Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ennynka no ani nie, 28-29, preto som bola prekvapena, ze tak skoro, ale tento mesiac som ani poriadnu MS nemala, len spinenie trosku 6 dni
@zuzuliak1981 aha,no tak uvidis dalej co bude...
@chorucka ahojko som pn ano 🙂 caka ma KET buduci tyzden 🙂no ja som tiez pocas stimulky bola na pn je to lepsie su to predsa silne davky hormonov 🙂 my sme mali 12 vajok s toho sa 9 oplodnilo a 4 boli vhodne mrazenia.nie nie genetiku zatim nebolo treba.chodim do ferticentra.a ty? kedy to idete?
@11miuska11 ahoj mius! troska onekorene sa ozyvam,vsak dovolenky -letoooo,jaj to bolo super. no uz som spat v praci,tazke tazky stret z realitou haha. no mame sa super,citime sa uplne dobre,brusko nam rastie a celkom skoro - v 16tt uz som citlila aj videla! prve pohyby. som chuduckej postavy tak to asi zato tak skoro..zatial parada.zacinam sa normalne uz celkom dost tesit 🙂
a vy ako? to uz musi byt pekne brusino! a fotis si to? Ako ti rastie brusko?
@seraa
@acerka11
@veeeron
ahojte babuleeee!!! troska som sa odmlcala,lebo som sa dostala do takeho letneho dovolenkoveho lazoplazo stavu,ze som bola aj na inernet leniva ist 🙂
ako sa mame babulky?citam,ze snazilkovanie prebieha v plnom prude.to je dobre.aj kamaratka co tiez zacala s nami zatial nic.ale ona zije v zahranici a zdaleka nema obehanych Dr,vysetrenia zasebou a proste aspon tu istotu,ze sa nesnazi nadarmo...
no a neskusili ste nejaku metodu - docasne sa starat o nejake zvieratko,hocijake-zeraj to pomaha-presmeruje zena svoju pozornost..
piste piste!
my sa mame dobre,brusko rastie,uz sa tesim ked budete mat ten "snazilko stres" za sebou!
@zuzuzu30 ahoj moja to rada citam ze sa mate super.....no ja nic nove....ide mi to nervy....zrovna teraz som pred ocakavanim mrchy....neak sobota nedela ale ma pocit ze pride aj napriek tomu ze teplota je celkom ok.....kupila som si ovu test s osvetlenim....taky maly mikroskop ale tento mesiac som ho nestihla vyuzit lebo prisiel az po ovulke, ktorá ma zas tento cyklus necakane prekvapila o tyzden skor....ale tak aspon skor vstupim do dalsieho cyklu......takze teraz dni napätia ale vravim neverim tomu velmi
ahoj, no vyborne len sa pekne tes a uzivaj si 🙂
ja dnes 2 dc ako pise @acerka11 tiez mi to lezie na nervy ale verim ze bude coskoro
🙂
ak nie do oktobra skusim centrum car na konzultaciu a nejake testy mozno
takze tak, teraz budem mat dost prace a sept mam nabiti prijemnymi vecami , takze do oktobra neriesim nic
pekne sa nam drz a davaj pozor na seba, na matersku sa kedy chystas?
@zuzuzu30 ahoooj. Ja som tiez citila pohyby uz v nejakom 15tt prvy kopanec a v tom 16tt sa to uz pomalicky rozbehlo. Tiez som chudunka 🙂 🙂 a teraz uz kopeme prvu ligu 🙂 snazime sa fotit, ale teraz uz sme 2tt nejako nefotili 😀 vzdy sme zabudli..hihihi 🙂 ale pekne sa gulatime, uz som ako pavucik. Aj ty budes. Tenke ruky nohy a pupok ako keby si melon zhltla, no nie? 🙂
@zuzuzu30 ahooojky no ja som tu tiez stráááášne dlho nebola....tiež nejako ani nemám čas...čo sa týka snažilkovania..mrcha prichádza vzdy presne v den kedy má prísť ..dokonca som čakala že sa zadarí na dovolenke ale nič z toho...nevadí čo už, teraz sa vytešujem zo sestrenkinho bruska, na moje meniny caka babatko tak sa tesim.. inak uz od pondelka nastupujem do práce...po dvoch mesiacoch-tak sa aj normálne tesím ze zasa nejaká zmena...momentálne sa sústredujem na domček -teda zatial obiehačky okolo toho celeho, dávame papiere dokopy aby sme stihli este tento rok základy- tak uvidim ci sa nám to podarí
@mistisa moja my zme boli v sobotu v heliose v matrine mm bol na spg lebo pri natierani na sklicko znehodnotili vzorku tak musel ist este raz na morfo tak sme hned pisali papier do poistovne a ja som si vybrala pera na pichanie a neviem ako to zvladnem 😠 do mesiaca by to mali schvalit a ze hned zacneme pichat tak ja ratam od 20.9 a oktober by som mohla byt tehu Lekar povedal ze ak chceme tak za 1200€ rozsirena genetika uz z oplodneneho vajka
@chorucka no supeer tak to si zachvilku tehulka 🙂 🙂 🙂 🙂 budem silno na teba mysliet a daj hned vediet 🙂 neboj zvladnes nie je to nic hrozne 🙂 🙂 to tak len vyzera 🙂 mne to sice pichala mamina ona je zdravotacka ale keby nie zvladla by som to aj sama 🙂 ja som bola dnes na kontrole sliznicu mam 8,7 mm vsetko ciste ziadna cysta a v stredu si ideme pre dve bublinky 😀 tesim sa dufam ze toto KET bude uspesne 🙂
@mistisa drzim palce a dufam ze sa coskoro stretneme v nejakej tehu teme stara partia 🙂 Budem na teba mysliet Ozaj ja som tiez chcela 2 bublinky lenze lekar povedal ze davaju len jednu 😒 ale budem stastna ked bude aspon 1uspesna Uzivas nejake vit.pre planovane tehu Lebo lekar povedal kys.listovu a dalej si nepametam co este Prosim porad nieco
@chorucka ano presne taaaaak 🙂 🙂 ja uzivam femibion 800 je tam vsetko vcetne kyseliny listovej.poradili mi to v centre najskor som brala calibrum a asi vyse mesiaca co som presla na femibion je lepsi. ja som brala calibrum asi vyse pol roka a teraz mesiac a pol femibion v kuse ja to furt beriem 🙂 🙂 a pi alchemilku ta je dobra a kupila som si 100% ananasovy dzus ten budem pit po vklade 🙂 a cerstvy ananas 🙂 idem skusit a decko dve vinka cerveneho to mi aj dnes dokina povedala ze mozem max. dva deci vraj to uvolnuje maternicu a lepsie sa uhniezduje. vlastne ju prekrvi tak stredu mam vkad a stvrtok si dam dva decka 😀
Juchuu dnes konečne dve // na ovu teste.
@mistisa mojka dakujem takze femibion 800 a alchemilku hned si to idem napisat na listocek do penazenky Alchemilku pijes od mrchy po ovulku ci aj dlksie? Ktory DC si si zacala pichat hormony pred ivf Ake papiere ma cakaju lebo lekar povedal ze ked mi to poistovna schvali tak dostanem kopec papierov ale dalej to nerozoberal a ja som sa ho neopitala co ma vsetko este caka ale dufam ze to bude stat za to 😀 Mojka vy ste mali kde problem z tehu. Ja kvoli endoske hoci hormony a vsetko je ok vajcovody prechodne foliky ok aj mm ok Mam strach ze je problem niekde v sliznici a ze aj ked mi daju vajko ze sa neuhniezdi No uz len cakat na zazrak Drzkam palce a cakam na radostnu spravu o teba paaa
@chorucka ano ano ten femibion je vraj lepsi 🙂 ja tak kedy nezabudnem chacha 😀 😀 skor sa sustredim na ten femibion 🙂 ja som zacala pichat injekcie uz 1DC ja som mala kratky protokol zalezi aky protokol ti da to ti povie doki.no caka ta to ze si budes pichat injekcie ja som pichala od 1DC gonal to je pero to do brucha 3 dni potom som pichala rano a vecer 3 ampulky merionalu k tomu diphereline tusim ale to uz neviem presne a 10 den cyklu som pichla rano a vecer po 3 ampulky merional a vecer 3 ampulky cohosi neviem uz co to bolo do brucha. 11 den som nemala ziadnu injekciu a 12 den tusim som isla rano na 7:00 do centra kde ma zobrali na salu uspali odobrali vajka a o cca 11 tej sme odchadzali. potom mi povedal kolko mame vajok a na druhy den volali ze kolko sa oplodnilo a za 5 dni volali kolko je vhodnych na mrazenie.nakolko mam PCO tak som mala odklad 3 mesiace. az po tretej mrche som mohla ist na vklad. neboj nic ak ti nerastie sliznica da ti na to lieky a porastie.a ked budes brat lieky rob si jablkovo mrkvovy salatik.je na rast sliznice.ja som mala teraz 8,7 mm co krasna a minule 9,9 mm na 10 DC.ale taktiez nie je dobre ked je moc vysoka.najidealnejsie je 9-10 mm 🙂 kedby si nieco potrebovala kludne sa pytaj.a dakujem moc 🙂 🙂
@mistisa mojka mne asi neda nic na rast sliznice lebo ja mam endometriozu a to by asi rastla aj ona No boze to si dost toho pichala ja som si myslela ze raz denne pichnem a ze to staci fuuu ha no moja mas toho dost uz za sebou ja dufam ze budem v jednom cykle odbavena lebo kreslil taku schemu a tam to zhrnul do jedneho cyklu vsetko ze pichat odber oplodnenie vklad a cakacka a na konci bolo cislo 28DC rozpisal to do jedneho cyklu ale aj tak som z toho jelen lebo povedal ze ked pride papier z poistovne ze mam hned prist bezohladu na DC ma naucia pichat pera a kazdy 4den na kontrolu az do 14teho dna kedy bude odber Ty si chodila kedy na kontrolu Mala si nejake bolesti ked ti rastli foliky ze naco sa mam pripravit 😉
@chorucka no mojka veru je toho dost.priprav sa aj na nalady. ja som neskutocny opitimista a flegmatik a ked som pichala hormony som bola tak rozcitlivena ze az.koli takym banalitam som plakala a tak nervozna som bola.mm je nervak a ja som bola horsia ako on.on len očil oči na mna 😀 😀 tak budes mat pravdepodobne kratky protokol.ano aj ja som chodievala kazdy treti den na kontroly folikov a tak. ono je to vpodstate jedno ktory den cyklu budes ked to schvalia. lebo tam ta uz pozerat nebude. Tam ti len predpise lieky ak nemas este a ukazu ti ako sa picha vsetko rozpise co kedy mas pichat a povie ti ze od 1 DC alebo 2 DC zacnes pichat.a potom ti da priklad 5-6DC kontrolu a potom zas za dva tri dni dalsiu.az kym nebudu foliky ako maju. potom som sla rano na 7:00 do centra uspali ma odobrali vajka a za dve hodky sme sli domkov 🙂 ak nemas pco nemala by si mat ohss ale to zalezi ako budes reagovat na stimulaciu.to uz na prvej kontrole uvidi ak by ti rastlo moc folikov tak ti povie ze hrozi ohss ak nie tak nie. ak nebude hrozit tak povacsine byva vklad tak na 4-5 den po OPU. urcite budes citit.take tlaky v podbrusku ako ked rastu foliky. ja som citila aspon. uvidis dobre to bude da sa to zvladnut vsetko. je to na nervy troska treba mat pevnejsiu psychyku ale ked si predstavis preco to robis urcite to zvladnes 🙂 po odbere sa priprav tiez ze budu trocha bolesti. ako ked zasahuju do vajecnikov ale v pohodke neboj.daju ti liek proti bolesti.mne pichli injekciu 🙂 som sa rozpisala riadne 🙂 a kam do centra to chodite?
Ahojte snazilky, som tu nova a rada by som sa k vam pripojila 🙂 my snazilkujeme-nesnazilkujeme este len dva mesiace, no u mna je problem absencia MS po vysadeni HAK, takze najprv sa musi upravit cyklus a az tak sa da snazit "naostro" :( moj doktor je vsak tak akcny, ze vyvolavat nic nechce a tvrdi, ze treba vsetko nechat na prirodu tak ja neviem, uz som fakt zufalaaaa :( dnes je to 53 DC a stale nic ach jaj
ahojte mi ties planujeme teraz babo ale akosi sa nedary neviete niejake triky heheh 😉
@majusik26 trik nepoznam, no ja som nedavno citala o lieku Inofolic, ktory by mohol pomoct tak som to zacala uzivat a uvidim ako a ci vobec zaberie
@suzanne2103
a Vam sa tiez nedary? a poznas niekoho kto to uziva a ci je to na predpis?
@suzanne2103
mne teraz nasadila duphaston neviem ci to nejako pomoze skvor asi upravi menstruaciu
My sa snazime len dva mesiace. Zaciatkom jula som vysadila HAK a odvtedy nemam cyklus takze nedari sa hlavne kvoli tomu :(

@zuzuliak1981 no podla mna ti to dobre vyznacilo.ty mavas asi dost kratke cykly ked uz na 8.den si mala ovulku,ze?