Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura jasne urobim si aj dnes ... aj ked dnes keksikovať asi nebudeme pretože manželik išiel na bašavel - to bude vyzerať, ale zajtra by to mohlo vyjsť... dufam že to neprešvihnem 😒
@azzura kup si ho je uplne užastny ma fantasticku chuť ako by si si donho pridala med 😀 😀
@purina12345 18 DC, to znamena ze 2x v roku mozem byt bez ovulky?
@lucecita mojka ty si typicka ja , tiež budem zajtra aj dnes ešte piecť kolače.. mamka povedala že ichmame asi malo takže musime ešte dopekať.. my sme totižto veľmi veľká rodina .. 😀
@milacik3 áno ☹ napr. tu to spomínajú http://zena.atlas.sk/cim-su-dve-menstruacie-roc...
@vardzikova moja a kde je fotečka, ja čakám a čakám
@milacik3 a meriaš si bazálnu teplotu?
@purina12345 nie nemeriam... ja chodim casto doktorke a ona povie kedy mam ovulku....uzivam dufaston, nemam bez liekov vobec MS ☹ uz sa na tu liecim 8 rokov
@milacik3 fúha, tak mohla by si skúsiť alchemilku a tiež možno kvapky Gynex, tie sa dajú kúpiť len cez internet alebo niekde v centre tu je link http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp
a máš nejakú presnú diagnozu na čo sa liečiš tak dlho?
@purina12345 no dik a tie kvapky su na co dobre?....lieicim sa na sekundárnu amenoreu. Povedala ze dufaston budem musiet brat az po ovulacii...ze presne v januari zisti kedy asi mavam ovulku...lebo mala som okolo 20- ho v mesiaci a vtedy som lieky brala, povedala doktorka ze tymi liekmi zabijam vajicko.....oni su dobre na udrzanie plodu ale musim ich brat neskor.... a som este po laparoskopii
@vardzikova neprešvihnes, dnes je dobre ze mate pauzu, zajtra si to uzijete, aj tak je dobre TO robit obden, lebo ked sa ti ukazu // tak to znamena že by si mala mat ovu min do 36 hodín, tak nestresuj ale uzivaj si to vsetko 😝
@milacik3 to je pravda že duphaston zabije vajíčko ak ho užiješ skôr alebo zasa udržuje plod
ja som ich tiež užívala dva cykly na jeho úpravu a bola som s nimi spokojná aj mrchu mi to upravilo lebo bola dlhá a s toho posledný 5 dní bolo len špinenie, oni celkovo pôsobia na ženské orgány a podarilo sa niektorým vďaka týmto kvapkam otehotnieť, asi by bolo najlepšie keby si zbehla do najbližšieho centra alebo si tam zavolala lebo neviem čo znamená táto diagnóza a oni by ti presne povedali či by ti pomohli, držím palce
@purina12345 no pojdem cez obed do lekarne a spytam sa... dakujem 🙂
@milacik3 v lekárni ich práveže nekúpiš, musíš sa pozrieť na stránke čo som ti poslala či je niekde blízko ich pobočka alebo sa im dá zavolať aj cez skype alebo poslať mail
@purina12345 aha to som myslela ze taketo veci sa daju kupit v lekarni ako lieky....no dobre dik...
@milacik3 nemáš za čo 🙂 tam by ani nevedeli čo sú to za kvapky a je tu aj tema na tie kvapky tak môžeš mrknúť
@purina12345 cauuuuuuuuuuuu, ako???? kolky DPO si uz??? jaj neviem sa dockat výsledku tvojho. Uz by to mohlo niektorej vyjst 😉 napr. tebe 😀
@azzura jééééj, ty si milá ako mi praješ, tak dnes som 8DPO, predvčerom som sa pomýlila keď som vravela že som 5DPO, tu je môj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/purina
ja zasa vypekám, dnes robím tie rožteky od fifitka a ešte chcem urobiť fúkané rožky a musím ísť do obchodu dokúpiť čokoládu lebo mi ostala plnka do šuhajd
@purina12345 uz som ich objednala pridu do 48 h. no uz si nieco o tych kvapkach citam...to moze teda aj manzel pouzivat....nie je to len pre zeny ako som sa docitala... A tehotne to nemozu uzivat lebo by sa poskodil plod ci...?
@purina12345 jasne ze ti prajem, ved sme vsetky na jednej lodi 🙂 . Mas krasny grafik, len tak pekne pokracuj. Počuj, to kolko druhov kolacov pecies, ja mam 5 druhov a stacilo 🙂
@milacik3 môžu aj muži, užívajú sa 21 dní tak ak začneš 3DC tak skončíš 24DC a potom môžeš začať zasa 3DC len tam musí byť pauza 7 dní
@azzura a ty akoooo? vidím že pekne papaš semiačka a vieš že alchemilka sa má piť až po mrche? tuším si čosi písala o čaji, tak pekne pestuj vajká lebo už chcem vidieť tvoje // pevne verím že už to bude čoskoro 😵
moja sestra je približne v tvojom veku a tiež sa snažia o bábo ale o tretie a mala približne ovulku ako ja 😵
@purina12345 akurat idem tlacit do hlavy tie tvoje semiacka, kolegyna si ich bola okuknut a aj ochutnala, že ako to možej jest, no normalne, že ? 😀
@purina12345 caj sa pije po mrche? Ja si ho naordinujem vzdy ked dojde mrcha. To je zle?
Hmm, aj ja chcem vidiet uz svoje // ale nie na ovu teste, lebo tie viem ze viem robit 😀 . Ako dlho sa tvoja sestra snazi? Super, tak stara ako ja a uz 3 babo chcu, co uz niekto je spomaleny 😀 😀
@azzura veď aj ja tebe a všetkým babulkám zo srdiečka prajem aby sa im narodili zdravé detičky a aby sa nemuseli trápiť s behaním po doktoroch a nekonečným čakaním 🙂
tak sa budem snažiť len tak ďalej pokračovať, tak mám medovníky, medvedie labky, linecké koláčiky, zázvorové koláčiky, šuhajdy, vanilkové rožky, + ešte dva čo sú vo výrobe 😀 pečiem aj svokre tak to hlavne preto 😀
@azzura ale nie moja, oni boli práveže rýchly majú 17 ročného syna a 15 ročnú dceru a teraz túžia po miminku, práve si doplatila 270 dní tak si to tak naplánovali, teraz to je prvý cyklus, tak si fandíme 🙂
tu to máš o tom čajíku napísané tak si prečítaj ako to presne je, je to hneď druhá otázka
a dobrú chuť 😝 ja si dám večer

@bubacik5 ahoj, sranda ani ovulka ani mrcha.....no to možno aj daky vianocny zazrak bude?? 😉