icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
31. dec 2011

@vardzikova tak dufam,ze to aj vyslo 😀 😀 😀 .krasneho silvestra este raz 😀

anait
31. dec 2011

@lucecita ahoj, to ja neviem koľký som DC, ja to nesledujem voľajako zatiaľ vôbec...a myslím, že problém preto, lebo už dlhšie nepoužívame žiadnu ochranu a ništ...a potom ešte moje zdravotné problémy predchádzajúce...uvidíme 🙂 my sme to ešte nespustili, až v novom roku ideme na to 😉

anait
31. dec 2011

Uf, nezvládla som to ani všetko dočítať od včera, šak vy píšete ako divé...apropo tie grafy, čo tu stále dávate...ako sa to tam zapisuje?

fifitko25
31. dec 2011

Dievcence moje zlaté, bolo mi cťou spoznať vás v tomto super fóre 🙂 Dúfam, že aj v dalších dňoch tu budeme spoločne klábosiť 😀 a Čo do nového roku? To, Čo si v kutiku duse všetky zelame.... Teda samé fazuľky 😉 veľa lásky od partnerov, horu peňazí, oceán šťastia a vesmír zdravia.... Na zdravie ! 😎

vardzikova
31. dec 2011

@lucecita mojka napisala si to perfektne 🙂 😉

vardzikova
31. dec 2011

@spula22 dakujem mojka

fifitko25
31. dec 2011

@vardzikova uz máte odsnazilkované?? 😉

kandee1201
31. dec 2011

Aj ja sa pripajam tehulky prajem vam aby ste to stastne dotiahli do konca,snazilky a nam prajem plodny stastny rok nech sa uz dlho nesnazime a tesime sa z
// 😉

lucecita
31. dec 2011

@purina12345 micka, mám na teba otázočku...dnes pred chvíľkou som malá takú silnú ostrobodavú bolesť v pravom vaječníku...mohol to prasknúť folikul? to som ešte nemala až takto intenzívne...a preistotu sme to potvrdili snažilkovaním 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
31. dec 2011

@vardzikova akože, šak ja všetko píšem perfektne, nieeeeee? 😕 😨 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
31. dec 2011

@gelinka75 myslíš, že som mohla cítiť ako praskol či čo to bola za bolesť?

vardzikova
31. dec 2011

@fifitko25 nieee čosi .. ešte sa neda .. momentalne sedime s rodičmi v obyvke a pozrame panelak takže ja to vidim až na novy rok t.j.okolo jednej rano 🙂

vardzikova
31. dec 2011

@lucecita jaasne mojka ty si supiš 😉 😀 inak robila som si dnes dalši ovu test a už bol slabši ako včera .. takže ovulka už pomaličky odchádza

fifitko25
31. dec 2011

@vardzikova jaaaaaj 🙂 🙂 tak to bude pekne novorocne 😉 my sme dnes tiež zdrhli od našich na byt, akože po sampus 😝

fifitko25
31. dec 2011

MilAcikovia Všetko naj v novom roku!!!!

eri28
1. jan 2012

caute zienky mame rok 2012 😉 , krasne cislo pre mna az magicke z mojim som si povedala, ze tento rok bude pekny ,lebo budeme mat minco 😉 , dufam,
inac pekne mi narastli prsia tento mesiac postivo, este jeden a antikoncepcii je dufam koniec, aj brusko mam velke hormony......
silvestrovska noc bola super.....
opila som sa skoro, a zaspala, cize o pol noci som bola triezva.... 😉
ale prepadava ma v noci hlad a nad ranom papavam, cize som tu prva...
a dnes jupiiiiiiiiiii do prace...

gelinka75
1. jan 2012

ahojte baby, krasny novy rok 2012 🙂 🙂 ja som mala nafigu silvestra, od 8 mi bolo poriadne zle a do polnoci som 2x vracala, cize som uplne vyradena, lezim a som slaba ako mucha, ziadny pripitok, iba som po leziacky zazelala mm stastny novy rok, chudacik ani on nepil, som nam pokazila celeho silvestra ☹ ☹ 😔

purina12345
1. jan 2012

@lucecita tak to je dobre že ste poistili lebo je dosť možné že to bola tá chvíľa 😉
Ahojte kočky, pekne ste oslávili? tak ja som sa divila že som do pol noci nezaspala 😀
tak ja už vešiam teplomer na klinec, teplotka konečne našla správny smer tak som rada
http://www.fertilityfriend.com/home/purina

purina12345
1. jan 2012

@gelinka75 fúha moja, a z čoho ti mohlo byť tak zle?

gelinka75
1. jan 2012

@purina12345 neviem, strasne som slaba, dnes mam dostat aj mrchu, zatial nikde neni, teplotu som nemerala, ale vcera klesla

purina12345
1. jan 2012

@gelinka75 moja, tak dúfam že sa dáš skoro do poriadku, ľažkaj si a pekne odpočívaj, škoda že si nemerala aj dnes

gelinka75
1. jan 2012

@purina12345 nebola by smerodatna teplota, lebo mam v sebe aj paralen, sa mi zda ze mam aj teplotu, no ved snad to dnes prejde 😔

fifitko25
1. jan 2012

@gelinka75 jej a nemáš náhodou fazulku?? Možno ti bolo z toho zle 😉

purina12345
1. jan 2012

@gelinka75 @fifitko25 ináč aj mňa to ako prvé napadlo 🙂

fifitko25
1. jan 2012

Ináč tiež sa cítim pod psa ☹ mám strašne silnú nadchu a uz aj hlas mi skáče... Bojím sa, aby to neovplivnilo naše snazilkovanie ☹

delideli
1. jan 2012

@gelinka75 : no ja silno drzim palce, aby ten pokazeny silvester mala na svedomi fazulka 🙂
@fifitko25 : neboj vajicka aj spermie su huzevnate bunky, tie len tak nieco neskoli 🙂
@purina12345 : tak super 🙂 krasny grafik..a ako sa citis?
ja som dufala,ze po vysadeni tych femi kvapiek budem mat klud od bolestivych prs a vcera to zacalo,dnes uz zas paradne bolia..do MS mam este tyzden,tak si zas potrpim..a od ovulky ,zhodou okolnosti, sa mi este aj motava hlava,najma vecer,ale to bude isto od krcnej chrbtice..vidim,ze to na mna moje telo skusa.. 🙂 ale tentokrat sa nenecham oblbnut 😀 stavim sa,ze az sa raz zadari,nebudem mat priznaky ziadne..
@eri28 : tak drzim palce,nech sa predsavzatie s mimcom poari splnit.. 🙂 a nech ti dnes rychlo zbehne robota..

fifitko25
1. jan 2012

@delideli Och to Dúfam, teplotu zatiaľ nemam, ale aj tak snáď to rýchlo prejde.... A teba bolia prsia bez tých kvapiek??

delideli
1. jan 2012

@fifitko25 : aj bez nich, minuly cyklus sa to objavilo prvy krat,podozrievala som preto tie kvapky a skusila som ich tentokrat nebrat..ale zda sa,ze prsiam sa to zapacilo a nafukuju sa veselo zas.. 🙂 aj predtym som ich obcas mavala citlive,ale nie tak silno a nie tak dlho pred MS..no kazdopadne ja som za tie 4 cykly snazenia vystriedala uz tolko tehu priznakov,ze uz ma nic neprekvapi 🙂

gelinka75
1. jan 2012

@purina12345
@fifitko25
@delideli baby ste zlate, nebude to fazulka, boli ma zaludok, ale fakt je, ze toto mam prvy krat v zivote, musela som dajaky virus poriadny chytit ☹

delideli
1. jan 2012

@gelinka75 : ja som uz parkrat crevnu virozu mala a je to pekny hnus, vacsinou to ale za den dva prejde,aj ked jedna ma zlozila na tzyden..tak nech si skoro fit a keby to predsa len bola fazulenka,tak predsa len este drzim palce 🙂