Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova život je boj, tak bojujme 😀 a spoločne nám to pôjde ľahšie 😉
@azzura aj moj sa vola Miloš 😀 😀 😀 😀 no kukaj aka nahoda .. môj je tiež fantasticky... aj ked si niekedyhovorim že takeho dobreho chlapa sinezaslužim lebo ja viem byť niekdy riadna beštia 😠
@azzura neskúsim, sľubujem 😉 ale ani ty nie....prosím ťa, čo naša trojdňová meračka teploty 😀 😀 😀 @vardzikova vystrája, prečo depkuje? asi ma nemá rada, lebo mi neodpísala 😕 😕 😕
@lucecita prečo depkujeme? lebo mame zly den... mam pocit že som sa nato veľmi upela .. a to asi nieje dobre... musim zvoľniť tempo lebo takymto štylom sa dostanem asi jedine na psychiatriu ... 😔
@vardzikova aj aj viem byt bestia. Ale nie ze by som chcela, ale viem byt hrozna nervacka, nasi si so mnou uzili 🙂. Ozaj a ako sa volas ty, ja som Monika 😉
@bubacik5 tak aj ja si hovorim že všetko zle je na niečo dobre a nič ti z neba len tak nespadne a všetko si musime vydobiť 😒
@vardzikova mojkaaaaaa, ja ti ho vylepším, oki? nemôžeš sa takto na to upínať, pretože si škodíš len ty sama...mysli na niečo iné a nie na to, že musíte splodiť miminko.....hlavu hore a depka nech ide okamžite kadaľachšie 😉
@azzura ako možeš veriť ked ta každy mesiac sklame a v duchu si hovorim že to tento krat vyšlo a prd nevyšlo...do rite
@lucecita no nasa @vardzikova trosku depkuje, aj ja som mala rano depku, ked som zistila ze babenky su tehu ale uz ma to preslo, lebo ma nakopla purinka nasa tehulka
@lucecita http://biocare.sk/eshop/produkt/maca tutok 😉 😀
@gelinka75 milačik aj to sa stava niekedy sme na tom dobre inokedy na prd .. a ja sa dnes citim uplne na prd .. baby keby to bolo take jednoduche to by bola aka parada .. chceš baby maš ho.. nechceš ho nemaš ho .. 😒
@vardzikova musis telu verit, sklame ta lebo citi ze ty mu nedoverujes, tak si povie ze spravi to co akurat ocakavas. Vazne, uz stacilo depkovat, si po ovu, ci??? tak sa snaz navodit prijemne prostredie pre buduce mimčo.....šup šup
@purina12345 milačik budem musieť myslieť pozitivne lebo potom všetku negativnu energiu prenašam na teba a ty nemôžeš myslieť negativne ... lebo budeš mamča 😉 🙂 a s tou macou no tak ja jej verim
@azzura tak moja budeme veriť na zazraky .. ale budem čakať tak dlho kym sa mi to nepodari .. 😀
@azzura tak tak ... a do riti s celou depkou .. iba mi pokazila naladu 😠
@vardzikova tak som to chcela pocut, resp. citat 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@vardzikova tak to som rada lebo som s toho smutná že vás pochytila depka, však ešte pred 24hodinami som sa cítila presne ako ty a nevedala som že budú // tak nezúfaj už prosím
@bubacik5 presne presne ale vačšinou sa to pritrafi tym ktore by to ani nechceli...
@fifitko25 musime to zvladnuť ved sme ženy a my zvladame vždy všetko ...no až na male vynimky 😀
@vardzikova a pomohlo ti ked si sa tak vydepkovala?
U mna si to obsrala stranka, dosla a uz chcela aby som jej to napisala, tak som zvysila hlas a hundrala 🙂
@purina12345 prosim, dohovor jej, ty to vies tak dobre 😉
@lucecita milačik ja som ti odpisala alebo nie? .. ja depkujem no jasne lebo robim si testy ovu a stale iba duch .. abodaj by aj nie duch ked si ich robim v zlom čase .. no to je neskutočne... a depkujem aj preto lebo mame nove tehulky ...
@azzura ja som Katka 😉 😀
@vardzikova jej, moja najlepsia kamoska a aj kolegyna je Katuska
@azzura Monika však sa snažím ale je akási obrnená tou depkou asi jej treba dať fakt po holej ako sama vravela
@lucecita jasne mojka ... budem sa snažiť myslieť pozitivne.. dnes si urobim ovu test a nech ho pan boh chrani ked tam nebudu silne // 😀 😀
@purina12345 😀 ty jej radsej nedavaj, musis byt v klude, ale ja možem....co @vardzikova 😝 😝 😝 😝

@azzura no veď ani neriešim. to sa ani nedá 🙂