icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
2. jan 2012

a vculek kedy sexikovat, hned ci az vecer, ci 😎 😎 😎

azzura
2. jan 2012

@chorucka ja sa riadim pribalovym letakom a tam je napisane robit poobednajsích hodinach, ja som si rano nikdy nerobila ovu test

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu mojka a to je kde u nás na dedine? 😝

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 no to ako určite ...

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu a ja som si niekedy myslela že to musi vyjsť na prvu šupu

vardzikova
2. jan 2012

@azzura supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer takže ovulka prebehne do 36 hodin .. 😀

kandee1201
2. jan 2012

teraz citam na mamaaja.sk pise tam jedna kocka ze uz dvakrat otehotnela v den po mrche a nie cez plodne dni.Ta to ako to 😕

vardzikova
2. jan 2012

@azzura milačik ak maš možnosť tak sa vrhni na manželika 😀

azzura
2. jan 2012

@vardzikova asi, vsak teplota napovie viac 😀

vardzikova
2. jan 2012

@kandee1201 tomu sa moja hovori ščesce od boha 😀

azzura
2. jan 2012

@vardzikova že musi este daco dopisat 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@azzura len teplota ti povie až vtedy ked ovulka bola a nie kedy bude .. takže ja by som keksovala dnes a určite aj zajtra .. aj pozajtra 😀 😀

soni1
2. jan 2012

Ahojte, baby v piatok som bola 13DC, presne v ten deň som bola u lekára na folikulometrí, povedal mi, že tam mám jeden dominantný folikul o veľkosti 15mm a že teoreticky by sme sa s mm mohli snažiť tak pondelok, utorok, stredu, že vtedy dorastie do správnej veľkosti. Ja som si kúpila aj ovu testy, ktoré som si začala robiť od soboty, boli tam slabé čiarky, samozrejme myslela som si, že budú silnieť aj podľa slov lekára, ale dnes som si urobila ďalší a je tam ešte slabšia čiarka ako dni predtým. Pritom bolesti v podbrušku stále pociťujem, síce už nie také intenzívne ako cca pred 2 dňami. Neviete mi poradiť, či ovulka ešte môže prísť?

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova ta keby aj mi mali take scesce

azzura
2. jan 2012

@kandee1201 su aj take pripady ked otehotneli cez mrchu

vardzikova
2. jan 2012

@azzura jjooj .. no tak nech dopisuje .. aby to už bolo 😀 my sme keksikovali v štvrtok, piatok, sobota, nedela a včera už bola pauza 😀 ved kde kto toľko videl sexovať 😀

azzura
2. jan 2012

@vardzikova ale pred ovulkou teplota by mala klesnut

azzura
2. jan 2012

@vardzikova zajtra odovzdava projket, tak na nom maka. Aj my sme minule furt sexikovali a teraz sme to obmedzili

vardzikova
2. jan 2012

@soni1 mojka ide aj o to aky tym ovu testov maš? najlepši je repi clear ... ovulka bude jedine vtedy ked prvu čiarku maš silnejšiu ako tu kontrolnu ,, ja som ovulku mala až na 15dc

vardzikova
2. jan 2012

@azzura moja ja neviem ja z tej mojej teploty viem prd rozoznať .. 😀

vardzikova
2. jan 2012

@azzura jaaj a nemože to dopisať neskôr? ved to je len pol hodina alebo možno budete ešte rychlejši 😀

soni1
2. jan 2012

@vardzikova sú to testy woman secret

azzura
2. jan 2012

@vardzikova nechcem ho stresovat, vsak on sa priplichti do spalne 😉 vsak som mu otrcala ovu test pred nosom dost dlho 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

@soni1 skus si kupiť repi clear a vyskušaj , ja som si robila ovu testy lusy ci lucy čiake to boli ale vždy mi vyšiel iba duch a ked som vyskušala tento tak hned tam bola silna čiaročka .

vardzikova
2. jan 2012

@azzura jaaj takže vie čo ho čaka 😀 😀 😀 ty si ale potvora , aj ja som mojmu ukazovala ked sommala ovulku aby vedel že užje .. lebo sama len vypytova.. no čo už si ju mala .. a tak som mu to rovno ukazala a vedel čo tym chcem povedať

soni1
2. jan 2012

@vardzikova Ďakujem, mám doma aj rapi clear, ale len jeden kus, takže ten skúsim zajtra.

azzura
2. jan 2012

@vardzikova jasne že vie co ho caka, od rana sa ma pytal ze kedy testnem

chorucka
2. jan 2012

@azzura tak teraz mi ukazalo slabsie // ako rano hnusny mobil nechce sa spojit cez Blu.z notebookom skusila som so aj cez skener ale nevydno tie // dobre Musim pockat asi na mm cez jeho mobil poslem fotku

anait
2. jan 2012

Jemine tie ovulačné testy sú drahé... máte niektoré link, resp. tip na nejaký odskúšaný lacnejší? 😉

azzura
2. jan 2012

@chorucka ale 2 hodiny pred testom by si mala obmedzit tekutiny. Cudne, že vyslo slabsie ako rano. Ale aj tak snazilkujete

azzura
2. jan 2012

@anait su drahe, ale co uz neurobis pre vytuzene babo 😉