icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sumilenka
29. júl 2014

@727zuzana ja čakám mršku budúci týždeň v piatok, tak uvidíme. Tiež sa to zatiaľ nesnažím nejako siliť, veď len začíname. Čiže neúspech beriem ako samozrejmosť. Zdravotné problémy žiadne nemám a cyklus mám presný a hlien odsledovaný. Ak by som sa mala riadiť len týmto, tak problém nikde nevidím, ale samozrejme stres a neviem čo všetko ešte iné tomu môžu kľudne zabrániť. Zatiaľ si ani ničím nepomáham, len beriem kyselinu listovú a snažím sa jesť viac ovocia a zeleniny, pijem viac tekutín a čajov ako doteraz. Testami sa zbytočne zatiaľ nestresujem, doma nemám ani len tehotenský 😀 A ako ty?

727zuzana
30. júl 2014

@sumilenka Ahoj,my sme na tom tak isto - tiez nestresujeme, robim veci ako doteraz, mrsku cakam hned po vikende, tak uvidime. Podla lekarky som v poriadku, takze by nemal byt problem, ale clovek nikdy nevie co si jeho telo mysli o zasahoch don 😀 drzim palce, nech sa nam cim skor zadari

ariz
30. júl 2014

@mon777 no ako? silneju čiarky? 😉

mon777
30. júl 2014

@ariz Prave som sa vratila z nemocnice po potrate, takze asi tazko..

ariz
30. júl 2014

@mon777 oh moja, to ma mrzi. Nic viac pisat nebudem, viem ako ti asi je

lulecko2311
30. júl 2014

@mon777 Boze, co Sa stalo moja, posielam velke objatie. Napis ak chces. AZ mi slzy vyskocili ked som Si to precitala 😭😭😭😭😭

mon777
30. júl 2014

@ariz
@lulecko2311 nechce sa mi to znova pisat. Pozrite si moj fotoblog. V notebooku mam podrobny clanok, ktory si priebezne dopirujem. Zatial je len moj sukromny na vyplakanie, ale mozno sa tu casom objavi.

lulecko2311
30. júl 2014

@mon777 Vela sil prajem. Budem na teba mysliet moja 😘

scales
31. júl 2014

Ahojte. Ja som brala antikoncepciu od 14 rokov kvôli nepravidelnej menštruácii. Teraz pred 4 mesiacmi som ju prestala brať. S priateľom som síce krátko, ale už padla téma na mimi, no zatiaľ je to v takej rovine, že aj chceme, lebo sme zabezpečení a vieme, že by sme sa vedeli postarať či už materiálne, finančne, alebo časovo, no na druhej strane je tu tá klopajúca zodpovednosť či nie je ešte priskoro. Ja mám 26 a on 31. Nepoužívame však žiadnu ochranu, takže keď sa aj stane nehoda, bude zrejme taká poloplánovaná 😉 Je zvláštne mať dva tak odlišné pocity pri jednej záležitosti.

lyli5
1. aug 2014

Ahojte, tak už 8 dní mrcha mešká, už aj brucho prestalo bolieť , tehu test som si robila pred dvoma dňami a nič. Mám aj hustý biely výtok, čo myslíte? 😒

ennynka
1. aug 2014

@lyli5 asi sa ti len posunula ovulacia na neskor a tym padom aj MS,najlepsie to zistis ak si budes merat BT

lyli5
1. aug 2014

@ennynka velmi rada by som si merala a vždy ráno na to zabudne ☹ a neviem že keby som začala merať večer, že či to bude dôveryhodné.

ennynka
1. aug 2014

@lyli5 vecer nie,musis vzdy rano o tom istom case predtym ako vstanes z postele...a na rano si nastavit budik(myslim ze kazdy kto meria to tak robi),hned odmerat,zapisat a mozes spat dalej...a potom zaznamenavat na fertilityfriend.com alebo womenzone.cz kde ti to spätne samo vyhodnoti kedy bola ovulacia...

lyli5
1. aug 2014

@ennynka hmm tak ja teda začnem od dalšieho cyklu a uviíme . ďakujem

ariz
4. aug 2014

bre ránko baby. Po sto rokoch ma bolia prsia pred ms,au. Už som aj zabudla aké to je a zapálenú mám pleť. Hormóny si robia srandu, či čo 😠

radka752
7. aug 2014

Ahojte. Ja som dnes približne 4. deň po ovulke a dosť ma bolia bradavky aj celé prsia. Normálne ak som doma tak podprsenku ani nenosím - teda pokiaľ nejdem na nákupy alebo nečakám návštevu. Ale včera som si ju musela dať lebo dotyk trička o prsia ma dosť bolelo. 😒 Taktiež pociťujem bolesti v krížoch. Myslím, že na tehu príznaky je ešte skoro. My sa snažíme o naše prvé bábo, tak netuším ako by to malo "správne prebiehať". 😀 Teóriu síce ovládam, ale prakticky je každá žena iná a každá má svoju skúsenosť. Čítala som si viaceré príspevky a množstvo žien opisuje ako prvý príznak bolestivé prsia. Neviem. Ostáva nám už iba čakať. Ale bola by som rada ak by ste mi (tie čo ste boli alebo ste tehu) napísali, či to u vás prebiehalo podobne. 🙂

mon777
12. aug 2014

Ahojte, dievčatá. Myslíte, že je choré, ak dva týždne po KET chcem znova pracovať na bábu? 😕 😅
Mm nechce, lebo sa bojí, no ja nemienim čakať do neviem kedy 🙄

dolce_principessa
12. aug 2014

@mon777 Po kyrete by sa malo cakat minimalne 3 mesiace ...takze ja na tvojom mieste by som urcite pockala...nemas sa kam ponahlat...nemas 30 tku na krku 🙂

mon777
12. aug 2014

@dolce_principessa Malo by sa čakať...koľko vecí lekári tvrdia, že by sa malo a pri tom je to kravina 😀

purina12345
12. aug 2014

@mon777 ja som potratila 20.januára, 24 februára som dostala mrchu a otehotnela som

dolce_principessa
12. aug 2014

@mon777 no sak ano..ale po kyerete by som ja pockala..ked uz nie tie 3 mesiace tak aspon 2..ved to rychlo utecie 😀

mon777
12. aug 2014

@purina12345
@dolce_principessa
Tak ale čo ja viem? Ani som nekrvácala. Len v deň KET a potom som len špinila 6dní ako zvyknem na konci MS. Brucho ma bolelo len v deň KET a dva a pol dňa po tom. Už som relatívne ok, len ak som dlho medzi ľuďmi a nie doma v kľude, tak mi ostáva tak mdlo a som slabá ako mucha, no už aj to sa dáva do normálu. V podstate sa dnes cítim normálne, ako keby som tehu ani nebola. Samozrejme, čo sa týka fyzickej pohody. Psychická ma občas ešte potrápi, ale už aj to je takmer v norme. Každopádne stále myslím na Tominka, nášho anjelika.

majka0777
Odpoveď bola odstránená
mon777
12. aug 2014

@majka0777 Nechcem nič hovoriť,ale pokiaľ nie si PRO, zmažú ti to 🙄

danielka20101989dadus
15. aug 2014

@seraa
@veeeron
@acerka11 Babulky,zatiaľ len tak potichučku vám dávam vedieť,že po piatich rokoch trápenia,po minulomesačnom neuspešnom iui to vyzerá,že budem predsa len maminka 🙂 Hneď ako to bude oficiálne,vám dám vedieť..Držkajte sa 😉

veeeron
15. aug 2014

@danielka20101989dadus čožeeeeeeeeeeeeeee ? waaaaaaaaaaaaaaaaau moja držíííím moc moc palce aby sa to tu už konečne rozbehlo.... snád sa pridáme aj ďalšie 🙂

acerka11
15. aug 2014

@danielka20101989dadus
@veeeron
@seraa
😉 juuuj paradna spravička to je fakt.....ved už ako som ti včera písala veľmi ma to potešilo.....strašne ti držim palce a daj postupne info ako si na tom 😉
PS: Ja nič nové čiže dalsi plan je asi taky že po 3 neuspesnych IUI teraz pauza....september dovolenka a potom už navstívime neake centrum ale este nevieme ani ake a ani kde....takze tak....drzte sa babule 🙂

danielka20101989dadus
15. aug 2014

@acerka11
@veeeron Babulky,ďakujem 😉

seraa
15. aug 2014

@danielka20101989dadus

@acerka11

woooowwww suuuperrr gratulujem, no konecne aspon jedna
si pre nas velka nadej!!
drzim silno palce 😅

mon777
24. aug 2014

@danielka20101989dadus Strašne ti držím palce, aby ti to dopadlo lepšie, ako to dopadlo nám ☹ ... 😉