Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a naposledy na začiatku ferbruára
@kikaneu oukey, ja som z toho jeleň, dakujem za rady 🙂
@fifitko25 a uvidime aky to malo vysledok... 😀
@l_e_n_o_c_k_a a ako sa dnes cítiš? stále mrchaňa?
@vardzikova už som volala mm že kedy príde domov, tak okolo 15tej, skúsim si urobiť predtým ovu test, že či sa niečo od včera zmenilo 😀
@alyce hej to viem si to vtedy pisala..chcela by som vedieť od čoho to zavisi.. vieš ? niektora žena hned a ina nemôže..
@spula22 ja ešte len druhy mesiac 😀 😀 😀 😀 malo čo?
@bubacik5 na nakupy nechodia rano ale cez den mojko,, a domček bude jasnačka že iba naš s nikym sa nebudem deliť..
@fifitko25 aj ja si dnes urobim či náhodou .. ale už by to mohlo byť..
@vardzikova menej ako ja,ale uz by hadam aj stacilo neeeeee?? 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 tak tak ..ja by som nepohrdla 😀 😀 😀 joj ale už by som to veľmi chcela.. ale ked to človek veľmi chce vačšinou sa nezadari asi...
@fifitko25 no nie je mi celkom OK, stale ma ta mrcha trapi ☹ a dnes som zistila, ze buduci tyzden nemozem ist k dokimu, bo mame inventuru, tak aj folikulometria v prdeli ☹ ked sa sere, tak sa sere 🙄 🙄 🙄
@bubacik5 minimalne pol roka skorej hladajte nejaku salu alebo miesto na hostinu Kedze sme mali v kostole tak sme chodili na nauky Oznamka sme mali asi o mesiac ale teraz to spravia asi skorej saty som bola vyberat 4mesiace skorej a to som uz nemala poriadne z coho Ostatne uz je malickost
@l_e_n_o_c_k_a ale ak ti to neprejde, mala by si ísť.... pre istotu, aby si sa uistila, že je to ok...... 😒
@l_e_n_o_c_k_a HLAVU HORE a hlavne sa nevzdavať !!! 😉
@vardzikova tak to je super 🙂 aj ja by som chcela mat vlastny domcek 🙂 a to si staviate sami ci domcek na kluc?
@fifitko25 ved ja viem, iba ak v stredu, bo robi od 12:00 do 20:00, len vies, nemam sa kde osprchovat a taka "špinava" rovno z roboty ist nechcem... ale dako to vymyslim 😝
@vardzikova ja sa len tak lahko nevzdam 😉
@vardzikova to by bolo najlepsie, keby sme vedeli preco nam to nefunguje. Ale co som kukala, tak augustovkam to vacsinou vyslo do pol roka aj skorej, tak hlavu hore 🙂
@vardzikova tak nato skus menej mysliet 🙂 mozno prave to pomoze 🙂
@l_e_n_o_c_k_a keď som mala ten problém s polypom, tak mi žiadna sprcha nepomohla.... prišla som tiež z roboty, lebo som to mala už fakt zle a aj som povedala dokimu, že to tam dolu bude vyzerať zle, ale doktori sú zvyknutí, oni vedia, že keď je problém, tak sa to nedá so 100 % hygienou
@l_e_n_o_c_k_a ja som bola dnes na folikulometrii ma potesil povedal ze by nebolo od veci zacat kazdy den 1x keksnut a to som len 8dMC Lebo folik uz dozrieva a neni nikde napisane ze ovu je kazdy mesiac ten isty den
@bubacik5 nie mojka to si staviame sami ale poviem ti už sme z toho veľmi unaveny .. ☹
@l_e_n_o_c_k_a tak to to sa mi páči 😉 🙂
@alyce tak ako ja som to aj tak brala že tak 4 mesiace mi to bude trvať 😉 🙂
@spula22 moja a ty si mysliš že sa nato da nemyslieť,? ved to nejdeeeeeeeeeee 😠 😠 😠 😠 😠

@fifitko25 to ano ako kto sa na co citi a komu ako vyhovuje. ja som s mojim 4 a pol roka...a cakala som, ze svadba bude skor, ale on si dal na cas....vtedy som tiez nepomyslala na babo....to az tento rok sa mi moc zachcelo 😀 ale moj este nechcel az pred 3 mesiacmi zmenil nazor, ani neviem preco...tak sme hupsli do toho...a az minuly tyzden ma ziadal o ruku 😀 co prislo skor to som brala 😀