icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ariz
29. júl 2013

@luca1986 dnes som čakala,ale neprišla a dnes ani nedorazí, to by som už cítila. Do stredy to ešte nepovažujem za meškanie pri mojich cykloch. A snažím sa nič nesledovať, neriešiť a neočakávať 🙂 a 16.augusta idem domov,až do svadby. Čiže ak teraz nič, tak až po svadbe a velmi duuufam,ze uz v novom bytiku na tom popracujeme 😀

luca1986
29. júl 2013

@ariz hej uz si mala dnes dostat ja az buduci tyzden, ale nic necakam, saaak drahy bol papaaa ☹ ☹ ale uz neriesim nesustredim sa ani nic podobne, ked to pride tak to pride. Uvidime 🙂 🙂 ale tebe drzim palce

eninka27
30. júl 2013

@acerka11 a nič iné si neskúšala?

vladka1828
30. júl 2013

@ariz
@luca1986 ahojte baby....tak dnes som bola u doktora.....tehotenstvo mám potvrdené.....všetko zodpovedá týždni, v ktorom som 🙂 prajem aj Vám skoré tehuľkovanie 😉

acerka11
30. júl 2013

@eninka27 mysliš okrem inofolicu?.....ja mam uz zasebou pitie cajou....grepy kyselinu listovu a podpbne......chodim na folikulometriu pravidelne kazdy cyklus a som po laparke......hormonalny profil mame obaja zasebou teda ja aj mm.....mm bol uz 2x na spg.....u urologa a teraz ma termin na endokrinologiu lebo ma vyssie hodnoty na prolaktin.....takze tak

ennynka
30. júl 2013

@acerka11 a ako dlho sa snazite?

acerka11
30. júl 2013

@ennynka my sa snazime rok aj 3 mesiace

ariz
30. júl 2013

@vladka1828 aaaaa supeer! 😀 gratulujem a prajem krásne a hlavne zdravé tehu 🙂 jujj, som sa normálne potešila

kvietocek1985
30. júl 2013

Ahojte.Už dva roky sme sa z manželom snažili o dieťatko no nedarilo sa nám...a tak môj gyne.manžela poslal na spermiogram,že najprv prešetríme manžela v tomto smere.A urolog ho poslal do Košíc a tak sa nam to cele kolečko začalo nachodil sa hore dole po doktoroch všetko mu prešetrili a nakoniec aj androlog ho vyšetril.V podstate vysledky su dobre,lebo že je plodny...no síce tam nejaké hodnoty su slabšie,ale splodiť dieťa je schopný.A potom to začalo u mňa folikulometria dopadla vyborne.A čo môj gynek. mi odporučal na laparoskopiu aby sa zistilo či sú vajcovody priechodné... A tak som 17 júla podstúpila Laparoskopiu z chromobertubáciou a tam mi zistili že mám nepriechodné obidva vaječníky ☹(
No snažili sa to zpriechodniť... a podaril sa im iba jeden ale že je zdravý a ovulácia priebeha,takže by nemal byť problem otehotnieť.Doktor ma len posmelil že je to nieje nič neskutočne a čoskoro sa mi možno podarí otehotnieť.A až potom mi napadlo mohli sme sa usexovať a aj tak by sa nám nepodarilo...celý ten čas bol problém u mňa ☹ A okrem toho už dva roky beriem Duphaston na úpravu cyklu.Zabrali mi skvelo,lebo mam pravidelny menzes 28dni presny ako hodinky.Ale akonahle som vynechala na jeden mesiac už som nedostala... 😖 Ak máte niekto podobný problém napíšte,potrebujem poradiť,prípadne posmeliť... Za každý príspevok Vám budem vďačná 😉

luca1986
30. júl 2013

@vladka1828 suuupeeer, tak ti teda gratujem, nech je vsetko OK 🙂))

ariz
31. júl 2013

@luca1986 no tak zo mňa nič. Také bolesti som mala v noci, som myslela že umieram 😒 nechápem

luca1986
31. júl 2013

@ariz a co take ako ked ma dojst mrcha? A uz dosla, ci? Ja tiez zatial nic, iba ma strasne bolia prsia. O tyzden by mala dojst mrska, tak sa na nu vobec netesiiim 🙂 🙂

luca1986
31. júl 2013

@kvietocek1985 ahoj, sice niesom v tvojej situacii, ale aj tak drzim palce a verim, ze sa vam zadari. Tak vela stastia prajem, hlavu hore, nezufat a ked to budes najmenej cakat dojde too 🙂 🙂 🙂

kvietocek1985
31. júl 2013

@luca1986 ďakujem za povzbudzujúce slova 🙂 len dúfam že to bude takto a že do roka otehotniem... ale ak by sa nám podarilo skôr bolo by to ešte lepšie... 😀

luca1986
31. júl 2013

@kvietocek1985 🙂 neni zac, ale neboj isto sa podari, len nato netreba mysliet a sustredit sa nato. Ja viem lahko sa to hovori, aj ja si kolkokrat poviem, nemysli nato a podobne a vkuse to mam v hlave 🙂 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@ariz ahoj kedy mas svadbu?ja teraz o 2 tyzdne 17.8 🙂

seraa
1. aug 2013

@kvietocek1985

do roka uz aj porodis 🙂

drzim palce 🙂

ariz
1. aug 2013

@luca1986 ano ano, dostala som vtedy 😒 s velkymi bolestami,joj svinstvo. taaak ideme dalej

ariz
1. aug 2013

@lienka2407 ahoj, my 7.9. Uz stresy,ci v pohode? ja uz by som to chcela mat za sebou 😀 pozeram,ze si v zahranici,my takisto,ale svadba doma

lienka2407
1. aug 2013

@ariz no stresy zatial nie ale viem ze ked dojdem domov tak zacnem stresovat 🙂 uz ostava iba 16 dni a sa mi zda ze na nieco urcite zabudneme 🙂 no sme v irsku a svadba bude doma 🙂

kvietocek1985
1. aug 2013

@seraa 😀 tak to by bolo úplne že super...keby sa nám takto skvele zadarilo a keby sme mali ešte dievčatko.... 🙂 by som bola ešte radšej 😀

luca1986
2. aug 2013

@ariz tak tak ideme dalej, aj ja uz nech dostanem a mozme skusat

11miuska11
2. aug 2013

@kvietocek1985 ahoj, hlavne sa uisti, ze zacinas brat duphaston az po ovulacii.. keby ti ho lekar nasadil pred ovulkou, moze ti ju zablokovat. X bab tu malo tento isty problem. Ukazkovy cyklus 28 dni, a nedarilo sa.. a to iba preto, ze im lekar nasadil duphaston napr. 15DC, ale oni mali prirodzenu ovu az 20DC. Duphaston neriesi problem, ked chces otehotniet..tak pozor na to 🙂 ja som mavala ovulaciu aj 45DC. a otehotnela som s ovulkou 37DC a mam bezproblemove tehu 🙂 takze, aj ked mas dlhe cykly, otehotniet vies prirodzene....ked mas tiez posunutu ovulku, ako som mala ja, tak duphaston ti doslova zabranuje otehotniet. Lekari to ale radi predpisuju, lebo je ukazkovy cyklus... Ale ak chodis na folikulometriu a beries duphik az po ovulke,tak som nic nenapisala, tak je to spravne 🙂 drzim palce!! 🙂

11miuska11
2. aug 2013

@zuzuzu30 ahoooj, holka...ako sa mas? 🙂 co nove? my uz mame 422 g 😀 😀 a kopeme o sto dvesto 🙂

katika7
3. aug 2013

Ahojte chcem sa opytat brala niektora z vas Duphaston a Clostilbegyt? moj gyn.mi to predpisal na otehotnenie..mate nejake skusenosti?pomohlo Vam to? dakujeeem

kvietocek1985
3. aug 2013

@11miuska11 vďaka za radu 🙂 neviem či si si prečítala ako som pisala že som nedávno podstúpila laparoskopiu a tam zistili že mám obidva vaječníky nepriechodné.... a preto sa nám nedarilo ☹ keby to človek vedel skôr nejako zistiť bolo by to ľahšie.A takto máme stratené celé dva roky.... ☹ po laparke mám priechodny len jeden vaječník tak dufam že to už bude ok.A čo sa týka duphastonu nasadil mi ho gynek.na 15DC a mam za sebou aj folikulometriu zistil že ovulacia prebieha tak ako ma byť.Ale ja u seba nebadam ten tzv.ovulačny hlien 😖 neviem či to bolo tym že som mala vaječníky nepriechodne?Alebo mi ten duphaston nasadil zle a stoplo to ovulaciu....?Ale citim pobolievanie v podbrušku počas ovu.no nie vždy. Ale aj v oblasti praveho alebo laveho vaječnika ked sa bliži ovulacia...Ak mi vieš v tomto poradiť alebo aj niekto iný napíšte a poradte mi 🙂 prípadne sa podeľte o svoje skúsenosti 🙂

mimus1234
3. aug 2013

Ahojte 🙂 som tu nová a dúfam že sa tu čoskoro zorientujem 🙂 práve sme sa rozhodli že sa pokúsime o malinke 🙂 tak prvé pokusy su za nami a teraz len dúfať že sa nám to čoskoro podarí 🙂 chcela by som sa spýtať pripravovali ste sa neako špeciálne na tehotenstvo ?

ennynka
4. aug 2013

@mimus1234 ahoj.odporuca sa brat uz aj pred tehotenstvom kyselina listova

mimus1234
4. aug 2013

@ennynka áno to som počula . To si určite zaobstaram 🙂 v septembri ked budem na Slovensku plánuje ísť ešte k lekárske na prehliadku a potom asi len čakať 🙂

luca1986
4. aug 2013

@ariz ahoj, tak uz aj mne dorazila mrcha. Nescela som ju, ale co uz nic ine som tento mesiac ani necakala 🙂 🙂 aa tiez mi dali dnes zabrat tie bolesti ☹ ty uz mas po cooo?