icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ja už o tej mojej viem mesiac....vtedy som mala depku ako hrom, krámy mala nepravidelné, často len s vyvolávačkou a ja mám stále pravidelné a aj tak nič 😒 potom to prešlo, ale pozvanie na spoločný silvester sme odmietli, nemohla by som tak dlho počúvať len o bábätku 😒 a dnes keď som videla ten obrázok, tak zas som smutná....ono to síce zase prejde, len to vydržať a nemyslieť na to....

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova snažím sa....no krásny ovu test 🙂 paráda 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu aj ja hovorim taky červeny som nemala ešte nikdy.. podľa mna tie čo som mala tak neboli dobré

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova a aké máš teraz?

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu ja mam teraz Rapi clear .. a ty aky použivaš?

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@kikaneu ja viem ako sa citis, poznam to... ale prebolí to, ked uvidime na nasich testikoch // 🙂 ako pisala
@vardzikova treba pozitivne mysliet, i ked vzdy sa neda 😅

kikaneu
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a tak, tak, aspoň sa snažiť, no nie 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a noo pozeram že už sa pomaličky učiš 🙂 šikuľka 😉 🙂

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@vardzikova
@kikaneu 😉 😉 😉

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova ja mám Alice

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

ozaj baby, ake su vase skutocne mena? bo moje podla NICKU je asi jasne 😀 pochvalte sa 🙂

kikaneu
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ja som Kristína 🙂

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@kikaneu noo to som si tipla správne 🙂

kikaneu
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a bolo to ľahké, však? 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu no tie som mala aj ja a vždy bol iba duch .. podľa mna niesu dobré tebe niekedy vyšiel?

kandee1201
30. dec 2011

@vardzikova iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii skac na mileho 😀

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a moje meno je Katka 😉

vardzikova
30. dec 2011

@kandee1201 nemožem ho tak uštvať vššššetko bude neboj ... večeeeeer 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@kikaneu anooo, ale napr. @kandee1201 , @fifitko25 , ci @bubacik5 tak to netusim 🙂

kikaneu
30. dec 2011

moje dnešné tiramisu 🙂 krájať ho budem až zajtra, potom zas odfotím 🙂

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova minulý cyklus mi prišli až po ovu, tak už len negatívne vychádzali a tento cyklus som robila dva dni pred ovu, to bol duch a deň po ovu už bol biely...tak neviem a tie rapiclear si kde kúpila?

kandee1201
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ja som Katka

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu v lekarni som si ho kupila .. podľa mna tie čo maš niesu dobre .. lebo ako mne sa trošičku zafarbovali ale nie až tak ako by mali.. ale toto je uplne perfektne.. a pozeram že si pridalal fotku .. mnam

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova hm, tak aj ja si kúpim tie rapiclear 🙂 dík za tip 🙂 no, už sme chutnali, lebo trochu sa mi zvýšilo, tak som urobila aj do takej malej dózy, no ešte neboli piškóty celkom zmäknuté, ale i tak to chutilo perfektne 🙂

vardzikova
30. dec 2011

@kikaneu tak to ti verim moja chuť musi byť uplne perfektna... a toto si chod kupiť

kikaneu
30. dec 2011

@vardzikova 🙂 pôjdem, po výplate 🙂 to stíham, keďže som už v čakacej fáze 🙂

zuzanka9999
30. dec 2011

@eri28 tak to neva moja mam nikdy nebola na vysetreniach a podarilo sa im po 8 rokoch.

zuzanka9999
30. dec 2011

@kikaneu aj ja mam ju vtedy mat🙂)))

kikaneu
30. dec 2011

@zuzanka9999 čo? mrchu? 🙂

delideli
30. dec 2011

@kikaneu : neboj budeme mat aj my take fotky 🙂..viem ako sa citis, moja jedna spoluziacka rodila druhe babo pred vianocami a to mala PCO, dalsie dve cakaju,jedna druhe a druha tusim uz tretie..a pred vianocami sme boli vonku s kamosom a ten sa tiez akurat chvalil s druhym, ze to vzali hopom jedno a hned duhe..nie je to lahke pocuvat to zo vsetkych stran..😖