Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu mojka a to je kde u nás na dedine? 😝
@mattuliatko30 no to ako určite ...
@kikaneu a ja som si niekedy myslela že to musi vyjsť na prvu šupu
@azzura supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer takže ovulka prebehne do 36 hodin .. 😀
teraz citam na mamaaja.sk pise tam jedna kocka ze uz dvakrat otehotnela v den po mrche a nie cez plodne dni.Ta to ako to 😕
@azzura milačik ak maš možnosť tak sa vrhni na manželika 😀
@vardzikova asi, vsak teplota napovie viac 😀
@kandee1201 tomu sa moja hovori ščesce od boha 😀
@vardzikova že musi este daco dopisat 🙂
@azzura len teplota ti povie až vtedy ked ovulka bola a nie kedy bude .. takže ja by som keksovala dnes a určite aj zajtra .. aj pozajtra 😀 😀
Ahojte, baby v piatok som bola 13DC, presne v ten deň som bola u lekára na folikulometrí, povedal mi, že tam mám jeden dominantný folikul o veľkosti 15mm a že teoreticky by sme sa s mm mohli snažiť tak pondelok, utorok, stredu, že vtedy dorastie do správnej veľkosti. Ja som si kúpila aj ovu testy, ktoré som si začala robiť od soboty, boli tam slabé čiarky, samozrejme myslela som si, že budú silnieť aj podľa slov lekára, ale dnes som si urobila ďalší a je tam ešte slabšia čiarka ako dni predtým. Pritom bolesti v podbrušku stále pociťujem, síce už nie také intenzívne ako cca pred 2 dňami. Neviete mi poradiť, či ovulka ešte môže prísť?
@vardzikova ta keby aj mi mali take scesce
@kandee1201 su aj take pripady ked otehotneli cez mrchu
@azzura jjooj .. no tak nech dopisuje .. aby to už bolo 😀 my sme keksikovali v štvrtok, piatok, sobota, nedela a včera už bola pauza 😀 ved kde kto toľko videl sexovať 😀
@vardzikova ale pred ovulkou teplota by mala klesnut
@vardzikova zajtra odovzdava projket, tak na nom maka. Aj my sme minule furt sexikovali a teraz sme to obmedzili
@soni1 mojka ide aj o to aky tym ovu testov maš? najlepši je repi clear ... ovulka bude jedine vtedy ked prvu čiarku maš silnejšiu ako tu kontrolnu ,, ja som ovulku mala až na 15dc
@azzura moja ja neviem ja z tej mojej teploty viem prd rozoznať .. 😀
@azzura jaaj a nemože to dopisať neskôr? ved to je len pol hodina alebo možno budete ešte rychlejši 😀
@vardzikova sú to testy woman secret
@vardzikova nechcem ho stresovat, vsak on sa priplichti do spalne 😉 vsak som mu otrcala ovu test pred nosom dost dlho 😀 😀
@soni1 skus si kupiť repi clear a vyskušaj , ja som si robila ovu testy lusy ci lucy čiake to boli ale vždy mi vyšiel iba duch a ked som vyskušala tento tak hned tam bola silna čiaročka .
@azzura jaaj takže vie čo ho čaka 😀 😀 😀 ty si ale potvora , aj ja som mojmu ukazovala ked sommala ovulku aby vedel že užje .. lebo sama len vypytova.. no čo už si ju mala .. a tak som mu to rovno ukazala a vedel čo tym chcem povedať
@vardzikova Ďakujem, mám doma aj rapi clear, ale len jeden kus, takže ten skúsim zajtra.
@vardzikova jasne že vie co ho caka, od rana sa ma pytal ze kedy testnem
Jemine tie ovulačné testy sú drahé... máte niektoré link, resp. tip na nejaký odskúšaný lacnejší? 😉

a vculek kedy sexikovat, hned ci az vecer, ci 😎 😎 😎