Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita mojka , ty si čo ? trupka ? že prdkame ...ech bisťu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takže si sa bola povoziť?
@vardzikova len aby mi este nenasiel ine problemy ...uvidim o mesiac ake lieky mi da a ci mi pomozu a uz sa bude treba len snazilkovat a vyriesit problem s priatelom
@vardzikova tak dobre, verím vám 😎 😎 😎 😎 noooo, som sa povozila ale aká hmla bola, sme nevideli nakrok!!!!
@aliaxa problem s priateľom ?
@lucecita mojka robila som si ovu test ale bol tam iba duch dokonca slabši ako včera aj predvčerom .,,,
@vardzikova skor s byvanim....ja nechcem ist k nemu byvat a on nechce ist byvat k nam, na byt tych peniazkov moc neni tak je to teraz take
@zuzanka9999 tak pôjdem až v novom roku lebo doki mi hovoril že mám prísť až po 10 dní meškania
@vardzikova tak tak, najlepšie by bolo keby si začala pekne poctivo merať, takto nevieš poriadne na čom si ale možeš začať hneď zajtra a ak bude vyššia teplota vieš že ovu bola ak nízka tak vieš že príde 😉
@aliaxa jaaaj no my to mame v podstate vyriešene už sa nam to len dokončuje a na buduci rok na jar by sme sa už chceli sťahovať
@purina12345 nooooo tak to maš moja pravdu od zajtra teplomerik si hned položim na stolik aby som nato rano nezabudla
@vardzikova viem viem...citala som 🙂 ..vsak my to uz nejak vyriesime asi budem musiet ustupit alebo ostane v bratislave na podnajme
@vardzikova a robila si si ho kedy? pred tým si dve hoďky nepila ani nepapala ani nesexovala? 😀 skús zajtra, možno bol moč už moc koncentrovaný...aký DC si?
@purina12345 idem hľadať digitálny teplomer 🙂
@vardzikova presne tak urob moja, a uvidíš že sa budeš aj lepši cítiť keď budeš vedieť na čom si 😉 držím ti palce a zajtra dúfam že tu bude pekne grafík 🙂
@purina12345 ona si už merala, ale akosi sa jej nechcelo zaznamenať do grafu 😀 😀 ale ja jej teraz verím, že už bude poctivo merať 😉
a ty sa nám ako cítiš, maminka?
@fifitko25 http://www.lpp.sk/index.php?option=com_joscomme... toto je najlacneší čo meria na dve destinné miesta
@aliaxa fiha no tak už len sa rohodnuť 😖
😠 mam taky ppocit ze mrcha dojde 😠
@vardzikova keby som zdrava a mozem mat babo hocikedy tak by som pockala...ale uz nechcem cakat ked neviem ako dlho sa musime snazit aby bolo vytuzene babo
@lucecita mysliš že mam urobiť aj zajtra dnes som 16 DC 😒 jasne že som nepila 😉
@purina12345 jasne zajtra ho pridam 😉
@lucecita pevne verím že už začne, neni lepšia metóda 🙂
tak ja som neustále hladná, unavená a pobolieva bruško sem tam a ešte trochu dáva zabrať aj žalúdočná kyselina ale máme sa dobre 😵 ďakujem za opýtanie
@lucecita ty si ale haluška ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak lasky ja idem spať lebo rano musim merať teplotu majte sa krasne popišeme zajtra 😉
aj ja idem do hajan, dobrú nooooc 😉
@purina12345 máme nejaky doma, nie je určený na meranie BT, vadí to?
Ahojte a Dobrú noc 😉

@aliaxa mne po clostile narástli uz po prvom mesiaci, neboj 😉