icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova aha tak ked z masivu tak asi dobre neviem no 😉 aj ja chcem ist do polska ked budem robit kuchynu nemaju ty co ti robili aj stranku ze pokukam? 😕

vardzikova
2. jan 2012

@chorucka mojka už som to pochopila .. vieš mne ako blondinke kym zapne tak .. to trošku potrva

vardzikova
2. jan 2012

@kandee1201 stranku nemaju ale popozeram doma .. či nahodou ..lebo teraz nemam pri sebe vizitku 😉

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova tak ja mám..mne sa dá..aj na očerku ísť s deťmi...tak je super...

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 no moja kolegina tiež tu očr využiva min . 3x do roka ona to ma asi namiesto dovolenky 🙄

chorucka
2. jan 2012

@kandee1201 to len cisto teoreticky 😀 😀 😀 😀 Uz som ho aj v duchu pretoto

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova to aj ja poznám (teda viem, že taká dedina existuje) 🙂 ja z ďaleka, Veľký Lipník v okrese Stará Ľubovňa 🙂

bubacik5
2. jan 2012

@vardzikova no ktovie, ci teda bola alebo nebola. uz mam z toho velku hlavu... ☹ asi sa nakonec na vsetko vykaslem

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu a ako ste sa dali do kopy? ked ste z takej dialky?

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova tak zatiaľ nebol problém...tak sa dá...tých pár dní vydržia..nie?...veď deti nebudú večne malé....

vardzikova
2. jan 2012

@bubacik5 moja nemožeš tak rozmyšľať ved keksikovať ste keksikovali nie? a nie len dva dni v mesiaci? 😖

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 no ako jasne .. ked ta ma kto v praci zastupiť ale ked ona ide na očr tak ju zastupujem ja.. čiže musim stihať aj svoju ale aj jej pracu

kikaneu
2. jan 2012

Z milióna spermií v mužskom ejakuláte ich menej než tisíc dopláva do vajíčkovodu. Kyslé prostredie v pošve môže zabiť mnoho spermií, ďalšou prekážkou je hlien v kŕčku maternice, ktorý blokuje vstup do maternice. V maternici môžu obranné bunky napadnúť spermie ako bunky pre ženu cudzorodé. Spermie z ejakulátu musia byť schopné pomocou chemických látok rozrušiť vrstvu akrozómu na povrchu hlavy spermie. Tieto zmeny vyžadujú určitý čas - 6-8 hodín - a sú predpokladom na oplodnenie. Chemické bariéry dovolia iba jedinej spermii preniknúť do ľudského vajíčka.
@chorucka
@vardzikova

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova chodila som v Prešove na výšku 🙂 a akosi sme sa našli a už nerozišli 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu paaaaaaaaaaaane boooooooooooooože čo to je ? tak teraz ked budem možno tehu tak to je akoby som vyhrala v loterii.. ved to je komplikovane .... 😨

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova no tak ale buďme radi, že máme prácu 🙂

chorucka
2. jan 2012

@vardzikova ty pocuvaj ju zahovaras a kto jej pradlo povesa hmm ledva kvoli nam povysavala
@kikaneu a ty zlatino kasli na linku a sup pisat infosky to je teraz viac potrebne ako polska linka 😀

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu jeej že našli a nerozišli.. pekne si to napisala a byvate teraz kde?

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova teraz tu u našich na dedine 🙂 máme celé podkrovie pre seba, je to ako 3 izbový byt 🙂 je nám super, už len mať vlastnú kuchyňu a bábo 🙂

kikaneu
2. jan 2012

@chorucka všetko som stihla, neboj 🙂 vysávač sa musí dobiť 🙂
idem si dať kávu, tak potom sa tu zjavím, neskôr
@vardzikova a máš pravdu, je tam toľko prekážok, že až....proste otehotnieť nie je také jednoduché ako by sa mohlo zdať 😒

kandee1201
2. jan 2012

@chorucka asi beres nejake povzbudzujuce tabletky haha napr.macu 😀 😀 😀

chorucka
2. jan 2012

@kikaneu tak ako mame potom otehotniet ja nemam stastie v loterii ☹ ☹ ☹

azzura
2. jan 2012
chorucka
2. jan 2012

@kandee1201 ja som povzbudena od puberty 😀 😀

azzura
2. jan 2012

blondina, som urobila velku foto a dlho mi to potom stahovalo 😀 😀 😀

delideli
2. jan 2012

@kikaneu : tak dufam,ze vsetci nasi chlapi maju tu spravnu spermiu,ktora vsetko toto prekona 🙂

azzura
2. jan 2012

@chorucka ale ovu testy sa nesmu robot rano, len tehu testy

chorucka
2. jan 2012

@azzura pekne Ja som si robila rano a teraz si idem este asi jeden lebo si ma nakazila 😀

azzura
2. jan 2012

@chorucka ale dufam že si moc nepila. Potom ukaz 😀 😀 😀 😀

chorucka
2. jan 2012

@azzura ja si robievam rano vzdy a som spokojna