Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ale aký by boli radi, keby si si to tam urobila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 možno by ti aj pomohli 😨
@lucecita to by bola podivana čo? čiže to znamena že ked to bude take naťahovacie tak pride čoskoro ovulka alebo prebieha ovulka?
@gelinka75 to ja len taaak, na to že mi je na hovno a som v práci, mám celkom super náladu 😀 😀 😀 tak radím našej blondínke ako sa mi len dá, však láska @vardzikova
@vardzikova prebieha micka, prebieha....tak nech aj kolega na teba skočí, to je jedno, len nech tam máš potvorky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita tak tak lasko .. 😀 😀 😀 😀
@lucecita a ovulka prebieha vlastne koľko? ako dlho? či to ešte stiham ked pridem domov 😝
@purina12345 dobre, tvoje vcerajsie "pucovanie" zaludka pomohlo 😝 😝 . dala som si zavazok, že do dalsej mrchy nebudem stresovat a depkovat 😎 ci mi to vydrzi uvidime 😝
@vardzikova tak ked ovulujes do brucha a nie kam treba tak sa nema ako spermijka stretnut s mojim vajkom 😀 😀 takze mrcha zaklope.. ak teda sa nestane zazrak, pŕeto volam graf zazracny, tento mesiac som to mala dost skakave, ten druhy skok som nepochopila 😀 😝
@azzura tak to ma teší, no idem si ja odpočinúť lebo doľahla na mňa únava 😵
@purina12345 jasne, šup šup do postielky 😵
@vardzikova 12-24 HODíN, ALE V TOMTO HLIENIKU PREžIJú POTVORKY AJ 3-4 DNI...TAK KEĎ PRíDEš DOMOV šUP NA MANžELA, ALEBO Tí KOLEGOVIA HNEĎ TERAZ...SI MôžEš VYBRAť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kto si da lanove semiacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 no a ty si potom ako podľa svojho grafu vedela že je ovulka ked ti to skalalo hore dole 😲 😕 😉 😀
@vardzikova ved to vidis v grafe, na 13 den som mala ovulku, aj graf to vyznacil ten cerveny krizik a potom su teploty nad ciarou, graf vyznaci krizik ak su teploty 3 dni po sebe vyssie ako tie predtym, a este mi to dr. potvrdila, ze tam mam dominantny folikul, na 11 den mal 22mm 😉 🙂 😠
@lucecita jaaaj no tak stiham ak náhodou prebieha ovulka ..
@azzura nieeeee ja určite nie 😝
a vy vsetky??? uz ste odhlalili identitu 🙂

@azzura mojka tak dakujem za krasne vysvetlenie .. budem si to pamatať 😉 😀