icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
27. dec 2011

@azzura trošku depkujem ... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide ma poraziť z toho 😠 😠 😠

azzura
27. dec 2011

@vardzikova zajtra nam ukazes ovu testy 🙂

vardzikova
27. dec 2011

@azzura no mojka ja neviem či som po ovu dnes som 15DC a podľa mojich ranných ovu testov ešte asi ovulka nebola .. ale dnes to zistim ked pridem domov večer urobim ešte jeden .. a sama som zvedava ako dopadne

azzura
27. dec 2011

@vardzikova baba jedna, normalne sa tu smejem nad tvojimy nervami. proste ma prekonavas 😀 😀 😀

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 budem sa veeeľmi premahať 😀 😀 😀 aby ma to prešlo ... 😉 🙂

vardzikova
27. dec 2011

@azzura tak vieš že vždy pomôže ked sa vyžaluješ zo svojich starosti potom je človeku trošičičiku lepšie 😉 😀 inak to ty si mi pisala že keksikujete aj nad ranom? lebo mne sa stalo žema môj manželik sam od seba zobudil okolo tretej rano .. to som sa čudovala ale bolo to žičko ty kokooos 😀 😀 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@vardzikova a mozno si po ovu a ani si to nezbadala, a mozno len budes mat ovu. Nestresuj nad ovu testami, dolezity je konecny výsledok. Mojej Katke nikdy nic nevyslo na ovu testoch a predsa bola tehotna ale aj o to prisla,a ja mam ukazkovy ovu test a prd z toho. takze sa na to nespoliehaj, proste obden sexikujte a neco bude 😝

vardzikova
27. dec 2011

@azzura poviem ti pravdu s mojim menom zapasim cely život vôôôbec sa mi nepači ja keby som mala mať baby a bolo by to dievčatko tak by som mudala meno sofia .. neskutočne sa mi to meno pači sofinka, sofi .. no nadhera a ty?

azzura
27. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som ti dobre poradila. Musim uz aj ja toho mojho rano prekvapit,uz som to davno nespravila, ale ked v poslednej dobe som taka unavena, že sa zobudim az na budik 😀 😀

purina12345
27. dec 2011

@vardzikova ale vážne lebo stres vťahuje späť vajíčko a ovu sa nedočkáš, tak už to nechaj všetko tak uvoľni sa lebo okrem duchov nič iné neuvidíš, tak odteraz hlboký nádych depku vydýchnuť a myslieť pozitívne
@azzura som rada že teba už to prešlo, tak sa drž moja 😉 ináč ja som Renáta

vardzikova
27. dec 2011

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jooj lasky moje @purina 12345, @lucecita čo by som bez vás robila

vardzikova
27. dec 2011

@azzura to si píš moja ukažem určite

vardzikova
27. dec 2011

@azzura no tak aspom ti vyčarim usmev na tvaričke 😉 som rada že dokažem niekoho rozosmiať 😀

azzura
27. dec 2011

@vardzikova my sme obaja MH, aj za slobodna som bola MH, takze babo bude na M a tam moc velky vyber nie je. mmvyberal meno pre dievcatko :Martinka alebo Miška a ja pre chlapčeka: matuško. ale mozno po porode dojdem a budu ine mena 😀 😀 😀 😀

vardzikova
27. dec 2011

@azzura mojka my sexujeme už od poviem ti 10DC pre istotu 😀 😀 😀 vieš kdybi neco 😉 😀

azzura
27. dec 2011

@purina12345 teší ma Reni 😉

vardzikova
27. dec 2011

@azzura ale ja som mu to vôbec nehovorila chapeš, a ja neviem čo ho to napadlo večer som chcela sexovať ale bol unaveny tak som ho nechala tak .. a potom som sa zobudila nato ako ... 😀 😀 😀 😀 😀 no ale poviem ti bol to najlepší sex v mojom živote 😉

purina12345
27. dec 2011

@azzura aj mňa Monika, tak idem uvariť kávičku manželovi a pripraviť papať lebo príde s práce tak sa držte a depku preč, ja to tu prídem skontrolovať

gelinka75
27. dec 2011

@purina12345 ty si vzdy bola tak pozitivne naladena odkedy ta tu poznam, teda odkedy ja som sa pridala sem, je to fakt tazke, ja chapem baby, lebo sa tu za posledny tyzden pridalo asi 100 😀 😀 pozitivnych tehu testov a kazda by tam najradsej videla ten svoj, ale co uz, mozno to zle vplyva, ale zas nam to aj pomaha ze sme tu, aspon je sranda 😵 😵

azzura
27. dec 2011

@vardzikova sa tu na monitor usmievam ako šiši, kolega dosiel fotit a nechape 😀

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 dobre moja .. už ma to pomaličky prechádza ako psa motor 😀 😀 😀 baby ja by som chcela vedieť kde ste prišli k tym svojim prezivkam hm? purina 12345? @azzura ?

azzura
27. dec 2011

@vardzikova jasne, len tak pekne sexikujte aj dalej 🙂

vardzikova
27. dec 2011

@azzura ty po každom sexovani si davaš pod zadoček zahlavok alebo to nerobiš? ja pre istotu 😀

purina12345
27. dec 2011

@gelinka75 aj ja som mala svoje chvíľky ako každá
@vardzikova značka granúl 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@vardzikova takze budes castejsie realizovat, ale skus ho ty raz zobudit, proste ho len tam dole chytis....a budes cakat ci sa pojde dalej alebo sa otocis 🙂 🙂

azzura
27. dec 2011

@purina12345 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a pekne oddychuj a postaraj sa o mm

vardzikova
27. dec 2011

@purina12345 paaaana beka .. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
27. dec 2011

@azzura no tak ja to vyskušam .. ked nahodou nebude rychlejši ako ja 😉 😀 aj on hovoril že sa mu to pačilo...že sa najprv bal ako zareagujem ale potom ...

azzura
27. dec 2011

@vardzikova azzura je nazov parfemu 😀 , ktory som pred 10 rokmi dostala od jedneho super cloveka, ale pustila som sancu mat super chlapa, ale nakoniec som dostala znovu inu sancu ale teraz som ju uz chytila a nepustila

azzura
27. dec 2011

@vardzikova nerobim to. Ja som toho uz tolko vyskusala, že uz ma to nejak preslo, ked nieco ma byt tak to bude aj bez tych podusiek a inych serepeticiek 😀