icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
2. jan 2012

@vardzikova noooo, on je super, ale kompenzuje to tým, že môže sedieť na nete a písať článok 😀 😀 ale tak to zasa bude pekná dovolenka, keď budete mať kuchyňu...a aj spotrebiče už máš všetky?

monika707
2. jan 2012

@kandee1201 som sa čudovala ked prvy mesiac po vysadeni moc nemeškala, ale nevadi ked teraz skonči mracha ideme snažilkovať snad sa to podari, budem mat aj dovču aj ked až koncom januara ale čo z toho ked vtedy by mala zase prist ☹

kandee1201
2. jan 2012

@monika707 tak nech sa ti zadary to snazilkovanie 😉

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova to aj ja 🙂 no necháme sa prekvapiť 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita jaaaj no tak vieš ako sa hovori niečo za niečo .. 😀 no ved to ,,, že to bude nie dovolenka ale pracička.. ale ako si pisala konečne budem mať kuchynu na ktoru čakam už ani neviem ako dlho,, spotrebiče tak treba nam ešte kupiť sporák, ladničku a všetko ostatné ja mám lebo pol roka sme bývali vpodnájme takže take niečo ako mikrovlna, mixér, a dalšie už mám 😀

chorucka
2. jan 2012

@anlady dosiel ten mail tak ako mal?

chorucka
2. jan 2012

@vardzikova zlatino my sme si kupovali ties linku v polsku Poliak vravel ze vstavane spotrebice nam budu pasovat a prd mm musel prerabat niektore skrinky a na rampe sa nam odliepa okolo svetiel paska Ja uz nechcem z polska ani koberec 😠

monika707
2. jan 2012

@kandee1201 dakujem možem sa ťa opytať máš neaku skúsenosť s vitamínmy calibrum babyplan?

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu joj mojka viela si to smiešne video na internete ,, ako idu spermoše k vajku a potom zo zadu vyjde spermoš v ustach ma ružu všetky sa pozeraju na nho a on si pekne krásne ladne vojde do vajka 😀 😀 😀

bubacik5
2. jan 2012

@vardzikova tak pridi, urobim ti kavicku 😀

vardzikova
2. jan 2012

@chorucka a ja ti poviem že my sme si kupovali v podstate všetko z polska a ja som spokojna.. nadmieru ,, mojka ale ved to je preto aby ste sa nenudili 😀

kandee1201
2. jan 2012

@monika707 nemam ziadnu vlastne som este ani vitaminy nezacala pit akurat tak achemilkovi cajik

lucecita
2. jan 2012

@vardzikova no teda a spálňu už máte?

vardzikova
2. jan 2012

@bubacik5 teeraz na noc? ta čo si .. 😀 😀 😀 a inak ty si odkial?

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova to kde najdem to videjko? 😀

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova heh, my ženy máme rady romantikov 🙂 nevidela, no viem si to predstaviť

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita nie milačik spalnu ešte nemame a sme sa smiali s mm že budeme spať len na matracoch lebo peniažky sa nam nenávratne mínajú

monika707
2. jan 2012

@kandee1201 ja som si ich naposledy v lekarni kupila doporučila mi ich kamaratka brala ich ked bola tehotna a tušim aj pred tym tak uvidime snad pomože aj to 🙂

kandee1201
2. jan 2012

@chorucka ale ved na slovensku je vsetko z polska

vardzikova
2. jan 2012

@kandee1201 počkaj skusim pohľadať a potom ti dam link

kandee1201
2. jan 2012

@monika707 rozmyslam kupit nieco aj ja

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu idem skusiť pohľadať

kandee1201
2. jan 2012

@vardzikova sa zasmejeme aspon

chorucka
2. jan 2012

@vardzikova tak ste asi mali stastie

bubacik5
2. jan 2012

@vardzikova tak to sa ti podarilo 😀 😀 😀 uz sa ma to pytas 3 krat :D som puma senicka, ale teraz zijem prechodne na Brezovej 🙂

monika707
2. jan 2012

@kandee1201 v lekarni ti da veľa na vyber ja som sa rozhodla pre tieto niesu moc ani drahe stoja okolo 5€ sa mi zda 🙂

vardzikova
2. jan 2012

VšETKYM BABAM POZRIEť .. STOJI TO ZATO - TO JE TEN ROMANTICKY SPERMOš
http://free.zoznam.sk/video/romantika-1256137574

kandee1201
2. jan 2012

@monika707 tusim ze kamoska ich jedla pocas tehotenstva teraz som si spomenula modre su pred tehu a ruzove pocas tehu ked su to tie