 6 tt+2 a dnes som bola na wc a mala som po utretí výtok taký zvláštny biely ako tvaroh vyzeral a nezapáchal ani nesvrbel a nikdy som ho nemala iba teraz. Čo to može byť? Stalo sa vám to niektorej? Každá rada dobrá ďakujem veľmi pekne
@lucianellamartin kym nezapacha tak je to ok, vytoky budes mat do konca tehu...aj biele, aj kadejake ine, okrem cerstvej krvi je vsetko ok..🙂 a gratulujeeeem!
@reni1512 Ďakujem veľmi pekneeee 🙂 a tiež ďakujem za radu 🙂
@seraa drzim palce,aby tvoj plan vysiel 🙂
ja sa mam dobre,nemam ziadne priznaky,citim sa velmi dobre.
K Dr sa chystam az koncom buduceho tyzdna,tak sa uz tesim a neviem sa dockat!
k tym priznakom - mne sa parkrat stalo,ze som mala totalne tehu priznaky,ked sme sa snazili a nakoniec som nebola tehu.
takze som si povedala,ze je to iba v hlave a ze ja ziadne priznaky mat nebudem 🙂 tak som zvedava 🙂
pekny vikendik!
@lucianellamartin
GRATULUJEM 🙂 Takto pred rokom aj ja som sa tešila, že som si našla 2 čiaročky, prajem bezproblémové tehotenstvo a veľa radosti, je to najkrajšie, čo ženu može život obdarovať , krásnym dieťatkom 🙂

@lucianellamartin gratulujeeeeem 🙂 ty si sem tusim tiez prisla v takom case nejakom, ako ja 🙂 my sme snazilkovali od decembra tak aktivne...aaach....tesim sa z tebaaaa 😵 😵 😵 pekne aj ty tu popluj kocky, nech sa na nich nalepi co najviac tehu virusikov!!! gratulka najvacsiaaaaa 😵 😵 😵