icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
30. dec 2011

@fifitko25 u nas sa sneh držal akurat na vianoce a potom hned skapal 😀 😀 😀 😀 😀

sandy3911
30. dec 2011

môj grafík..je nejaký divný 🙂

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova pridi k naaam, pojdeme sa sanovat 😎

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova teoreticky by mohlo 🙂 no neviem, uvidíme 🙂

kikaneu
30. dec 2011

@lucecita vyzerá to dobre moja 🙂 super, len sa ešte snažiť, ale ovu už asi prebehla, no poistiť to treba 🙂

bubacik5
30. dec 2011

@azzura tak tak, to bude kraaasne, si to uzite max. na tom wellnesy 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 tak ja som sa nesankovala ani napamatam .. naposledy ked som bola ešte dieťa 😀 😀 😀 a to je veeľmi davno .. no ale zasa až tak davno nie

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova treba oprasit stare kosty 😀 ved ani ja som sa daaavno nesanovala. ale ked prides mozme 😀 aspon prideme na iny myslienky 😀

lucecita
30. dec 2011

@kikaneu mojka, aj ja si myslím, že ovu bola včera...jasné, posnažíme sa dneska poistiť...pôjdem na manžela s tým, že už mám po ovu a podobne 😀 😀 😀 a ty ako? máš grafík?

fifitko25
30. dec 2011

@vardzikova my sme sa s mm a s mojou sestrou "lavórovali" minulú nedeľu večer 😀 dostali sme lavóre pod stromček, tak sme ich skúšali, bola to riadna sranda 😀

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu JOOJ ja sa tešim ked budem testovať.. ale tehu test 😉

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 co je lavorovali?

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 no ale ine myšlienky by bodli lebo nad ničim inym neuvažujem ... hruuza 😔

fifitko25
30. dec 2011

môj včerajší ovu test - s dušííííííkom 😀 historicky prvýkrát, čo som mala dve čiarky na nejakom teste 😀

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 no dostali sme také lopáre v tvare lavóra na sánkovanie, tak sme sa nesánkovali, ale lavórovali 😀

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova ja tak isto ☹ a ked tu bola vcera u nas Sofinka ☹ mi ostalo smutno ☹ aj ja chcem take sidlo spekulacne.. 🙂

azzura
30. dec 2011

u nas prsosnezi

kikaneu
30. dec 2011

@lucecita ja som môjmu už nič nevravela tento cyklus....a on si chudák myslel, že je už po ovu a odbíjal ma a to bolo len pred 🙂 tak už neviem čo je lepšie 🙂
mám graf, jasné 🙂 aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

vardzikova
30. dec 2011

@fifitko25 tak to ti verim ... jooou to muselo byť žičko 😎 😀

lucecita
30. dec 2011

@fifitko25 jaké koľajnice 😀 😀 😀 😀 tak skús aj zajtra, bude silnejšia..... 😉

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 paraaada 😀 to musela byt zabava 😀 ale ten nazov - lavorovali 😅 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 ja som mala doma tiež dievčatko natalku .. tiež mi bolo smutno ked ochadzala 😒

bubacik5
30. dec 2011

@azzura u nas snezia velke chumace 😨

delideli
30. dec 2011

@sandy3911 : nie je divny,podla mna v pohode, posledne meranie neberie do uvahy,asi si nemerala v rozpati +/- 30 min.,ale inak mas standardny pekny predovulacny grafik ..🙂

lucecita
30. dec 2011

@azzura u nás husto sneží (Púchov) a to idem teraz do mesta na nákupy, ale potom asi na dvore vyguľujem manžela 😀 😀 😀 spravíme takú romantikuš predohru 😨 😨 😨 😨
@kikaneu pekný graf, dlhoooooooooooooo hore sa drž!!!! 😉 😉

azzura
30. dec 2011

@bubacik5 snezoprší v galante (tu pracujem) a v TT snezí, tak som zvedava

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova to zlate dievcatko co si tu davala vtedy fotky? hej hej...ked si s takymi detickami si rada, uzivas si ich, ale ked odidu...tak ostane smutno...teda aspon mne prijde aj smutno v byte... ☹

fifitko25
30. dec 2011

@lucecita no chcem aj dnes skúsiť, že či to zosilnie - som 12DC a potom ešte zajtra, len neviem, či mi to neovplyvní aj pregnyl, ktorý som ráno dostala....

fifitko25
30. dec 2011

@lucecita
@azzura v Žiline hlásim sneženie už asi 2 hodiny 😀 k tomu pofukuje vetrík a je cca 1 stupeň nad nulou... sneh sa na tráve drží, na ceste je mokro 😀

delideli
30. dec 2011

@fifitko25 : na to sa uz tusim kedysi niekto pytal a niekto zbehly mu napisal,ze by to ovplyvnit nemal 🙂