icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
30. dec 2011

@delideli no ak maš retiazku ktora je posvetena a je na nej aj križik tak ..moja babka aj mamka hovorili že niekedy si takto určovali alebo zisťovali koľko detičiek budú mať. Vezmeš si retiazku do pravej ruky ľavú ruku otočíš dlanou smerom hore a retiazku dvihneš nad zapestie tri krát dvihneš a čakáš čo sa bude diať ak sa roztočí bude to dievčatko ak sa bude iba kmítať bude to chlapec toto opakuješ dovtedy kym sa retiazka uplne nezastavi ja som si to skušala a mne vyšli tri baby 😀 😀 😀

azzura
30. dec 2011

@gelinka75 jasne, vsak kazdy pozna len tu angeliku. Mala som spoluziacku na Zs, ale inac som sa s tym menom nestretla. A mne sa nejak nepaci davat mena po rodicoch, lebo ked zvolas tak dobehnu obaja 😀

gelinka75
30. dec 2011

@fifitko25 no ten clostyl by sa mi zisiel, to by sa mi tvorili vajicka stale na oboch stranach, by som mala väcsiu sancu 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu jaaaj no ak by som nebola tehu tak sa hodim na dva mesiace na marodku ..a kašlem im aspon sa mi niečo vrati .. a ty si to ako vyriešila s tou tvojou marodkou bola si u doktorky?

luciok
30. dec 2011

@vardzikova V máji sme kúpili domček a sami ho prerábame, čo som mohla som mm pomohla, teraz robí skoro iba on, ja mu pomáham iba tak, že mu niečo podám a podobne. Bola by som prešťastná, keby sme ďalšie vianoce boli v novom, ale neviem ako nám to pôjde a či vystačia korunky..

azzura
30. dec 2011

@vardzikova tak začni premyslat o 3 babských menach 🙂. Vsak ti napisem co mne vyslo

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova v pondelok sa chystám 🙂 tak uvidíme....v pondelok mám lekársky deň, k trom mi treba ísť

gelinka75
30. dec 2011

@azzura ja som sa stretla v byvalej firme, boli sme 5 zamestnancov a z toho 2 baby sme sa tak volali 😀 😀 ona potom odisla inde

spula22
30. dec 2011

@fifitko25 velmi drzim palceky 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@luciok tak s tymi korunkami je aj u nás trošku problém ale čo ved sa trošku uskromníme .. my sa budujeme už druhý rok tak je najvyšší čas aj skončiť .. tiež sme si všetko robili sami .. lebo na majstrov sme dalšie peniažky nemali .. niesme milionári 😠

azzura
30. dec 2011

@fifitko25 mne len, po prvej davke narastli po jednom na kazdej strane a potom uz len po jednom a na druhej strane som ich mala vela ale male. Bud rada, že aspon jeden 😉 😉

luciok
30. dec 2011

@vardzikova Ani ja nechcem typicky slovenské, príde mi to také obyčajné, ale určite nechcem ani Kevina a podobné bludy 😀 Ja túžim po Dianke 😅

spula22
30. dec 2011

@vardzikova ja som to pocula z obruckou a aj som to skusala a vyslo mi to 🙂 prvy mi vysilel chalan a tato druha by bola baba ak by to vyslo 😀

vardzikova
30. dec 2011

@azzura a skušaš teraz? no ja mam zatiašľ iba jedno .. vieš SOFINKA ale tak som sa dohodla s mojim mm že prve vyberiem ja a druhe može on ale iba po mojom schvaleni lebo on ma na mena inak hrozny vkus.. no a na tretom sa dohodneme spoločne.. dobre vymyslene čo povieš? 😀

azzura
30. dec 2011

@gelinka75 zhoda nahod, že na jednom pracovisku vas bolo tolko 😀

luciok
30. dec 2011

@vardzikova Tak tak, ani my. To len bratranec nás chodí podpichovať na stavbu, že on by to nerobil sám, že on bude mať na to ľudí a tým bude rozkazovať. Ale on nechápe, že nie všetci sa majú tak dobre. Raz je to pravda, že sýty hladnému neverí...

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu jaaaj tak potom daj vedieť či ti dali marodku 😉 ja momentalne dopijam grepovy džus .. a počitam hodiny kedy pojdem domov.. 😉

kikaneu
30. dec 2011

ahojte, môj graf skákavý: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

vardzikova
30. dec 2011

@luciok noo Dianka je tiež pekné meno... mne sa pači aj meno Shara čiže sara .. vola sa tak moja trojročna sesterka a veľmi sa mi to pači..

azzura
30. dec 2011

@vardzikova nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nemam krizik a ani retiazku 🙂, doma skusim a potom ti napisem. Dobre si si to vymyslela 🙂

kandee1201
30. dec 2011

@vardzikova aj my sme tto uz robili ked sme boli male 😀

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova dám, jasné....to vydržíš, už to nepotrvá dlho 🙂 ja idem robiť tiramisu 🙂 tak tu nebudem 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@spula22 no vidiš to ..ja som počula iba o križiku ale obručka je tiež posvatena .. takže ti vyšli dve detičky? 😀

vardzikova
30. dec 2011

@luciok tak tak.. neboj mojka dobudujete ani neviete ako .. a budete byvať vo svojom .. my sme si najprv mysleli že pojdeme byvať už tieto vianoce ale akosi nam to nevyšlo.. ale už nam netreba veľa.. ja tomu hovorim detaily 😀

azzura
30. dec 2011

@spula22 uz vies ake das meno?

spula22
30. dec 2011

@vardzikova ano vysli dve a potom to zastalo a aj na muzikovi som to skusala a vyslo to aj jemu rovnako 🙂 . asi na to nieco bude 😀

vardzikova
30. dec 2011

@azzura dobre mojka budem čakať.. ja viem že som to dobre vymyslela 😀 aky mate plan na silvestra? my budeme doma pozrať silvestrovský program 😝

luciok
30. dec 2011

@vardzikova A riešite domček či byt?

vardzikova
30. dec 2011

@kandee1201 a čo ti vyšlo? či si to už nepamataš asi čo?

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu ou mňaaam dala by som si .. a ako ho robiiš kupuješ normalne tu pomazanku lebo ja davam namiesto toho pomazanku nana ..je o polovicu lacnejšia a tiež chuti skvele