icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
30. dec 2011

@purina12345 no mam problem viacej pit ale ze by to malo nieco spolocne z hlienikom? Utekam si varit alchemilku Dik

chorucka
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a nauku maju asi len katolici Ja som ostala evanielicka len obrad bol v kat.kostole

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

Baby, bratrancovi som dala prehrat z VHS na DVD kadejake rodinne oslavy, a teraz to uz treti den prepalujem sestre, uz mi z toho drboší 😀 a ked si to vecer pustim, normalne na mna dolahne nostalgia... ani pri nasej svadbe nie som taka rozcítena :D

bubacik5
30. dec 2011

@chorucka a tak rodina to nastastie nechava na nas...i ked moja maminka by chcela, aby sme to mali v kostoli, lebo je to krajsie. a suhlasim s nou...tak sa uvidi pre co sa rozhodneme 🙂

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@chorucka ano viem, ze nauku maju len katolici... ale zas moja znama bola katolicka a brala si evanjelika a fararko ich asi 3 krat zavolal na faru a rozpravali sa... ale to zalezi od farara

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 aha takze by sa dalo, ja som evanjelicka.....a urcite by som ho do nicoho nenutila....a ty by si potom davala krstit deti v kostole? ako sa ti k tomu stavia muz?

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@vardzikova no to poznam, ja som na to skoro rovnako... neostava nam nic ine, len drzat klapacku, pokial nebude nieco lepsie na obzore

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova ale budeeeee, este o tom nevie ale bude obletovat okolo detiiiii 😉 😀 😀 😀

fifitko25
30. dec 2011

@bubacik5 jasné, pokrstiť by sme dali detičky isto v kostole 😉 môj mm s tým nemá žiadny problém, ani s tým sobášom, povedal, že chce, aby som ja bola spokojná a šťastná 🙂 🙂

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25 tak to je pekneee 😀 😀 😀 moj sa zasa tomu brani 😒 ale tiez si myslim, ze sa nakoniec prikloni k mojmu rozhodnutiu 😀

lucecita
30. dec 2011

človek odíde na chvíľku od PC a vy tu popíšete kvantum toho 😀 😀 😀 varím cestovinky penne na obed s kuracím mäskom, zeleninkou a šľahačkou a už sa neviem dočkať, kedy to bude 😉

fifitko25
30. dec 2011

@lucecita mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, štartujem auto a vyrážam 😝 😝 😝

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a tak ja ešte vydržim par mesiačikov.. ale mne je u mamky aj tak dobre .. 😉 🙂 ja si nesťažujem ale aj tak najlepšie je samím

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

možem pit alchemilkový caj pocas mrchy? lebo som sa docitala ze nie, potom zase ze hej... moze sa pit stale, ci treba dake prestavky?

vardzikova
30. dec 2011

@bubacik5 len kedy to bude ha?

kandee1201
30. dec 2011

@vardzikova ale bude neboj ved sa este snazis kratko nestresuj
😉

bubacik5
30. dec 2011

@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a
@chorucka dakujem baby za vysvetlenie 😀 hned mam v tom jasnejsie, a chcela by som v kostoliku svadbu 😀

vardzikova
30. dec 2011

@kandee1201 ale ja som chcela aby sa to podarilo na prvy krat.. 😀 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@vardzikova my byvame sami, postavili sme si domcek... a je nam fajn 🙂 a aj nasi maju sukromnie... lebo tiez sme byvali u nich...

@lucecita aj ja prídem s @fifitko25 :D

kandee1201
30. dec 2011

bola som kupit tehu testy 😅

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@bubacik5 za malicko, urobte si tak, aby ste boli spokojní 🙂

kandee1201
30. dec 2011

@vardzikova to chce asi kazda ☹ dockame sa aj my 😎

bubacik5
30. dec 2011

@vardzikova ale Kati, ja niesom vestkyna 😝 ale ked si ma strcis do susky, tak ja ti tam tie potvorky navygujem 😀 😀 😀

lucecita
30. dec 2011

@fifitko25 @l_e_n_o_c_k_a kľudne prídite, je toho dosť 😀 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a takže novostavba a ako sa vam byva dobre čo?

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita aj ja chceeeeeeeeeeeeeeem.. a o čo tu vlastne ide? 😎 😀

kandee1201
30. dec 2011

odkedy som vas objavila uz ani facebook nepotrebujem 😀 😀 😀 len tu cumim 😕

bubacik5
30. dec 2011

@kandee1201 tu je taka zaujimavejsia diskusia a partia :D

fifitko25
30. dec 2011

@kandee1201 inak tiež som tu častejšie ako na FB 😀