Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ja cakam mrchanu 17-18.1 dufam ze nepride Skoro rok sa snazime ak sa to da tak povedat ale boli tam nejake problemy az do augusta
@lucecita milačik ja som v praci .. vieš ja si nemožem dovoliť oddychovať .. vieš .. ale ty si pekne krásne poležkaj.. inak som ti nehovorila v stredu nám prídu konečne namontovať kuchynskú linku neskutočne sa teším
@lucecita aj ja som ju jedla, ale došla a ďdalšiu som nekúpila 🙂 kašlem to 🙂
hľadala som ako dlho trvá spermiám kým dôjdu k vajíčku 🙂 a kým teda dôjde k preniknutiu spermie do vajíčka, prejde tak 6-8 hodín 🙂
@vardzikova
vždy som vedela, že tie knihy čo som si nakúpila sa mi zíjdu 🙂
@lucecita tak to sme tu tak po sebe.....tak ako sa poznám..mne príde isto skôr
@vardzikova cicka, máš kýsi divný ten graf 😀 si si istá, že meriaš už správne? 😝 😝 😝
čítala som to pár strán dozadu, že vám ju idú montovať a obrážteky som videla na fcb 😀 😀 😀 😀 idem si nachvíľku ľahnúť, ostalo mi nejak blbie ☹ ☹
@vardzikova a kde pracuješ?..resp..ako čo?
@kikaneu ty si perfektná 😀 😀 tak to znamena že ak sexujeme v noci tak do rana by už tam žralok mohol byť nie? nooo tak to poviem manželikovy ..
@vardzikova tak ano..záleží či máš pravidelne...netreba sa stresovať...nepríde...počkáš...a uvidíš....potom by si tú sviňuchu čakala..s tým pocitom ,že nie si...a bolo by to horšie...radšej sa aspoň v kútiku duše tešiť..že to možno vyšlo 🙂
@lucecita ja neviem mojka.. ja som z toho merania už chora.. do riťovej riti 😠 ,,, jaaj takže si informovana o všetkom dobre dobre ,, mojka jasnačka chod si ľahnuť ked ti je na grc 😝 😀
@mattuliatko30 pracujem v renaulte ako asistentka príjmu 😀
@chorucka tak zatiaľ si posledná.....máme to tu od 11 teho...do 18 teho 🙂
@mattuliatko30 moja keby si vedela ako sa tešim ...už mi z toho začina riadne hrabať 😖 😀
@vardzikova
@lucecita jááj dievčatá 🙂 vy ste prípady 🙂 keby sa mi chcelo, tak vám aj všetko prepíšem, čo som sa tam dočítala, čo všetko musia spermie prekonať, aby sa k tomu nášmu vajku dostali 🙂 jasné, možno sme všetky tri a o chvíľu už len fotočky dvojčiarkových testov budeme pridávať a konzultovať 🙂
a mimochodom, mňa zas začalo popichávať v tom mojom pravom vaječníku, už asi 3-4 dni som mala pokoj a pred cvhíľou znovu....
@kikaneu milačik my sme tu všetky súce na psychiatriu 😀 😀 😀 😀 bez akýchkoľvek výnimiek nemysli si 😀 😀 .. a ty si už po ovulke? ktory den DPO si?
@vardzikova ja si nič nemyslím, veľmi dobre to poznám podľa seba 🙂 ja 7DPO 🙂 kukni ak chceš 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@vardzikova no pozor na slova do nedavna som si myslela ze patrim na psych. ale dnes som bola na CT mozgu a mam ho este na spravnom mieste 😀 😀 😀 (len ci aj funguje spravne ze?!)
@vardzikova tak super....aj ja som v práci 🙂)) radosť pracovať
@vardzikova tak to ti verím..... 🙂)) veď kto by sa netešil??
@kikaneu už si 7 den .. no kukaj ako to rychlo zletelo .. ja som dnes ktory den ani neviem... 😀 😀 😀 😀
@chorucka 😀 😀 😀 😀 😀 ty si šišina 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 no poviem ti .. teraz som bola za šefom si vybaviť dovolenku lebo ju potrebujem , som veľmi vyčerpana.. beriem od stredy takže mam 5 dni nato aby som sa dala dokopy 😔
@vardzikova letí to, letí 🙂 a program mám do víkendu nabitý, aj sa teším...no napriek tomu, že už dovolenkujem dosť dlho si ako oddýchnutá nepripadám....dnes mám unavené oči a zajtra to bude ktovie čo 🙂 ale pohoda, a tebe to len a len prospeje, keď si oddýchneš 🙂 a mimochodom, môj manžel je z PO 🙂
@kikaneu no už som prišla nato dnes som 5 DPO 😀
Baby ja by som dnes ziedla co ziedla zozrala celu chladnicku 😀 😀 a co to budu za chute pocas tehu sa tesim
@chorucka nerozčuľuj sa, škodí to 🙂 teraz vysávam, ale keď skončím, tak vám prepíšem, čo som čítala v tej encyklopédii 🙂
@vardzikova

@mattuliatko30 ja si test robim až ked mi mešá , minulý cykus mi meškala dva dni .. tak som to logicky že nevydržala ale teraz som si povedala že až ked bude meškať týžden až potom urobím 😖