icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
27. dec 2011

@bubacik5 vsetko po starom a na prd u nas, okrem dvoch novych tehulieeeeek 😀 . A u teba, ktory DC si?

fifitko25
27. dec 2011

@vardzikova no, na môj vek som už mala mať minimálne 1 dieťa a zatiaľ nemám žiadne 😅

fifitko25
27. dec 2011

@azzura my asi budeme ovulovať spolu, ty si 8DC, ja som 9DC 😀 to bude Silvester 😀

bubacik5
27. dec 2011

@azzura ale nebud taka negativna! ja som 5 DC 😒 uz cakam kedy konecne mrcha oddide, a pekne cakam, ze sa ovulke raci tento cyklus prist 😎

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 no, my mame spolu cyklus 🙂. To bude sranda silvestrovska 🙂, musime si dat predsavzatie ze pocneme dieta a ze budme pozitivne mysliet 😉

Moja a ja som mala mat min 2, ja som tu z vas najstarsia 35

azzura
27. dec 2011

@bubacik5 vies moja, nam svitori aj z veku, ale mne najviac a mam na to aj pravo , lebo som najstarsia a tak mi moze najviac sibkat 🙂 🙂 🙂

bubacik5
27. dec 2011

@azzura ale nooo....len aby si nakonec nemala deti ako smetiii 😀 uvidis to, ze za chvilku nam oznamis, ze si tehu ale kedze si starsia tak dvojnasok 🙂 take dvojcatka 🙂 alebo mozno aj viac 😀

bubacik5
27. dec 2011

@vardzikova moja, depku posli do riti! ved mi, ze ju nepotrebujes 😉 a co ta tak trapy? co na teba zrazu dolahlo?

azzura
27. dec 2011

@bubacik5 hmmm, myslim ze mat deti ako smeti mi nehrozi, ale 2jicky by som neodmietla a keby boli parik, no juj 🙂 🙂. A co je za chvilku?

kandee1201
27. dec 2011

@vardzikova akurat vestila nejaka v priamom prenose ja som tam zavolala ale na nu sa dlho cakalo ale operator sa pital ci chcem cakat ci ma prepne k inej tak ma preplo a uz vestila bolo to na joj plus alebo doma uz nepametam

azzura
27. dec 2011

@vardzikova cica, neser ma, uz nedepkuj.....depku mozes chytit az ked bude mrchana, ale dovtedy hlavu hore, ved ste sa snazilkovali a tak musis verit. Dorazim do Prešova 😠

azzura
27. dec 2011

@kandee1201 na Doma

bubacik5
27. dec 2011

@azzura ani ja by som neodmietla 🙂 ze za chvilku budes tehu 🙂 ani sa nenazdas, ani nebudes vediet ako a bude to tu 🙂

fifitko25
27. dec 2011

@azzura jasné, že sa to podarí 😀 ako na nový rok, tak po celý rok 😀 😀 napchám do mm macu peruánsku a pôjdeme na to 😀

azzura
27. dec 2011

@bubacik5 haha, jasne stastie bude tak unavene ze sadne na mna a zlutuje sa 😀 . Ale bolo by dobre kebyze vsetky sme tehu. Ja tak najskor az v marci, lebo vo februari idem na prefuky

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 super pristup. Ozaj a merias si teplotu, ja som tento mesiac rezignovala

fifitko25
27. dec 2011

@azzura predsavzatie bolo, no nakoniec som nemerala, lebo prišli do toho sviatky, spali sme aj u našich, tak som to nechala tak... ak to nevyjde, tak už v januári začnem. Ozaj, chcela by som si kúpiť ovu testy, poradíš mi značku? kúpim to v lekárni? koľko ich obsahuje jedno balenie a koľko by som si ich mala kúpiť?

kandee1201
27. dec 2011

@azzura ja vesticiam ako ani neverim ale ked mi povedala veci z minulosti ktore boli pravdive tak ma az zamrazilo som sa zlakla normalne.ked mi dovestila pitala sa ma ci chcem este nieco vediet a ja blba som bola taka zlaknuta 😨 ze uz som nic nechcela radsej a mohla som do haja

kandee1201
27. dec 2011

kocky a to si od prveho dna snazilkovania meriate teplotu?neskusali ste to najskor len tak?ci sa nezadary?

bubacik5
27. dec 2011

@azzura ja verim, ze buduci rok budeme vsetky 🙂 mozno stihnes byt tehu este pred prefukmi. nikdy nevies....vzdy tam je sanca. a ak nie...tak po prefukoch 😉

nikinka1111
27. dec 2011

@purina12345 jaj dievčatá ale ste tu to toho popísali, to asi všetko neprečítam. a strašne ti držím palce, nech je všetko v poriadku. no a stým jedením mi niečo hovor 🙂 ja už teraz vyzerám ako slon 🙂

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 ja mam tych 5ks v jednom baleni rapi clear, mne vystaci jedno balenie na jeden cyklus. U nas maju len tieto v lekarni, resp. v tej co mam najblizsie

azzura
27. dec 2011

@kandee1201 hmm, prepasla si sancu.
Ja som sa jej hlavne spytala ci budem mat vobec deti 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@bubacik5 hmm, aj ja tomu verim ze buduci rok budeme vsetky gravidne 😀 😀 😀 😀 Musime

fifitko25
27. dec 2011

@azzura ok, a od ktorého dňa meriaš? každý deň 1?

azzura
27. dec 2011

@nikinka1111 ako mamča, rastiete ? 😀

purina12345
27. dec 2011

@nikinka1111 tak aj ty si teraz taká nenajedená? noc pred vianocami sa v noci zobudila na hlad a nemôhla som od hladu spať a nechcela som v noci jesť lebo to neni dobré tak som sa vody dopila 😀 😀 😀 😀
sestra mi teraz volala, ona sa tiež snaží o tretie bábo a cyklus nám začal rovnako na chlp a dala som jej jeden test nech skúsi a mala slabú druhú čiarku, tak to je na neuverenie že si budeme takto spolu tehuľkovať 😀

azzura
27. dec 2011

@azzura tak ked uz si zacnem citit vajecniky, tak skusim a podla intenzity pruzku bud na druhy den alebo obden. Ale ja viem ze okolo 14-15 mavam ovu, ale uz som mala aj na 17 den. Ale hlavne si testuj az poobede a nepi predtym 2 hodiny nic

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 fifko odpoved co som si napisala mala byt tebe 😀 😀 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@purina12345 jeeej, tak aj sestra bude tehu, supeeer