Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dakujem moooooooc 🙂 🙂 🙂 budem potom potrebovat rady a pomoc od vydatych 😉
@bubacik5 ale este nema domcek dorobeny....tak az ked bude, ale to uz budeme bud tehu alebo maminky....fuha tolko ludi nakope, co zvladnes @vardzikova 😀 😀 😀
@vardzikova ale ked pojdeme taku dialku, tak aj spinkat budeme u vas, donesieme si stan 😀
paaaaaa, idem het domov, majte sa krasne zajtra stretko TU 😀
@aliaxa tak 36,8 zapíš do stredu okienka a 36,9 tiež do okienka kde je označené 36,8 len hore alebo môžeš obtiahnúť čiarku ktorá oddeluje 36,8 a 37
@purina12345 dakujeeem....zajtra idem k doktorovi drz palceky 😒
caute zienky ja so happy bola som dnes omrknit to fertility kedze moj nechce poistenie tu, ale ma na sr.
staci len 400 euro, tak budem makat nech nejem a povedal mi, ze ide do toho 😀 😀 😀 😀 😀
termin poslu do schtanky, v januari, mozno vo ferbruari do vtedy by som mohla naskrabat, tie prachy..........
snad uz nezmeni nazor, lebo mu tie peniaze obucham o hlavicku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@bubacik5 no ja som vydata ešte iba druhy rok ale rada poradim ked budem vedieť 😉
@azzura kľudne ja nemam zahradku veľku ale stan sa tam určite zmestí 😉 😀
@azzura pochybuješ ? 😉 no važne budeme určite tehuuu jupíí 😀 tak ja by som sa mala sťahovať niekedy v marci takže typujem v lete by ste mohli dôjsť .. to by bolo uplne super ,,, by sme si pogrilovali pokecali 😎
@azzura ahoooj 😉
@aliaxa jasné že budem, potom daj vedieť ako si dopadla, budem čakať 🙂
@purina12345 jasneee snad to budu len dobre spravicky
@vardzikova ja som to myslela ohladom svadby 😀
@purina12345 už si piekla rožteky? 😝
@fifitko25 ahoj, tak práve robím šuhajdy ale mám málo čokolády 😠
tak musím dorobiť zajta, ešte mi ostalo na nejakých 25ks, poupratujem si kuchyňu a chystám sa miesiť na rožteky, dnes som si všetko nakúpila, a ty si už piekla? a koľko si nechávala cesto odstáť?
@fifitko25 tááák už je zamiesené, a cukor tam nejde žiadny, hej? už sa teším na zajtrajšie pečenie, potom dám vedieť 🙂
@purina12345 ty sikovnica, ved cely tyzden pecies 😀
@purina12345 nie cukor žiadny do cesta 😉
@purina12345 cesto nechaj celu noc v chladničke 🙂 ja Akurát Peciem medovnicky 😉

@azzura no vidiš to čo človeko sebe nezistí 😀 😉