Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
babky a ja poznam taku pesničku .. ehm no .. jedna baba pra a pra a pralá druhá na nu s ra a sra a sradosťou volala , podme ženy do a do a domou uvaríme ho a ho a hovadzie maso, ešte mám 5 korun kupim si ja žienku potom sa obesim na tu našu slivku už som sa obesil driemoty ma beru vtačky a sikorky na hlavu mi sééédemdesiat sukien mala a predsa sa nevidala a ja nemam iba iba jednu kupim si ja aj zavidmu , po obločkom vyskakoval štyri groše ukazoval dajte mi to dievča dievča vaše dam vam za nho štyri groše 😀 😀 😀 😀 TO SME SI SPIEVALI KED SME BOLI EšTE SOPLANE .. TO MA NAUčILA MOJA BABčA SKVELA TO žENA
@vardzikova urcite daco vesele 😀
@lucecita JA BY SOM na tvojom mieste ešte chvyľočku počkala aj ked viem mojka že ta to určite láka .. ale radšej ešte počkaj čo ak ti ešte nič neukaže a budeš sklamana ..
@azzura fuj ako si toto dokazala , ja si medzi tym davam den pauzu lebo by som to asi nerozdychala
@mata_ba ja už som napisala prečitaj si .. je to vyššie
@vardzikova poznam daco obdobne..od senzusu,ci kto to naspieval :D
@vardzikova no čo ja viem? ale tá vysoká bola po silvestri, to som aj pila trošku aj málo spala, tak možno preto
@mata_ba neviem kto to spieval mna to naučila moja babča 😉
@vardzikova normalne, sa zatnem a pijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀
@kikaneu jaj no može to byť aj tym.. pri piti nadmerneho množstva alkoholu za den tak 100 litrov .. no to bude určite tym 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura ale mne to vracia naspať .. musim zakloniť hlavu aby som sa nevy..bľula 😀
@vardzikova a čo ak nie a budú tam //? ale nie, v pohodke, to mňa len tak napadlo testnúť nedeľu...uvidím podľa teploty a kedy mi začnú mrcha bolesti...čo dúfam, že nezačnú 😉
@vardzikova sikovna to zienka 😀
@vardzikova asi mam lepsi zaludok
@vardzikova čo aby si sa? nemrozumiem reči tvojho kmeňa 😀 😀 😀
@vardzikova to je parada 😀 aj ja cem 😀
@vardzikova ja ani liter som nevypila 🙂 no čo ja viem, čím to je? kazíš mi ilúzie, ja verím tomu, že je to z toho a hotovo 🙂
@mata_ba tak to teda hej .. ona nas učila take prkotiny 😀 😀 😀
@azzura asi .. ešte teraz do seba tiskam sušene slivky.. lebo som počula že su dobre na stolicu .. 😒
obaja sedime v obyvke a kazdy obsluhuje svoj notebook 😀 . Len obcas precitne, ked sa zacnem rehnit...som mu citala @vardzikova pesnicku od babky 😀
@lucecita ja už ani neviem 😀 😀 😀 😀
@vardzikova a to preto máš s tým problém, lebo nepapáš naše ľanové semienka 😉
@bubacik5 mojka a čo? 😀 😀 😀

@azzura no to ano..aj ked minule som mala dost..opytal sa ma,ci s nim spim len preto,ze chcem babo...tak som vyplestila oci,ze to urcite ee...a vcera mi treskol,ze vzdy pred "vpustenim plavcov do bazena" 😀 mysli na to,ze bude uz babo..