icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
23. dec 2011

@lucecita ja som veceriavala tiez najradsej iba s mojim muzom, to mam rada, zapalime si sviecku a tak..uz mame svoje ritualy 😀

kikaneu
23. dec 2011

@gelinka75 už má 🙂 len zatiaľ iba na dohodu a január bude mať asi celý voľný....tak sa nejak musíme pretĺcť ešte 🙂

mel84
23. dec 2011

@lucecita
@gelinka75 musime prezit, sak ved sme zeny 😉 urcite mi slzicka vyskoci...ja mam troch surodencov, tak som zvyknuta ze nas je vela pri stedrej veceri, niekedy este aj stari rodicia dosli...a teraz v trojke, tak som sa manzela pytala, ze co tak robia ked sa najedia🙂)) no musim zaviest nejake zvyky 😉 ja som sa so svokrou "dohodla" 😀 ze teda chcem vsetko pripravit sama nech si oddychne 😀

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita no jasnačka že nemam 😀 😀 😀 😀

vardzikova
23. dec 2011

@gelinka75 a moj dnes prišiel pre mna do prace ... ževraj aby som nemusela isť autobusom a vonku je taka zima 😉 inak dnes je teplejšie ako včera 😀

vardzikova
23. dec 2011

@fifitko25 tak jasnačka že to treba využiť ... môj už zaspal akysi je dobity či čo ... 😖

gelinka75
23. dec 2011

@vardzikova to bude teda snazilkovanie 😀 😀 ti nasi chlapi, co by sme bez nich robili 😵

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita milačik ty aj keby si polovicu z toho neurobila čo si urobila tak aj tak si toho urobila veeeľa .. riadne som sa zamotala čo ? 😀 😀 😀

vardzikova
23. dec 2011

@gelinka75 milačik môj už spi 🙄

gelinka75
23. dec 2011

@mel84 a ty si odkial? daleko od rodicov? 🙂 ja tiez najradsej sama vsetko

lucecita
23. dec 2011

@mel84 ja som sa manžela pýtala ako to mávajú u nich na večeru, ale chvalabohu presne to čo my 😀 😀 😀 len mu musím uvariť zemiaky, tie si dávajú ku kapustnici...ja mám tiež troch súrodencov a boli sme vždy všetci doma na Vianoce 😉 😉 😉
@vardzikova nič iné som ani nečakala 😀 😀 😀 a meriaš ešte stále či si sa už na to vyprdkala?

lucecita
23. dec 2011

@vardzikova zamotala, ale ja som pochopila a nasmiala som sa 😀 😀 😀 😀 😀 som si práve spomenula, že musím z aviváže vytiahnuť obrus na zajtrajšiu večeru 😀 😀 😀

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita milačik nevyprdkala som sa nato .. ale akosi nezapisujem ... 😖 😀

vardzikova
23. dec 2011

@lucecita to som typicka ja ... 😉 😀

mel84
23. dec 2011

@gelinka75 no ja som z PO, manzel z NZ a byvame v prahe...takze komplikovane 😀 ale v nedelu ideme na SK, tak sa neviem dockat 🙂

mel84
23. dec 2011

@lucecita tak s manzelom si urobite aspon romantiku na stedry vecer pod stromcekom 😀 😀 😀

kikaneu
23. dec 2011

dievčatá, neviem či si na vás zajtra ešte nájdem čas, dnes som mala náročný deň, uf, nechcem už na to všetko ani myslieť.....tááák, vám všetkým prajem požehnané a pokojné Vianoce plné lásky, porozumenia, zdravia a vytúžených dvoch čiaročiek, nech sme už budúce Vianoce traja 🙂 dobrú noc 🙂

gelinka75
23. dec 2011

@kikaneu dakujem aj tebe podobne, stastne a vesele Vianoce 🙂

lucecita
23. dec 2011

@mel84 tak na to sa chystám....dnes už len špinenie a zajtra čoro moro pod stromčekom 😀 😀 😀
@kikaneu podobne aj tebe želám aj ja a budúce Vianoce budeme všetci traja 😉 😉 nemysli na to, je to smutné a zvlášť takto pred Vianocami...ja som bola kamarátkinmu ocovi na pohrebe pred dvomi týždňami a to takisto to nebolo príjemné...

spula22
23. dec 2011

Zamiešaj vareškou svoje tajné priania,
pridaj pár orieškov očakávania
a zamiešaj znovu pre šťastie,
nech dobro a láska narastie!
Krásne Vianoce.

kandee1201
23. dec 2011

@aliaxa ten aqvitox je bez predpisu?

vardzikova
24. dec 2011

Tak lasky moje prajem vám Krásne a požehnané Vianoce, aby sme si ich užili v pokoji a v rodinnom kruhu našich blízkych ..posielam virtuálnu pusinku 😵 😵

gelinka75
24. dec 2011

Baby aj ja Vam prajem stastne a vesele Vianoce 🙂 😵 nech sa nam splni ten vysnivany darcek co najskor 😀

lucecita
24. dec 2011

Babenky moje, príjemné a požehnaná prežitie Vianoc v kruhu rodiny a priateľov, pokoj a pohodu pri štedrovečernej večeri vám želá Lucka a Milanko a nech máme všetky budúci rok na tehu testíku naše dve vytúžené // 😉 😉 😉 😉 😉
ešte posielam dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

aliaxa
24. dec 2011

@kandee1201 ano je bez predpisu

spula22
24. dec 2011

tak zienky asi predsa len budeme mat stastne a vesele...😀 dnes som skusila testik a asi tam nieco je 😀 fotka je ale trosku nejasna 😀

aliaxa
24. dec 2011

Krásne vianočné sviatky prajem a bohatého Ježiška 🙂

fifitko25
24. dec 2011

@spula22 jasne že je to tam! 😀 blahozlam, to budu krásne Vianoce 😵

spula22
24. dec 2011

@fifitko25 dakujem krasne 😀 najkrajsie 😀. samozrejme aj tebe krasne sviatky a nech po novom roku vidim na tvojom testiku aj ja 2// 😀

aknedz
24. dec 2011

Dievčatá, krásne sviatky vám všetkým želám, pokojne ich prežite v kruhu rodiny a priateľov, veľa zdravia, šťastia a všetkým v roku 2012 dve // na tehu testíkoch 😉
@spula22 gratulujem! 🙂