icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu moja nerob si nič z toho @lucecita ved ty nevieš čo je interaktívna tabuľa a ja som donedávna nevedela čo je to ovulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
3. jan 2012

@vardzikova si spievam tak aby ste stoho aj vy nieco mali 😀 😀 😀

mezike
3. jan 2012

ahojte baby! som 6. DC a straaaaaaašne ma pichá v ľavom vaječníku. Čo to môže byť? že by ovu takto skoro????

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova no mna uz to auto prechadza dva tyzdne 😒 bleee...esteze existuju kvapky do nosa a celaskon...a teraflu 😀 aj ked..ocino mi povedal,ze najlepsie liecenie je dat si tabletku na brucho a spravit z nej prasok 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita mam pocit že už mi to prischlo ako suchy zips 😝 😀 tak ty si sa poriadne rozpapala a už negrcaš? 😝

lucecita
3. jan 2012

@kikaneu VIP mám ešte 5 dní...a testnúť mi ukazuje na 17.1. ale mrchu mám mať 12.1. tak mi to príde akosi divné...a čo sa stane keď mi VIP skončí? ahaaaa, tak tá tabuľa je fakt fajn vecička...no pekne teda 😉

azzura
3. jan 2012

baby ja uz chcem nejaku tehu. Co tento tyzden nebude nik 😒 . Tak potom o tyzden aspon 3, že adeptky 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu tak tak to bude nieako ale ja som to počitala od kedy som mala na teste // lebo tiež neviem ako sa to počita tak to počitam podľa seba 😀 😀 😀 😀 teraz by mi @lucecita nato určite povedala .. no jasne blondinečka

fifitko25
3. jan 2012

@mata_ba aj my si podávame vreckovky - už od nedele 😠 brutál nádcha, zatiaľ našťastie bez teploty....

@kikaneu aj sa si meriam 5:30 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura ale dobre som dala tých smajlíkov čo ? malo to aj myšlienku .. 😀

vardzikova
3. jan 2012

@chorucka jaaaaaj .. a ja pozeram čo si to napisala .. najpr som si myslela že pišeš čo sa ti stalo ? až som sa zľakla .. 😀 😀 😀 😀

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova už nie, včera ráno naposledy, ale včera večer som skoro bežala na wecko, ale udržala som to v sebe...mala som tam aj ATB a keby som ich vygrcala, bolo by ich škoda 😀 😀 😀
micka, povedať na teba že si blondínečka by som si neopovážila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
3. jan 2012

@mezike možno sa ti už vytvára nové vajko, niekedy to ženy cítia 😉

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba tak ocino v tom musi mať pravdu .. mala by si ho počuvnuť 😀 ja stale hovorim najlepšie je sa vypotiť telo o telo .. u mna to zaberá vždy 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova suprisne 😝

kikaneu
3. jan 2012

@lucecita hm, zvláštne...raz som tam niekde čítala na FF, že odporúčajú test robiť 18DPO, vychádza ti to takto na toho 17.1.? 🙂 lebo mne nie 🙂
no, celkom aj hej 🙂 len dúfam, že v tej škole nebudem dlho, lebo sa mi brutálne nechce....oco má narodeniny, doma bude oslava a ja v robote 😠

azzura
3. jan 2012

@mata_ba tak tak ako pise @vardzikova, vypotit sa telo na telo 😀

kikaneu
3. jan 2012

@vardzikova orientačne 🙂 tak čo? testuješ so mnou či ako? 🙂

kikaneu
3. jan 2012

@fifitko25 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita jooj tak to je potom super .. ked už negrckaš .. ja to tiež neznašam .. minule sa mi to tak podarilo že už som to mala v ustach ale naspat som to glgla .. no vieš čo to bolo za svinstvo 😝 😝 😝 😝 😝 😝 bleee , pači sa mi v tvojom zneni ako mi hovoriš blondinečka

vardzikova
3. jan 2012

@azzura ha ved ja niesom žiadne B ...ccc 😀

mata_ba
3. jan 2012

@fifitko25 no tak skore uzdravenie aj vam...mna to drzi uz dva tyzdne 😒 a draheho treti den..ale dnes ho to skolilo... 😒 a je po peknom veceri..ach jaaaaj

azzura
3. jan 2012

@vardzikova vsak to my vieme že si vysite A 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura je to trošku neprííjemné ked si spotena .. hlavne z choroby ale čo ved sa aspon vypotiš 😀 😀 😀

chorucka
3. jan 2012

jaj jaj vy dve
@vardzikova
@lucecita zase zacinate zaparat do seba Nikto nieje 100% Podajte si ruky okamzite 😀

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu no počkaj a to budem ešte iba ..11DPO nieje to skoro? hm?

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova @azzura no ja by som ani nenamietala..ale co ked to moje druhe telo vedla mna chrape ako o zivot?!

fifitko25
3. jan 2012

@mata_ba nás zatiaľ len 3 dni, ale zdá sa mi to ako celá večnosť 😠 skúste si večer uvariť po dva deci vínka, treba ho vypiť teplé, potom telo o telo do postielky a vypotiť... pomáha 😉

lucecita
3. jan 2012

@kikaneu nie, vychádza mi to na 19DPO...nevadí, ja sa testnem aj skôr podľa teploty...veď koľkým babám ukázal test tehu už na 8-10DPO....
@vardzikova a ja som si už párkrát aj pomyslela, že či sa na mňa neurazíš za to, keď ti hovorím blondínečka 😨 😨 😨

azzura
3. jan 2012

@vardzikova ja som to este neskusala, ja ked som chora tak spim a chcem pokoj