Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
azzura: mne zas pomáha alchemilka pri bolestiach pri mrche, keď ju pijem, tak nemám žiadne bolesti, alebo len malé a dokonca ani tak silno nekrvácam. Uškodiť určite nemôže, avšak všetko s mierou 😉
jaj, nic nie je dobre na obed, zas nebudem jest.
caute baby, ja som prave dokoncila suhajdy, nasla som plnky tuto ma MK, takze ak sa niektora chystate urcite vyskusajte, su DOKONALE, skusala som 1 a 3 (tam som este supla hrozienka)
1.plnka:
30 dkg kr.cukru, 2 dl mlieka, 2PL kakaa - variť asi 10 min, potom pridať 10 dkg sekaných orechov, ktoré vopred nasucho opečieme ( posekať, opiecť - pri tom ich miešať, aby nezhoreli a potom ich pridať do plnky). Po pridaní orechov variť ešte 10 min (do zhustnutia). potom odstaviť a bez varenia vmiešať 25 dkg Hery
košíček sa vytrie aj zaleje klasickou čokoládou ( čokoláda + cera)
- tie opečené orechy sú tam výborné
alebo: jednoducé a dobré:
plnka: do salka zamiešať kokos tak, aby to nebolo ani moc riedke ale ani primoc husté. Hore a dole čokoláda a je to
do tretice: plnka: 30 dkg kr.cukru, 1/2 dl silnej čiernej kávy, 1/2 dl rumu, 1/2 dl mlieka, 10dkg mletých orechov - všetko variť a miešať asi 8 min
inak ja som dnes 26DC a citim sa tak, ze by to aj mohlo vyjst tento mesiac, uvidime no....nechcem si nahovarat a potom sklamanie 😒
dnes som este nedala graf http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
kochajte sa 😀 😀
@gelinka75 tak sa tesim, ze som pomohla;) tiez som to robila prvykrat, plnku som nenechavala vychladnut...len som sa to snazila tak rychlo dat do kosickov , kym mi nestuhla coko🙂 takze horuca coko, tepla plnka a zase horuca coko...ked je vsetko teple tak nemas co pokazit, nic nehrozi aby sa zrazilo🙂
no tej cokolady si priprav, to sa strasne rychlo minie🙂 a odporucam ti spravit dvojitu davku, nebolo toho nejak extra vela 😀
@fifitko25 ahoj, tak rožteky upečené, sú perfektné, len škoda že až posledný pekáč ma napadlo dať tou vrchou časťou dole, tieto sú najkrajšie, ale človek sa celý život učí, nie?
tu ti posielam link o tej alchemilke, je to druhý príspevok zhora
http://www.fertility.sk/riesenie-problemov/pora...
@purina12345 ako vrchnout stranou dole? ja ich budem tiez piect niekedy 😀
@gelinka75 tak tam kde boli zlepené tak ten poklop bol dole, keď to budeš robiť hneď budeš vedieť a opatrne s lekvárom 😀
@chorucka ale to by bolo tvrdééé 😝 😝
@vardzikova ale ak by to primieslo ovocie tak to zvladnes nie?!

@azzura a to ma hneva najviac Niektore baby sa len osuchnu okolo chlapa a bum a niektore porodia aj 2x do roka