Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova si spievam tak aby ste stoho aj vy nieco mali 😀 😀 😀
ahojte baby! som 6. DC a straaaaaaašne ma pichá v ľavom vaječníku. Čo to môže byť? že by ovu takto skoro????
@vardzikova no mna uz to auto prechadza dva tyzdne 😒 bleee...esteze existuju kvapky do nosa a celaskon...a teraflu 😀 aj ked..ocino mi povedal,ze najlepsie liecenie je dat si tabletku na brucho a spravit z nej prasok 😀 😀 😀
@lucecita mam pocit že už mi to prischlo ako suchy zips 😝 😀 tak ty si sa poriadne rozpapala a už negrcaš? 😝
baby ja uz chcem nejaku tehu. Co tento tyzden nebude nik 😒 . Tak potom o tyzden aspon 3, že adeptky 😀 😀 😀
@azzura ale dobre som dala tých smajlíkov čo ? malo to aj myšlienku .. 😀
@chorucka jaaaaaj .. a ja pozeram čo si to napisala .. najpr som si myslela že pišeš čo sa ti stalo ? až som sa zľakla .. 😀 😀 😀 😀
@vardzikova už nie, včera ráno naposledy, ale včera večer som skoro bežala na wecko, ale udržala som to v sebe...mala som tam aj ATB a keby som ich vygrcala, bolo by ich škoda 😀 😀 😀
micka, povedať na teba že si blondínečka by som si neopovážila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba tak ocino v tom musi mať pravdu .. mala by si ho počuvnuť 😀 ja stale hovorim najlepšie je sa vypotiť telo o telo .. u mna to zaberá vždy 😀
@vardzikova suprisne 😝
@lucecita hm, zvláštne...raz som tam niekde čítala na FF, že odporúčajú test robiť 18DPO, vychádza ti to takto na toho 17.1.? 🙂 lebo mne nie 🙂
no, celkom aj hej 🙂 len dúfam, že v tej škole nebudem dlho, lebo sa mi brutálne nechce....oco má narodeniny, doma bude oslava a ja v robote 😠
@mata_ba tak tak ako pise @vardzikova, vypotit sa telo na telo 😀
@vardzikova orientačne 🙂 tak čo? testuješ so mnou či ako? 🙂
@lucecita jooj tak to je potom super .. ked už negrckaš .. ja to tiež neznašam .. minule sa mi to tak podarilo že už som to mala v ustach ale naspat som to glgla .. no vieš čo to bolo za svinstvo 😝 😝 😝 😝 😝 😝 bleee , pači sa mi v tvojom zneni ako mi hovoriš blondinečka
@azzura ha ved ja niesom žiadne B ...ccc 😀
@vardzikova vsak to my vieme že si vysite A 😀
@azzura je to trošku neprííjemné ked si spotena .. hlavne z choroby ale čo ved sa aspon vypotiš 😀 😀 😀
jaj jaj vy dve
@vardzikova
@lucecita zase zacinate zaparat do seba Nikto nieje 100% Podajte si ruky okamzite 😀
@kikaneu no počkaj a to budem ešte iba ..11DPO nieje to skoro? hm?
@vardzikova @azzura no ja by som ani nenamietala..ale co ked to moje druhe telo vedla mna chrape ako o zivot?!
@kikaneu nie, vychádza mi to na 19DPO...nevadí, ja sa testnem aj skôr podľa teploty...veď koľkým babám ukázal test tehu už na 8-10DPO....
@vardzikova a ja som si už párkrát aj pomyslela, že či sa na mňa neurazíš za to, keď ti hovorím blondínečka 😨 😨 😨
@vardzikova ja som to este neskusala, ja ked som chora tak spim a chcem pokoj

@kikaneu moja nerob si nič z toho @lucecita ved ty nevieš čo je interaktívna tabuľa a ja som donedávna nevedela čo je to ovulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀