Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a nauku maju asi len katolici Ja som ostala evanielicka len obrad bol v kat.kostole
Baby, bratrancovi som dala prehrat z VHS na DVD kadejake rodinne oslavy, a teraz to uz treti den prepalujem sestre, uz mi z toho drboší 😀 a ked si to vecer pustim, normalne na mna dolahne nostalgia... ani pri nasej svadbe nie som taka rozcítena :D
@chorucka ano viem, ze nauku maju len katolici... ale zas moja znama bola katolicka a brala si evanjelika a fararko ich asi 3 krat zavolal na faru a rozpravali sa... ale to zalezi od farara
@vardzikova no to poznam, ja som na to skoro rovnako... neostava nam nic ine, len drzat klapacku, pokial nebude nieco lepsie na obzore
@vardzikova ale budeeeee, este o tom nevie ale bude obletovat okolo detiiiii 😉 😀 😀 😀
človek odíde na chvíľku od PC a vy tu popíšete kvantum toho 😀 😀 😀 varím cestovinky penne na obed s kuracím mäskom, zeleninkou a šľahačkou a už sa neviem dočkať, kedy to bude 😉
@l_e_n_o_c_k_a tak ja ešte vydržim par mesiačikov.. ale mne je u mamky aj tak dobre .. 😉 🙂 ja si nesťažujem ale aj tak najlepšie je samím
možem pit alchemilkový caj pocas mrchy? lebo som sa docitala ze nie, potom zase ze hej... moze sa pit stale, ci treba dake prestavky?
@bubacik5 len kedy to bude ha?
@vardzikova ale bude neboj ved sa este snazis kratko nestresuj
😉
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a
@chorucka dakujem baby za vysvetlenie 😀 hned mam v tom jasnejsie, a chcela by som v kostoliku svadbu 😀
@kandee1201 ale ja som chcela aby sa to podarilo na prvy krat.. 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova my byvame sami, postavili sme si domcek... a je nam fajn 🙂 a aj nasi maju sukromnie... lebo tiez sme byvali u nich...
bola som kupit tehu testy 😅
@bubacik5 za malicko, urobte si tak, aby ste boli spokojní 🙂
@vardzikova to chce asi kazda ☹ dockame sa aj my 😎
@vardzikova ale Kati, ja niesom vestkyna 😝 ale ked si ma strcis do susky, tak ja ti tam tie potvorky navygujem 😀 😀 😀
@fifitko25 @l_e_n_o_c_k_a kľudne prídite, je toho dosť 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a takže novostavba a ako sa vam byva dobre čo?
@lucecita aj ja chceeeeeeeeeeeeeeem.. a o čo tu vlastne ide? 😎 😀
odkedy som vas objavila uz ani facebook nepotrebujem 😀 😀 😀 len tu cumim 😕
@kandee1201 tu je taka zaujimavejsia diskusia a partia :D
@kandee1201 inak tiež som tu častejšie ako na FB 😀
@bubacik5 ovela zaujimavejsia 😉

@purina12345 no mam problem viacej pit ale ze by to malo nieco spolocne z hlienikom? Utekam si varit alchemilku Dik