Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura latka do plota 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no to že sa zmestia .. ale dokedy ...! aj by som držala akusi dietku ale nechcem lebo čo ak nahodou to poseeriem že?
@lucecita mysliš ? a ja som si myslela že z toho vyrastiem a kukaj tu 😀 😀 😀 zazrak sa nekonal 😠 😀
@vardzikova no, napadlo mi to ráno 🙂 ale ovládla som sa 🙂 dnes 8DPO
@kikaneu a mysliš žeby ti už ukazalo? 😒
@vardzikova myslím, že nie....preto som test nechala pekne odpočívať v skrinke 🙂
@vardzikova no ha ha ha mojka, konečne si si zgustla aj ty, žeeee? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nevedela som, že má aj ona voľno, isto to tu nepísala 😀 😀
@kikaneu a čo to je? a kedy je najlepšie testnúť?
@kikaneu no myslela som si 😉 🙂 neboj .. testnime naraz hm? čo ty nato ? ja som dnes ešte iba .. počkaj ako sa to vlastne počita .. robila som si test v štvrtok a mala som tam silne // takže ako?
na markize ukazovali krasneho psa, mm ma volal lebo som velka psickarka
baby,niektore ma normalne viete rozosmiat... 🙂 aspon dakto,kedze drahy prisiel a rovno sa buchol do postele..tak uz sme prechladnuti dvaja 😖
@lucecita jasne vychutnala som si to 😀 😀 😀 😀 😀 srandička čo ? 😉 😀 .. mojka ale to nevadi .. my ta berieme s rezervou 😀 no čo dala si si ten vývar? 😖
@mata_ba nepríjemné 😖 😉 😎 😀
@vardzikova ja ti dam dietku 😠
@mata_ba prejde vas to ako psa motor 😀 😀
slnko ma zobudi v sobotu rano Co sa to stalo kde mam telefon Bolia ma nohy v pameti je prazdno Som v cudzom byte Kto je on Potichu vstavam Zo mna je malo V hlave je prievan v ustach horka chut Utekam z miesta cinu bez topanok a pokusam sa spomenut lalala
@azzura 😖 😒 😕 😅 😉 🙂 😎 😀 tak nie
@lucecita čo to je čo? interaktívna tabuľa? taký vynález na zjednodušenie práce učiteľa 🙂 celkom fajn vecička...napríklad: učím biológiu, dám si na tabuľu premietnuť vopred pripravený obrázok kostry človeka, kde budú označené časti, vyvolám deti, aby ich prišli napísať do prázdnych okienok a tabuľa im to hneď vyhodnotí 🙂 je to zaujímavé, len dlhé na domácu prípravu 🙂
a najlepšie testnúť? máš ešte VIP? tam ti to určite ukazuje 🙂 ale najlepšie je testovať najskôr v deň predpokladanej ms 🙂 podľa mňa 🙂
@chorucka mojka čo si to napisala? 😒 😀
@vardzikova no tak díky, že s rezervou.....ty si aj tak najväčšia blondínky na tomto fóre, tak to teraz nezvaľuj na mňa, kvôli takej pakovine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasné dala, a teraz predchvíľkou aj rpžtek s kápiovou šunkou a mám tu aj jablkové pyré, ale to až neskôr si dám...
@vardzikova ja testujem v sobotu alebo nedeľu....neviem to vypočítať podľa testu, však ja som pozitívny ovu ešte ani nevidela, nejak som to nevystihla ani raz.....ale včera si mi písala, že si 5DPO, tak dnes si 6DPO 🙂
@vardzikova no ved zato 😉

@kikaneu prečo musíš na jeden deň do práce? ty si učiteľka, vľak?
@vardzikova veď t, že ty máš pomalšie zapaľovanie...ale nebooooj, ono to prejde 😀 😀 😀 😀 😀 😀