Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova pošli mi 1 DC
@vardzikova ja sa tu v robote na tebe tak pučííííííím 😀 😀 😀 😀 ale ja som bola rovnaká ako ty, aj ja som dala @purina12345 heslo a ona mi to tam naťukala 😀 😀 😀 😀 je to super tehu kámoška 😉
@vardzikova kolky si DC? A mozno si uz ovulku mala, ale test je len orientacny, ono je preto dobre aj merat si teplotu
@purina12345 VARDZIKOVA 4B81 a to bol 15.december
@purina12345 niee 15 ale 14 😀
@vardzikova no mozno uz ovulka bola? Ine cykly si ju cca kedy mala? Neries to, proste si len meral a ved sexikujete a neco sa z toho vykluje 😀
@lucecita @vardzikova presne tak, aj mne pomohla @purina12345 😝 😝 😝
@vardzikova cica, ale to si mala poslat @purina12345 do posty 😀 😀 😀 😀
@vardzikova hotovo, tak si 15DC takto podľa grafu
@azzura dnes som 16DC 😠 a ja ešte stale na tu ovulku čakam
@lucecita no vidiš .. ved každy sa musi na niekom učiť 😉 😀 idem pozrieť ako mi to urobila purinka 😉
@azzura a to som poslala tebe ? jemine.. no vidiš to 😉 😀 to len aby si aj ty vedela 😀
@purina12345 dakuujem mojka 😉 si poklad 😀
@vardzikova ukááááááááááááááž nám ho / to / graf 😀 😀 😀 😀
@lucecita ty si riadna potvorka 😀 😀 😀 keby si toto purina prečitala tak som zvedava čo by ti nato povedala 😀
@azzura tak milačik ja si to sledujem posledne dva mesiace no dva aj s tymto .. takže ešte sa tak neviem obraciať ako vy .. 😉 😀 ja som len začiatočnik
@vardzikova však to neni až tak zle že ešte len príde ovu, budeš skôr takto vedieť na čom si
ináč dnes som sa tak vyľakala, robila som si mama test a vôbec mi nezobrazilo nič, iba machuľu kde má označiť tehu tak som od nervozity urobila 20 uml a slabučká čiarka sa nakoniec ukázala ale trvalo mi to než som sa ukľudnila ☹
Milé dámy ... poriadne si utrite oči lebo toto čo teraz pride sa tak skoro asi nezopakujem .. tram tada dááááááááá http://www.fertilityfriend.com/home/39202a
@lucecita no no, pekne sa drž svojho rodinného genetického materiálu 😀
@purina12345 neboooooooooj, je to tam, tak sa ukľudni mojka a užívaj si tehulkovanie 😉 😉
@purina12345 mojka nič sa neboj ta čiaročka ti už nezmyzne .. lebo to sa neda len tak vypariť 😉 no aku si mala noc vyspala si sa? 🙂
@purina12345 tak tak len jej daj ... 😀 ja som v tom uuuplne nevinne
@purina12345 ok, tak ja sa ho teda chytím a nepustím 😀 😀 😀 😀
@vardzikova neveríííííííííííííím, ty máš graf a ešte aj v poriadku, tss, tss, tss 😀 😀 😀
@vardzikova no dnes som celkom dobre spala lebo manžel bol taký milý a moc nechrápal a konečne som sa nebudila na hlad 😀 a ty čo s tvojou tetou depkou? dúfam že už to neni teta ale svokra a poslala si ju kade ľahšie
@lucecita nooo to koukaš co? 😀 😀 milačik len si nezabudni zatvoriť pusu ... 😀 😀 mysliš že ovulku som už mala .. inak dnes mam taky divny ten hlien taky ako sliz .. to je dobre alebo zle?
@purina12345 ahoj.ako sa citis? aj nejake nevolnosti mas a tak? ci len veeela papkas?.kedy ides na potrdenie tehu?
@purina12345 no jasnačka .. depka je dávno zažehnaná 😀 😀 to bol len chvýľkový ošiaľ ved ma poznaš ... raz za čas mavam take stavy 😀
dnes vás vôbec nestíham 😀 😀 ale @vardzikova super graf 😀 čoskoro ťa dobehnem 😀

@azzura no dnes mam už počkaj ... spočitam 😀 16DC 😉