icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
30. dec 2011

@sandy3911 no jasné, však vtedy sa ti začal cyklus a pekne ti urobí graf od začiatku ako má byť 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@chorucka milačik ja som v praci a ona sedi oproti mne .. lebo čakaju na auto 😝

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova jaj tak choryyy 🙂 ano rozmyslali sme tiez nad pozickou, ale ja robim len na polovicny a nedari sa mi s pracou...tak sme zatial nechceli riskovat. ved uvidime co este spravime....a to chceme uz babo. neviem ako to vyriesime....

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@vardzikova ja som myslela ze u doktora, ked si pisala, ze vedla teba sedi tehulka 😀

kde pracujes?

purina12345
30. dec 2011

@vardzikova moja ty už prestaň depkovať lebo ty si teraz v období ovu tak sa teš na snažilkovanie, a aj na to treba kľud a bez toho tehu nebudeš, tak šup šup zmeniť myšlienky, jasné?!

vardzikova
30. dec 2011

@fifitko25 mojka to nieje tvoja vina.. .. takže nadych vydych .. a chcem tehu vírus.. chcem tehu vírus.. chcem tehu vírus.. chcem tehu vírus.. chcem tehu vírus.. chcem tehu vírus.. chcem tehu vírus.. chcem tehu vírus

chorucka
30. dec 2011

@vardzikova ja ze si na gynde

bubacik5
30. dec 2011

@chorucka 🙂 ale este nevieme ci budeme mat v kostole. lebo moj nieje ziadneho vyznania a neuznava to...ale ja by som chcela v kostoliku, na urade mi to pride take neosobne....mozno vymyslime nejaky kompromis 😎

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@fifitko25 aj ja si prosim tehu vírus, ak sa k nemu dostanes, posli aj mne 😀

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 moj mm je tiež ateista a mali sme cirkevný sobás 😉

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 tak mojko to je len obrazne že chory my sme fyzicky aj mentalne v poriadku 😉 tak ja ti poviem že sme nad požičkou dlho neuvažovali jednoducho sme chceli byvanie a bolo to..

fifitko25
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a chytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj .......................... 😀

fifitko25
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a chytila si? aspoň taký imaginárny, lebo tiež čakám na tú nákazu 😀

chorucka
30. dec 2011

@purina12345 Prosim ta porad mi lekar mi dnes povedal ze folik dozrieva ze uz od dnes mame 1xdenne keksikovat lenze ja nemam ziadny hlienik ako sa mi spermosky dostanu k vajku

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a pracujem v renaulte ako asistentka príjmu 😀

sandy3911
30. dec 2011

baby môžem sa testnúť aj teraz alebo počkať radšej do rána?

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@fifitko25 😀 dakujem, zo Ziliny ku mne mu bude cesta trvat asi hodinku 😀

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 a ty si akeho vyznania? a nemali ste s tym problem? lebo moj by nechcel pristupit do cirkvi. vraj by mohlo byt aj v kostole, ale nechcel by mat s tym nic....

vardzikova
30. dec 2011

@purina12345 ale ked je namôžem... 😢

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@vardzikova spokojna si s pracou? bavi ta to?

vardzikova
30. dec 2011

@chorucka no jasne a s notebookom že? 😀

chorucka
30. dec 2011

@bubacik5 ja som evanielicka a moj muz katolik Mali sme v katolickom kostole Inac my dvaja sme boli rozhodnuty ze nam staci urad lenze svokra robila sceny ze musi bit v kat.kostole Tak pre pokoj v rodine bol obrad v kat.kostole

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova verim, ze ste ok 🙂 to je fajn, ked ste sa tak rozhodli a hned isli do toho. uz len aby ste dokoncili domcek a oddychovali si vo svojom :D

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 ja som katolíčka. Môj mm nemusel nič robiť, ani krst, ani birmovku, ako sa to niekde musí... bol so mnou 2x na náuke u kňaza a podpísal taký papier, že nebude našim budúcim deťom brániť vo viere a že mu nebude vadiť, keď ich budem chcieť pokrstiť a tak..... 😉

purina12345
30. dec 2011

@chorucka nepiješ náhodou málo tekutík? a skúsila si aj hlien priamo na krčku? tam sa určite nájde 😉

chorucka
30. dec 2011

@vardzikova preco z notebookom sak ti staci aj mobil 😀

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a nie niesom spokojna ide mi už poriadne na nervy .. najradšej by som s tym sekla ale ked nič ine nemam to je natom to najhoršie

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 manželik povedal že akonahle sa nasťahuje rok nebude robiť nič.. v podstate sa mu ani nečudujem 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@chorucka tak teraz si ma dostala no .. maš pravdu 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@bubacik5 ja som evanjelicka, manzel bol pokrstený v katolickom, a to bolo vsetko... svadbu sme mali v evanjelickom, a manzel presiel na evanjelicku vieru, farar mu urobil konfirmaciu... a co sa tyka nauk, ziadne sme nemali, prisli sme na faru s potrebnymi papierami, vypisali ziadost a zasli na matriku, tot vsio 🙂