icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
27. dec 2011

@vardzikova ahoj citam ze si si robila ovu testy ja si robim teraz tri dni po sebe a mam slabe ciarky ale minuly mesiac som mala slabe ciarky potom den mi neukazalo nic a den na to som zrazu mala tmavu ciarku. ale nepodarilo sa nam otehotniet tak teraz skusame znovu, tak uvidime.

vardzikova
27. dec 2011

@zuzanka9999 tak skusim urobiť aj zajtra už mam posledny .. budem musieť isť kupiť 😒 a vy sa ako dlho snažite?

fifitko25
27. dec 2011

@vardzikova no ale mohli by mat vypredaj na ovu testy, ti by bola ina sranda 😀 Čo sa týka intenzity čiarok, tak to som zaciatocnik, sama som zvedava, Čo budem mat zajtra na ňom ja...

vardzikova
27. dec 2011

@fifitko25 jaaj takže si si predtym ešte nerobila ovu testy? ja som s tym začala uplne na začiatku ešte skôr ako s meraním 😀

zuzanka9999
27. dec 2011

@vardzikova ja si radsej kupujem viac naraz nech nemusim furt behat do lekarne i ked ked ich kupujem na mna cumia ci mi nesibe🙂))))intenzivne sa snazime od augusta, cize teraz december bol piaty mesiac. medzicasom sme sa rozhodli ze ak sa teraz nepodarilo tak uz na maj davame svadbu bo sme uz pol roka zasnubení.tak mozno sa zadari ked budem myslienkami trochu inde. a vy???

vavenecka
27. dec 2011

no kočky,so šálkou alchemilky v ruke sa ku vám pridávam 🙂 čítať celých takmer 400 strán sa mi nechce,ale tak dúfam,že sa tu budeme podporovať a navzájom sa tešiť z úspechov 😉 s manželíkom sa snažíme od svadby,teda asi tri mesiace,zatiaľ nič,ale už som sa do toho riadne vložila,tak dúfam,že sa čo najskôr zadarí 😵 a vy ste ako na tom? 🙂

aliaxa
27. dec 2011

ja mam doma 25 ovu testov a vzdy na ne zabudnem, som si chcela jeden spravit a vsak som pila caj ped pol hodinkou ☹ ....myslite ze mozem mat ovulaciu ked nemam este lieky na tie folikuli?

fifitko25
27. dec 2011

@vardzikova no zajtra ocikam svoj prvy 😀

vardzikova
27. dec 2011

@zuzanka9999 no tak ja si tie testy kupujem tiež naraz viac aby som nemusela vždy behať do lekarne pre dva ovu testiky 😀 my sa tak intenzivne snažime druhy mesiac ale vidim to tak ešte na pol roka ... 😒 a ty si po zdravotnej stranke zdravučka?

fifitko25
27. dec 2011

@aliaxa Aké Mas lieky? Aj ja mám - clostil

vardzikova
27. dec 2011

@vavenecka vitaj medzi nami, my sa s manželikom snažime zatiaľ iba druhy mesiac momentalne neviem či už bola alebo ešte len bude ovulka ale tak snažilkujem o sto šesť pre istotu a ty si ktory DC?

vardzikova
27. dec 2011

@fifitko25 v podstate vyzeraju rovnako ako tehu testy moj ked som si robila svoj prvy ovu test tak si myslel že som tehu lebo tam boli dve čiarky tak sa začal tešiť ale ked som mu vysvetlila žeje to iba ovu tak ho radosť hned preľšla

aliaxa
27. dec 2011

@fifitko25 nemam ziadne praveze...este mi len nasadi v januari ked pojdem k nemu na dalsie meranie tak ci teraz mam ovulku neviem ked nemam lieky a vajicka male 🙂

fifitko25
27. dec 2011

@vavenecka vitaj medzi nami 😉 my uz sa podorujeme ostosest a celkom sa nám dari, je tu jedna tehulka za druhou 🙂 dak držím palce, aby si sa aj ty k ním rýchlo zaradila 🙂

vardzikova
27. dec 2011

@aliaxa a to kôli čomu beriete lieky?

zuzanka9999
27. dec 2011

@vardzikova snubenec bol na spermiograme on je v poriadku ja som mala v septembri prevrenciu u doktorky a tam som mala vsetky vysledky dobre, a lekarka povedala ze ak sa nam nepodari do dalsej prevencie otehotniet cize do septembra 2012 tak to zacneme riesit aj z lekarskeho hladiska. trosku som ostala prekvapenaz toho ze tehotniet nie je take lahke ako sa zda, hlavne tym ze mam 25 som ymslela ze to pojde ako po masle, ale mylila som sa🙂

vavenecka
27. dec 2011

@vardzikova ďakujem 🙂 no dnes 10.deň,takže pomaly by už aj ovulka mohla doraziť...včera som si akurát čítala knihu o plánovanom rodičovstve,tak teória naštudovaná,hor sa do praxe 😀

fifitko25
27. dec 2011

@aliaxa Juj to veru neviem, asi som ju ani ja dovtedy nemala...

zuzanka9999
27. dec 2011

@vavenecka ahoj vitaj medzi nami🙂drzime palceky nech sa cim skor podari 🙂

vavenecka
27. dec 2011

@fifitko25 dikenkyyy 😉 jeej,no keď tu tak tehotniete jedna radosť,hádam sa zadarí 😠

vardzikova
27. dec 2011

@zuzanka9999 no ja som bola toho isteho nazoru ved chlap prejde iba okolo ženy a už musi byť v tom ale mam pocit že to bude dlhšia cesta ako som si predstavovala

aliaxa
27. dec 2011

@vardzikova lebo mam male vajicka....a liekmi by mali byt vacsie aj fifitko ma taky problem

fifitko25
27. dec 2011

@vavenecka inak ja som dnes 9 DC, tak ovulujeme spolu 😀

vardzikova
27. dec 2011

@vavenecka ja kym som sa do toho dostala tak mi to trošku trvalo o tom by vedela hovoriť purina alebo lucecita 😀 ale takčo človek preto neurobi , po zdravotnej stranke si natom dobre?

vavenecka
27. dec 2011

@zuzanka9999 aj tebe ďakujem za privítanie 😉

zuzanka9999
27. dec 2011

@vardzikova jj presne ako hovoriš a co vsetko beries ake vitaminy. rada si necham poradit pretoze ja som iba na femibione 800.

vardzikova
27. dec 2011

@aliaxa a nato ti ako prišli?

zuzanka9999
27. dec 2011

@vavenecka pocitas si aj DC, ktorý DC si?

vardzikova
27. dec 2011

@zuzanka9999 noo tak ja ten femibione 800 neberiem - aj ked ani neviem načo toje ? ja beriem kyselinu listovu, papam ľanove semienka pijem gynastan a tak

vavenecka
27. dec 2011

@fifitko25 juch juch 😎