icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ariz
23. júl 2013

@luca1986 uz aj kupene, tak narychlo, lebo my sme v zahranici a ked som bola na tyzden doma, tak som to pobehala a hned aj kupila

luca1986
23. júl 2013

@ariz jaaj a kde ste? A svadbu budete mat tam, ci tu na sk? Aaa co aspon uz mas pokoj so satami 🙂 🙂

ariz
23. júl 2013

@luca1986 vo Svajciarsku sme. Svadba bude doma 🙂 ano,to som rada ze mam uz saty,len drahy nema este oblek

luca1986
23. júl 2013

@ariz aaaa hadam zoseniete raz dva oblek🙂 🙂 🙂 hlavna vec ze ty mas saty nieee🙂 🙂 aj tam pracujes, ci iba robis drahemu spolocnost? Moj je v DE a uvidime mozno by sme sli spolu tam zit. Ale to je vo hviezdach zatial.

ariz
24. júl 2013

@luca1986 obaja robíme a vyzerá to tak, že drahý by tu aj ostal žiť. No uvidíme čo bude

seraa
24. júl 2013

@veeeron

veroon neviem ci je v tom infolicu ta kyselina listova ale ja som takto prestala brat kys. listovu lebo by bolo z nej zle od zaludka a bolel ma zaludok
jak som si nedala na druhy den hned bolo ok alebo an treti neviem uz nepamatam
takze moze byt
mozno zniz davku a davaj jeden kazdy druhy den

luca1986
24. júl 2013

@ariz inak aj ja by som sla do toho nemecka nastalo. Hadam vsetko dopadne ako ma a pojdeme tam. Sak tu na SK otras...

eninka27
24. júl 2013

Ahojte snažilky 🙂Aké máte skúsenosti s Valovičovými kvapkami, prípadne či mám papkať kys. listovú. alebo si kúpiť baby plan 🙂 Čo je najlepšie?

veeeron
24. júl 2013

@seraa ahojky hej je tam aj taaa..a pisala som na ich oficialnu stranku je tam take forum môzs polozit otazky a oni ti odpovedia..odpoveda ti gynek. a napisala mi ze to môze byt z toho je to mozneee tak som to vysadila...skusim sa poradit s mojou lekarkou..ale ma dovolenku tento tyzden a buduci a buduci sme na dovolenke tak az v aguste jej zavolam

vladka1828
24. júl 2013

@ariz jeeej....tak to si na teba spomeniem.....nám sa 7.9. narodila mala bambula 🙂 možno sa dovtedy aj zadarí 😉

ariz
25. júl 2013

@vladka1828 🙂))) no pekne, kludne si spomen, hadam pomoze, uz teraz sa bojim 🙂 a prajem aby si uz spominala s mimčom 😀

ariz
25. júl 2013

@luca1986 no, tak doma sme boli v podnajme a chceli sme sa rozbehnut,osamostnatnit a sme si povedali, ze pojdeme von kym sa da

luca1986
25. júl 2013

@ariz no sak presne ked sa chce mlady clovek teraz osamostnatnit je velmi tazke. A podnajom, je podla mna zbytocne vyhadzovanie, ale ked musis tak musis. Proste je to celee zle.

ariz
26. júl 2013

@luca1986 ale vies, clovek aspon nieco zazije kym moze, lebo uz ked pride babo, uz sa toho vela dat nebude. Drzim palce nech sa vam tam podari ostat ak chcete. Je to smutne,ale mas pravdu, na slovensku je to cele zle. No a my sme 25DC a snivalo sa mi, ze som robila test,v sne bol nejaky prazvlástny 😀 Ale...bol pozitívny, tak sme sa tesili. Vidis, ked si poviem, ze sa nebudem pozorovat a sustredit na to a ocakavat, tak sa mi zacne snivat. 😀

vladka1828
26. júl 2013

@ariz tak podľa všetkého už budem 😀 ......v utorok idem k doktorovi, vyše týždna mi mešká a spravila som si už 5 testov - všetky boli s //......no budem kľudná až ked mi to potvrdí doktor 🙂

vladka1828
26. júl 2013

@ariz a to som myslela, že dovtedy sa možno tebe zadrí 😉 tfuj tfuj 🙂

ivnik
26. júl 2013

@zuzuzu30 tehotná, a chceš letiet,opýtaj sa lekára ☹

romana311
27. júl 2013

Ahojte. Prosím vás o radu. Myslíte si, že asi 10. deň po oplodnení môžem mať príznaky tehotenstva? Často chodím na WC, boli ma hlava, brucho urobili sa mi výražky čo u mňa nebýva zvykom. Čo vy nato?

ariz
27. júl 2013

@vladka1828 wooow, to je supeer 🙂)) tak v utorok som velmi zvedava 🙂 urcite napis. Vies co,ja z toho stresu zo svadby budem asi "zablokovana" 😀

seraa
28. júl 2013

@romana311

ahoj no moze aj nemusi ale z vlastnej skusenost a zo kusenosti tu vela bab na site to mozu byt vsetko
vsugerovane sympt.
myslim tim akzoe ich naozaj mas nezda sa ti to ale to len telo si robi srandu
uz som pocula o takych priznakoch aj meskanie ms aj vsetko a nic
10 den je naozaj skoro ale moze byt aj to sa stalo
daj nam vediet 😉
kolko sa snazite?

radka1303
28. júl 2013

@eninka27 ahoj,ja mam kys.list. aj kvapky femi,kyselina mi ustalila cyklus,podla mna nieje na zavadu a osobne si myslim,ze nema vedlajsie ucinky!je to vitamin!a odporuca sa brat ho pred otehotnenim,femi kvapkysu tiez fajn ale tie beriem dost nepoctivo,nakolko sa musia riedit a mali by sa uzit asi 20 min pred jedlom(taku moznost nemam vzdy),ak beries inofolic netreba brat kys.list.lebo on ju uz obsahuje . 🙂

ennynka
28. júl 2013

AHOJTE. tak aj ja sa pridavam na toto forum ze Prvosnazilky hoci uz to je dlhsie co sme sa zacali snazit ale o prve sa snazime tak asi preto ten nazov(aspon som si to tak odvodila) 😉

ennynka
28. júl 2013

@acerka11 Ahoj.citala som ze beries tiez Inofolic.ja som ho zacala brat asi pred troma dnami a tiez beriem 1x denne ako ty.citis nejake zmeny na sebe odkedy ho beries?a ako dlho ho uz beries?dakujem za odpovede 😉

seraa
28. júl 2013

@ennynka

haha ano ano spravne si to pochopila
o prve
je nas tu viac co sa dlhsie snazime ja zu 2 roky :(
takze prajem vela uspechu

ennynka
28. júl 2013

@seraa no my uz tiez pomaly(o mesiac) rok...

eninka27
28. júl 2013

Ahojte babulky, chcem sa vám pochváliť s novinkou. Včera poobede sa nám narodilo krstniatko. Malá dcérka mojmu bračekovi. Volá sa Evička , 49cm 2830g 🙂 Veeeeľmi sa teším . Snáď sa aj nám nalepí na dovolenke, na ktorú v utorok odchádzame 🙂

luca1986
28. júl 2013

@ariz 🙂 🙂 no vidis mas to tam niekde v podvedomi. Tak teraz sa sustred na svadbivku, nech vam dopadne podla predstav aa potom uz len to bejby🙂 🙂

luca1986
28. júl 2013

@vladka1828 jeeej too fakt sa vam uz podarilo? To je super. Tak utorok daj vediet co a akooo 🙂 🙂 🙂

vladka1828
28. júl 2013

@luca1986 tak klopem na drevo - vyzerá to tak, že v marci budeme 4 😉.....podarilo sa nám to po 4 mesiacoch snaženia....už sa neviem dočkať utorka, že nám to potvrdí aj doktor.....potom dám vedieť 😉

acerka11
28. júl 2013

@ennynka Ahoj no ja ho beriem asi tak 4 mesiace......co sa tyka tych zmien asi tolko ze mam pocit ze sa mi zhorsila plet.....myslim ze mam viac vyrazok......ale neake ine zmeny som nepozorovala.....neviem ci mi k niecomu pomaha ale kedze niesom stale tehu tak ho pijem